Keurige service zoals verwacht.

Keurige service.

Correct en plezierig

Had het idee dat ik iets te lang moest wachten voor ik werd geholpen. Voor de rest werd het euvel (defecte koplamp) adequaat verholpen. Heb niet meegekregen hoe een monteur omgaat met de corona regels.

Uitstekend geholpen

Begroeting is erg vriendelijk, tijdens de servicebeurt gewacht bij de prima voorziene koffiecorner.

Veel moeite gedaan om dezelfde dag geholpen te worden

doorgezet, ook al waren de zomerbanden zoek geraakt

Ik was bij Wensink voor een reguliere bandenwissel. De dag ervoor was een van de banden kapot gegaan. Toen bleek dat de leasemaatschappij de zomerbanden kwijt was, hebben de medewerkers dezelfde dag een nieuwe winterband geregeld. De auto had ik laten staan voor de volgende dag. Toen de zomerbanden een dag later terecht waren hebben de medewerkers snel gehandeld. Mij gebeld en direct de zomerbanden onder de auto gezet. Nu nog het zomer weer en alles loopt weer op rolletjes.

Weer prima geholpen

Voor de bandwissel Wensink Doetinchem bezocht. Prettige ontvangst door Ronald en Sietse. Kopje koffie, tijdje wachten en een vervolgens weer een schone auto met gewisselde bandjes in ontvangst genomen.

goed klantgericht bezig zijn is een vak!

Op het afgesproken tijdstip auto gebracht en keurig na de vooraf aangegeven geschatte tijd weer gebeld dat de auto klaar stond. Was mooi gewassen!

Prettige ontvangst, service als vanouds, dus prima-prima

Afspraken worden naadloos nagekomen.

Alles in orde gemaakt

Oude Vito, dealer onderhouden nieuwe eigenaar, maakte lawaai bij het optrekken: de uitlaat liep aan, dit is verholpen, zomercheck ok

Alles volgens afspraak gedaan. Nog even wat extra duidelijkheid gekregen over het onderhoudsabonnement. Ook nog geinformeerd of de stickers kwaad konden die op de banden zaten na de wissel van winter naar zomerbanden. Dat is allemaal na wens nagekeken en de antwoorden waren mij duidelijk.

Wensink Emmen

Geweldig goed ontvangen door Bernhard. Alles keurig uitgelegd. Top.

perfecte service

Heel fijn dat mijn lamp en carkit zonder afspraak gelijk gerepareerd kon worden.

Bandenwissel

De bandenwissel stond weer op. Dus gedaan wat er verwacht werd. Afspraak gemaakt, soepel zoals altijd. Daarna kreeg ik nog een belletje dat er toch twee banden te weinig profiel hadden. Opdracht gegeven om het in orde te maken. Op de datum volgens afspraak naar Wensink gereden, sleutel ingeleverd. Koffie gekregen zoals altijd. Even toch gewerkt daar er iets af moest in alle rust en voordat ik het wist, zowel de bandenwissel als mijn werk af. Heerlijk dat het zo kan. Kortom een bedrijf die zowel gezellig kan zijn als je even met rust te laten. Dat is pas genieten en de complimenten

Alles volgens afspraak verlopen, prima tevreden

Na 5 jaar ging mijn Radio kapot, eigenlijk verwacht je dat niet. Vanuit Mercedes GEEN garantie. Bij Wensink in Groningen hebben ze mij een keurig voorstel gedaan. We zijn dus ook prima tevreden.

snel en goed

snelle oplossing gevonden voor herstel schade aan interieur

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Vriendelijke uitstraling van alle medewerkers aan de ontvangstbalie

Moest een afspraak maken voor mijn Mercedes R en heb goed kunnen overleggen met medewerker(s) over waar na gekeken moest en opgelost moest worden. Had een probleem met de airco, zeer netjes opgelost. Zeer tevreden!!

Prima service en vriendelijke mensen. En lekkere koffie...

Zonder afspraak direct geholpen , top!

De auto starte niet meer, gebeld en de ANWB was er vlot, Gestart met starthulp , diagnose startmotor gaat erg zwaar. Naar garage gereden, na onderzoek zelfde conclusie Na overleg nieuwe besteld en volgende dag gereed. Tevens was er een parkeersensor defect die ook vervangen is .

Echt super geholpen.

Super geholpen. Wensink Harderwijk kan ik zeker aanbevelen. Klantvriendelijkheid is top.

Zelfs met een oude Benz loopt qua service alles naar wens.

Ben al vele jaren naar volle tevredenheid klant. Er is wel eens een meningsverschil maar dat wordt meestal wel opgelost.

Boven verwachting snel geholpen, bedankt voor het meedenken!

Ik had het verzoek of de werkplaats met mijn auto kon beginnen, zodat ik een afspraak later op de dag makkelijk zou halen. En het was eerder klaar dan verwacht. Top en bedankt voor het meedenken!

Als je het als plezierig ervaart om weer richting Zevenaar te rijden, zegt dat alles

Klant vriendelijk, een no nonsense bedrijf wat in deze tijd een verademing is. Door Auto Martens blijf ik Ford rijden ondanks dat andere merken ook mooie producten hebben.

Uitstekende

Auto (picanto) voor 'n kleine beurt gebracht. Op tijd klaar en gewassen en matjes netjes. Jammer dat de "pechhulp" nu een bedragje per jaar kost, niet veel, maar toch.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle