Goed, vriendelijk en snel geholpen.

Prettig bezoek. Lekkere koffie. Meerdere zitjes op ruime afstand van elkaar i.v.m. Corona. Thuis is het natuurlijk leuker. Rekening viel mee. Auto schoon mee naar huis.

Prettige dienstvetlening

Goed geholpen bij hey bestellen van de auto en de snelle levetijd

goed verlopen met minpunt

Positief: Auto netjes opgehaald en gewassen teruggebracht. Minder: Echter enorme dieselgeur. Achteraf blijkt, nadat ANWB is geweest, tijdens verwisselen dieselfilter alles in de motorruimte vil met diesel lag en ook bovenop het filter. Waar is, dat je er moeilijk bij kunt omdat accu er voor zit. Dit geeft echt nog geen reden om het niet schoon te maken.

Prima service en prettig contact met de service balie en de werkplaats (dhr. Nijkamp).

uiteindelijk goed geholpen maar communicatie kon beter

de eerste keer is mijn klacht tijdens de beurt (ruitenwissers die lawaai maakten) niet opgelost - ik had dit duidelijk aangegeven en de opmerking bij aflevering was dat alles was uitgevoerd - helaas blijkt dit achteraf dus niet gebeurd te zijn de eerste keer - ik ben terug geweest en nu is het wel goed opgelost - men kon niet aangeven waarom dit de eerste keer niet gedaan was, de opmerking dat de lease-mij dat misschien niet goed vond is een misser, in dat geval had men dat mij moeten zeggen en in de praktijk gebeurt dat sowieso zelden - al met al een minpunt voor communicatie!

Zeer tevreden.

Uitstekend. Net als altijd.

Correcte behandeling

banden wisselen prima maar bestelde niet geleverd, niet eens besteld.

Ik had een afspraak gemaakt om banden te wisselen en een dakkoffer en beugels te laten plaatsen. Dat laatste was wel genoteerd maar was niet besteld. En dus kon niets worden geplaatst. Ik moet nu vandaag terugkomen om een bestelformulier in te vullen (had volgens mij vrijdag ook gekund maar toen was het te druk...). En dan na 14 dagen is het bestelde waarschijnlijk binnen en kan opnieuw een afspraak worden gemaakt. Voor iets wat in 1 x had gekund moet ik nu 3 x terugkomen.

Waren beleefd netjes en alles ging zeer snel.

Goed wel 3 weken dat dat onderdeel er was auto 3x geweest

geweldige ervaring om een mercedes an te schaffen

De eerste contacten met Olaf Mik waren meteen al goed. Hij straalt rust en deskundigheid uit. Hij hield regelmatig contact om mij op de hoogte te houden van de voortgang. Nadat we samen een datum gekozen hadden om de mercedes aan mij af te leveren werd dit op een zeer correcte manier gedaan . Ik ben zeer tevreden , dit getuigd van klasse zoals het bij Mercedes past

Een prettig en eerlijk contact.

Nee hij moet terug omdat er nu een vreemd geluid in zit

Hij heeft afgelopen jaar maar 5000 km gelopen en wederom olie en oliefilter vervangen. Onzin en vooral met huidige kwaliteit van Moterolie. Afgesproken kleine beurt APK rekening van 600,-- + euro Ik heb zelf groot machine park gehad en weet goed hoe e.e.a werkt Als je wilt zoeken vind je wel iets.

Prima service, deskundige reparaties

..goed geholpen

Prima service! Ik heb nog altijd een tevreden gevoel over mijn aankoop.

Heel blij met mijn aankoop! Ik kreeg een prima bod op mijn oude auto en rij nu al 3 maanden rond in mijn nieuwe.

Prima service, conform de gemaakte afspraken.

De leenfiets had een andere uitstraling dan mijn auto ;-))

Wensink levert altijd prima service.

Storing in auto niet verholpen, APK niet uitgevoerd bij beurt

Jammer, mijn verwachtingen zijn hoger gespannen.

zeer goed.

heb de aankoop als zeer prettig ervaren. poetsbeurt bij aflevering kan iets beter. Mis nog wat afspraken die in de Ford Pass app zouden komen, mis nog een klein stukje after sales. Verder is alles dik in orde, auto rijd echt heel mooi.

Snelle services

Voortreffelijk

Het hele proces klopt. Ontvangst aan de receptie: prima. Contact met de monteurs: vriendelijk en instructief. 100% bekwaam. Wachtruimte: niveau Hilton (alleen zag ik liever een echte krant). Dan krijg je de camper netjes terug. Niet aan de stoel gezeten, geen radio aan. De factuur is fors maar inzichtelijk. Duur reparatie conform prognose.

Alles weer perfect en auto mooi schoon

Professioneel geholpen

niet geheel naar wens

Het blijkt maar moeilijk te zijn om via mijn KIA een afspraak te plannen met de dealer, De dealer volgt dit niet goed op. Tevens mogen zij wel wat meer vooruit plannen en meer rekening houden met de onderhoudsbeurten cq. APK, Verdere service is uitstekend.

Top service

Binnen de afgesproken tijd wordt de reparatie verricht. Ik kan mijn werk voortzetten in een kantoortje, terwijl ik daar van te voren niet om had gevraagd. En zoals altijd zijn de mensen van de receptie weer uiterst vriendelijk!!!

Goed geholpen door deskundig personeel.

Klaar terwijl U wacht, zonder problemen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle