Ok

Netjes, professioneel vriendelijk en voor zover kan beoordelen deugdelijk werk geleverd

Vlot en vriendelijk geholpen

Vlot en vriendelijk geholpen

Goede service van begin tot eind

Goed telefonisch contact. Nette afhandeling van onderhoudsbeurt.

Snel en duidelijk

Prettige communicatie snelle service

Perfect, Olaf Mik de verkoper is een Topper. Dank je wel.

Zeer deskundige verkoper, echt een Mercedes Benz man. Prettig in de omgang en correcte aflevering. Super bedankt Olaf.

Prima werkplaats, en uitmuntend onderdelenmagazijn.

Prima werkplaats, en uitmuntend geholpen met leveren van originele onderdelen door het magazijn.

uitstekende service!

Anton (balie) is een topper!

Gewoon prima.

Afspraak gemaakt voor onderhoud. Is helemaal naar wens verlopen. Er waren ook geen bijzonderheden.

Gewoon prettige service

Je wordt goed en correct geholpen, afspraken worden nagekomen. Een aanrader.

Uitstekend-vrienden;ijk en professioneel

Prima. Leuk dat Niels gepromoveerd is . Ik mag U daarmee zeker feliciteren en natuurlijk ook de felicitaties naar Niels doorsturen svp. Ik heb nog geen factuur ontvangen.Laat mij verrassen. Vriendelijke groet, Jaap

Goede service en afspraken binnen de afgesproken termijn

Vlotte service

Goede service (halen en brengen), Vooraf prijsopgave van werkzaamheden die moesten gebeuren.

Correct , goed advies en uitleg over werkzaamheden.

Prima, handelingen/kosten keurig vooraf met me besproken. doorgenomen

Tevreden.

Zeer nette ontvangst en goede afhandeling.

Prima en snel

Snelle afspraak kunnen maken, keurig geholpen en mooi op tijd weer klaar.

Service zo als het hoort

Afspraak keurig ingepland. Reparatie na tevredenheid uitgevoerd

Klant vriendelijk

Snelle service.

Altijd vriendelijk en deskundig.

Altijd vriendelijk en deskundig.

Snel een afspraak, direct geholpen en snel weer op pad.

Ik zou zeggen, gewoon goed geregeld zo'n bandenwissel. Dit is goed te plannen en dat was dan ook het geval. Prima wachtruimte, bakje koffie, krantje en goede wifi verbinding om nog wat te kunnen werken. En een keurig gewassen auto bij aflevering!

Geweldige service.

Snel en goed

Auto snel gekeurd en schoon opgeleverd

Vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar!

Voor de eerste keer een Kia gekocht en de verkoper was eerlijk en serieus! De in te ruilen auto was een BMW en hij heeft er een stuk(je) in gereden terwijl ik een proefrit maakte met de Kia Niro! Zei eerlijk dat de BMW goed zat en ik vond dat bij Niro echt een stuk minder! Dat was hij met me eens! Maar de uitvoering met leer is bij Kia een stuk beter qua zitcomfort! Dat liet hij me ook zien! Na de deal, goed geinformeerd en alles keurig afgehandeld! Zeer tevreden met de nieuwe Kia en een zuinige auto, beter dan de hybride BMW!!

Super service

Snel geregeld. Hadden 2 dagen achter elkaar de voertuigen ingepland voor een beurt en dat kon super makkelijk. Doordat het wat uitliep kon ik de volgende dag zelfs even thuis opgehaald worden. Dat is pas service!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle