Ik ben goed geholpen

Alles werd conform afspraak uitgevoerd.

Uitstekend, geweldige service.

Altijd zeer tevreden. Vakmensen.

goed /op tijd/en aandacht voor mijn vragen

Correcte service

Na de gemaakte afspraak een correcte service en behandeling

Prima geregeld

Keurig op tijd volgens afspraak alles opgelost

Uitmuntende service

Er stond een servicebeurt gepland voor mijn Mercedes. Echter zit ik in quarantaine met mijn gezin. Wensink Harderwijk heeft de auto opgehaald en weer thuis gebracht! Wat een service!

Auto weer gekeurd en onderhouden en communicatie over meerwerk is heel netjes.

Alles is prima geregeld ook een goed advies en altijd vriendelijk behandeld

super

Service bij de dealer is top. Qua contact en al houden ze je goed op de hoogte wat betreft de status van je auto.

Een hele goede service

Een hele goede service

Klantvriendelijk en betrokken.

Ondanks het moeten wachten n.a.v. een terugroep actie, heb ik de Ford goed en volledig up to date meegekregen. De auto rijd geweldig. Ik ben goed op de hoogte gehouden en er werd meegedacht.

Vriendelijke en correcte

Andre werkplaats krijgt ook een tien

Goed maar te duur

Vriendelijke ontvangst, foutieve werkplaatsplanning waardoor mijn afspraak niet was ingepland, werd ter plekke opgelost. Geen gratis leenauto.

Zakelijk, rustig en netjes.

Geen schriftelijke afmelding van de staat van de banden welke gewisseld zijn. Ook geen afmelding van de Nav-update.

correcte afwikkeling

juist informeren over het reguliere onderhoud van de auto. Tevens koppeling maken met Mercedes me.

Klantvriendelijk en vakkundig

Prmia service, leenfiets , grote beurt

zeer vriendelijk personeel, goede persoonlijke aandacht. reparatie en grote beurt, bandenwissel snel en vakkundig verricht.

Top bedrijf

Volgens plan de beurt correct uitgevoerd. Auto schoon terug ontvangen prima service

Geweldige verkoper, binnen 2 weken alles rond

Via internet 2 voorraad auto's bij jullie gevonden. Via de chat contact gezocht en een paar uur later werd ik terug gebeld door een Top verkoper.

Snelle en vriendelijke service.

Snelle en vriendelijke service, zoals altijd.

Heel goed geholpen.

Betrof een alarm certificering. Afspraken zijn nagekomen. De monteur is heel netjes met mijn auto omgegaan.

Uitstekende service

Prima geholpen zoals gewoonlijk.

Ervaren monteurs.

Perfecte service

Prima!

Op tijd geholpen, goed kunnen werken tijdens het wachten, auto gewassen na bandenwissel. Kortom: top!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle