Goede en vriendelijke service.

Uitleg, aanleg Psensoren, Danny eindeloos geduld, uitdraai info boek. 2 e Ford lease en zeker ook vanwege service Wensink.

Geweldige service!

De monteur was exact op tijd en verhielp de storing.

Accurant, servicegericht en klantvriendelijk

goede service

goed meedenken

Een open uitstraling met gevoel van welkom zijn

Keurige service met een fijne nazorg zodat alle functionaliteiten naar behoren werkt.

Goede service en voorlichting

Van tevoren is duidelijk wat er gaat gebeuren en bij aanvullend onderhoud wordt contact opgenomen.

Zeer professioneel bedrijf

Het gehele proces vanaf mijn interesse in de auto tot de uiteindelijke aflevering is uitstekend te noemen.

top

goede service

Zeer goede service.

het was mij niet de eerste keer bij jullie maar ook deze keer was alles weer goed geregeld. afspraak maken auto aflever en weer halen was allemaal perfect op elkaar aangesloten. door jullie goede service heeft mijn vrouw de keuse gemaakt om een C1 bij jullie te kopen.

Afspraak = Afspraak

Na een kleine schade de auto ter reparatie aangeboden. Vooraf prijs en benodigde tijd doorgenomen. Na het herstel een gewassen en uitgezogen auto terug gekregen. Prijs en tijd klopten als een bus. Daarom is Automartens voor mij de dealer waarmee je afspraken kunt maken die staan als een huis. Overigens, ook de schade was perfect hersteld.

professioneel

vanwege corona mag men helaas niet in de werkplaats komen, wat begrijpelijk is maar wel jammer. Ik mag graag meekijken bij zulke dingen. Dus eigenlijk alleen contact gehad met de service manager. keurig en correct

Zeer goed en klantvriendelijk

Als meer dan 20 jaar zeer tevreden over auto Martens

Goede service, krijg een mooie filmpje om te laten zien hoe je auto erbij staat en wat er eventueel mis is. Gebeld worden wanneer auto klaar staat. Auto weer netjes gewassen.

Prima service en de auto keurig op tijd en schoon afgeleverd.

Alles naar tevredenheid afgehandeld.

Goed.

4 sterren Waarom geen 5? Op het wintercheck controlerapport oliepeil check niet afgevinkt.

Wel oke

De service is oke, wel vaak lang wachten bij de balie en geen idee wat iedereen aan het doen is achter die computers. Communicatie of oogcontact moet van de medewerker komen vind ik, maar zij kijken altijd zeer aandachtig naar de computer schermen, dat ik niet eens durf te storen. Tevens dien ik zelf aan te geven na onderhoud dat er al eerder dezelfde sensor vervangen is, handig als men zelf al op de hoogte is van deze info.

Als altijd keurig en vriendelijk geholpen door de heren bij de receptie. Word overlegd als er iets met de auto moet gebeuren. Auto gewassen terug gekregen. Dat is voor mij een pre bij een garage. Altijd als advies meegegeven aan andere garages. Geef de auto gewassen terug aan de klant. Al moet er voor worden betaald maakt niet uit, indien na alle redelijkheid. Wat voor mij een 0 is,is dat er een sticker op de auto word geplakt met reclame. Er moest en nieuwe nummerplaat op dan word direct een sticker met reclame geplakt. Dit is niet de 1e keer dat dit bij Wensink gebeurt. Na een andere servicebeurt is er ongevraagd een sticker geplaatst. Bij aflevering van de auto was er door Dijkstra ook een sticker geplaatst. Terwijl duidelijk was gezegd, geen stickers op de auto. Vrijdag direct gebeld over de sticker, keurig geholpen.door Dennis. Ik heb de sticker er vrijdag meteen afgehaald , er zitten nu.lijm resten op en ga terug naar Wensink. Vanwege de sticker zou ik een 0 willen geven,maar dat is niet in verhouding met de overige indruk van de garage. Als de sticker niet was geplakt was het een 10 geweest.

Een hele solide organisatie. Vriendelijk en vakbekwaam.

Op de afgesproken tijd APK uitgevoerd.

Prima voor elkaar, jammer dat de showroom dicht zit, daar is echter niets aan te doen.

Prima service en fijne verkoper en filiaal manager.

Een zeer prettige sfeer ondanks de Covid-19 perikelen hebben we op een gepaste manier zaken kunnen doen. Top geregeld!

werkplaats goed administratie een puinhoop

bedrag gepind toch nog een factuur in huis.

prima afhandeling

prima service

Gewoon goed

Gewoon goed

aangename en professionele behandeling

na afspraak gemaakt te hebben, duidelijk welkom en heldere informatie. Advies van verkoper helpt zeer om juiste keuze te maken. Na aankoop, goede ondersteuning bij aanmelding systemen en administratieve afhandeling

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle