Alles volgens afspraak

Keurig conform afspraak. Prima gelegenheid met goede koffie.

Rein is een top monteur

Fijn dat het probleem is opgelost en hopelijk snel een definitieve oplossing (software update)

Goed geholpen door Yorick. Klantgericht, goede toelichting en goed werk geleverd.

Prettig

Snel en correct geholpen

Vriendelijk en effectief geholpen

Geen zin verder

Super service!

Vriendelijk, snel, compleet!

Ik ben maar een kleine klant bij deze vestiging, maar ook dan blijven ze meedenken en indien mogelijk, mij geld besparen.

Prima garage

Jammer dat ik tijdens het wachten op de reparatie niet meer zoveel verschillende nieuwe auto's kan bewonderen. Maar ik begrijp dat wel in dit 2e Coronajaar.

Op zich goed, alleen de communicatie kan beter

De beurt is denk ik goed uitgevoerd, alleen het telefoontje tijdens de beurt dat een band lek was, er zat een spijker in en kon niet meer gemaakt worden en heb hiervan na de beurt niets gezien, hetgeen dan toch twijfels oproept, had wellicht gemaakt kunnen worden. Voor het overige goed.

Luisteren niet

Dit is de 2e keer dat ik mijn auto wegbreng voor een beurt dat ik hem ophaal en de parkeersensoren niet meer werken. Overijverig sluit men deze keer op keer aan op de radio terwijl dit niet moet. Ik heb nu meerdere malen aangegeven. Een lokale garage heeft het kosteloos weer teruggezet op de kleine luidsprekers.

Slechte service door arrogante medewerkers

Tijd geleden hier geweest om een auto te kopen. Gegevens achter gelaten, nooit meer terug gebeld. Na maand wachten, en zelf nog een keer nabellen, mercedes ergens anders gekocht. Vandaag wou ik 3 wasstraat bonnen kopen voor 10� (waar ze mee adverteren, staat zelf bij de wasstraat aangegeven). Zegt die medewerker we hebben de prijzen verhoogt want het kost ons teveel. Daarna zaten ze onderling te lachen en kwam er opeens een prijs van 9,50 per wasbeurt. Ben blij dat ik mijn mercedes nier hier hebt gekocht en zal dit ook zeker nooit doen. Vies arrogant volk

Goede service deze keer, snelle afhandeling en ik werd tijdig gewaarschuwd toen de auto weer rijklaar was.

Veel service

Auto haal-breng-service is heel fijn. De auto wordt ook even door de wasstraat gereden. Top!

Prima deal met vakkundige hulp.

Ondanks de Covid perikelen ben ik in de grote showroom op een veilige manier keurig geholpen. Op al mijn vragen werd een duidelijk antwoord gegeven en met de (voor mij alles nieuwe) software en registratie ben ik prima geholpen. Proefrit gemaakt en de deal was rond. Ook de installatie van de "Wall-Box" is zonder problemen verlopen. Een nieuwe fijne auto waar ik veel plezier aan hoop te beleven, aan de verkoper van Wensink zal het in ieder geval niet liggen... Mark, nogmaals bedankt.. !

Gewoon goed!

Ilmar heeft mij niet voor het eerst geholpen met de aanschaf van een auto. Ik ben zeer tevreden over zijn manier van werken en doe graag zaken met hem

Arnhem prima, Ford niet!

Ik hoop dat het vervangen van een module de problemen heeft verholpen. Dit moet nog blijken. Echter, ik heb in mijn contract staan dat ik direct recht heb op vervangend vervoer en dit heb ik niet gekregen.

Arrogante slechte centrale communicatie

Bel op donderdag. Vraag de telefoniste om doorverbinding met de Kia receptie Heerenveen. Er wordt gevraagd waarvoor. Bandenwissel. Ik wordt doorverbonden met een centrale afspraak mevrouw. Deze zegt dat ze ook een afspraak kan inplannen. Oke, begin volgende week. Nee dat kan niet want het duurt vijf werkdagen om de banden van het hotel naar de garage te vervoeren. Dus maandag over een week! Omdat dit al de tweede keer is (sinds Kia Heerenveen bij Wensink is gekomen) dat een afspraak planning via centraal zo lang moet duren zint mij dit niet, dus ik bel weer en vraag weer naar de Kia receptie Heerenveen. De vraag waarvoor negeer ik deze keer, moet tot drie keer toe vragen om doorverbonden te worden, maar uiteindelijk toch verbinding. Kan het dinsdag wel. Banden ophalen kost 2, hooguit 3 dagen! Daarna gaat het (wet van Murphy) weer fout. De receptioniste boekt mijn afspraak niet goed om, dus de banden zijn niet op dinsdag in de garage. Duizend excuses van haar gekregen en geaccepteerd; zij heeft wel haar klantvriendelijke best gedaan! Bij uiteindelijke wissel is de receptie een poosje onbemenst. Ik zie de monteur mijn auto parkeren, maar ik wordt niet geroepen. Na tien minuten zelf maar aan de bel getrokken. Weer veel excuses.

Gewoon uitstekend

Zeer vriendelijk en deskundige medewerkers

Iets minder dan normaal..

Beetje voorbarig de aanhef van " servicebeurt " . Je kunt ook voor iets anders komen. In mijn geval verfstift. Helaas kreeg ik de verkeerde mee en heb het later omgeruild..

Niet, hetgeen ik eerder gewend was!

Voor deze onderhoudsbeurt + APK heb ik een telefonische afspraak gemaakt. Op basis van de onderhoudshistorie en de KM stand werd mij geadviseerd een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, alsmede een aircocheck en tevens nog een brandstofsysteemreiniging. Hiermee heb ik ook ingestemd! Ik vind namelijk dat de auto van mijn vrouw tip top in orde moet zijn. Tijdens het onderhoud werd ik opgebeld met de vraag of ook de ruitenwissers vervangen moesten worden. Omdat de ruitenwissers recent vervangen waren een ook naar behoren werken vond ik dat niet nodig, waarop uw medewerker aan mij vroeg of de ruitenwissers streepten. Maar dit is niet het geval, dus vervanging is m.i. dan ook niet nodig. Dit hadden jullie zelf ook kunnen constateren, lijkt mij. Verder werd mij nog gevraagd of de luchtfilter en de bougies vervangen mochten worden en of de remolie mocht worden ververst! Hiermee heb ik ingestemd. Immers wat ECHT nodig is moet gebeuren! Een vraag heb ik echter niet goed begrepen, namelijk of de Mercedes Me -adapter verwijderd mocht worden. Hoewel ik niet precies weet waarvoor deze dient en deze waarschijnlijk dus niet eerder heb gebruikt, weet ik wel dat er een telefoon-app op de mobiele telefoon staat, die onlangs ook nog is ge-updated. De betreffende medewerker aan de telefoon zei dat hij de adapter zou verwijderen uit het systeem. Toen ik de auto kwam ophalen, heb ik hier nog navraag aan gedaan. De persoon aan de balie ( een andere persoon dan bij wie ik da auto had gebracht) wist er niets van en kon het ook niet uitleggen, maar zei wel dat de functies van de Mercedes Me -adapter nauwelijks voordelen biedt en dat je daar dus niet veel aan hebt. Rest mij de vraag waarom e.e.a. is gebeurd? De uitleg m.b.t. het onderhoud vond ik deze keer erg matig. Wellicht omdat de auto inmiddels bijna 8 jaar oud is! Niettemin wil ik positief eindigen. De auto loopt als een zonnetje en was weer netjes gewassen!

Al 20 jaar goede service voor nog steeds dezelfde Vito

Gewoon goed

Zonder afspraak binnenkomen en direct aan een nieuwe accu geholpen. Helemaal top.

altijd correct behandeld

Echt ruk

Was om half 8 op locatie. Kreeg ik een boze medewerker dat ik te vroeg was. De locatie gaat om half 8 open. Belachelijk hoe je behandeld word en de werkplaats belt nooit terug nu in totaal 3x gehad geen gehoor. Echt slecht

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle