Gewoon een goed bedrijf

No nonsense, goed autobedrijf. Bandenwissel snel en vakkundig uitgevoerd net als vorige keer. Na 45 minuten was ik weer op weg. Banden spanning was gereset. Wel viel me op dat ik vorige keer sleutel van een monteur kreeg en nu van serv adviseur..

Xx

Xx

Goede service + een gewassen auto!

Nvt

Goed en vlot

Helaas werd ons gevraagd te betalen terwijl het een Kia private lease auto betreft. De winterbanden en velgen waren eigendom van ons bij de vorige auto. Maar niet bij de huidige nieuwe welke sinds eind vorig jaar wordt geleasd en notabene door Wensink Heerenveen verkocht en geleverd. Waarschijnlijk een foutje in de administratie, kan gebeuren maar toch schrikken dat je wordt gevraagd te betalen terwijl dit maandelijks volgens contract wordt betaald.

Zoals ik had verwacht

Vrouwvriendelijk

Mijn bezoek aan de werkplaats voor een kleine reparatie aan een van mijn lichten was een prettige ervaring. Een warm welkom door de receptionist, die nog maar net in dienst was. Ik zeg een topper. Zeer klantvriendelijk en bescheiden. De reparatie was snel voor elkaar en naar tevredenheid uitgevoerd. Na de betaling van de factuur liep de receptionist mee naar mijn auto. Hier is duidelijk nog sprake van 'De klant is koning'. Ik kom hier graag terug als ik weer iets moet laten repareren. Advies voor de filiaalhouder: houden deze nieuwe medewerker!

top service

Snel een afspraak gepland, goede service, vriendelijke mensen

Prima geholpen.

Prima geholpen.

Goed geholpen

In verhouding met mijn vorige kia dealer Yntema Workum veel afstandelijker.

Heel tevreden

Goede service en overleg bij gevonden zaken bij onderhoudsbeurt.

Goede service. Prima geholpen.

Snelle service, goedekwaliteit.

Kwaliteit van werken prima maar het kan efficienter

Bij d e wisseling van de banden laat ik in mrt/apr. altijd mijn navigatie updaten. Wat mij opvalt is dat men denkt eerst de banden doet en daarna het navigatiesysteem. Dit kost veel tijd. Volgens mij kan nhet slimmer door tijdens het updaten van de navigatie de banden te wisselen.

vriendelijk, deskundig en snel

Ik kwam voor wissel winter- naar zomerbanden. Vriendelijke ontvangst, lekkere koffie, voldoende ruimte om te zitten wachten, goede naleving coronaregels en wissel ging sneller dan ik had verwacht. Kortom een ruime 9.

Het was weer een perfecte ervaring.

Ik heb mijn banden laten wisselen het was een erg fijne ervaring. Leuk gesprek met de man van de receptie. Deze dealer is echt aan te raden.

super

perfecte service en vriendelijk mensen

Netjes geholpen en geinformeerd

Uitstekende service

De ophaal service is voor mij erg belangrijk. Door het onderhoudscontract sta ik niet meteen voor grote kosten en ben ervan verzekerd dat ik veilig met de auto onderweg ben .

Goede snelle service.

Bandenwissel keurig en snel uitgevoerd met een veiligheidscontrole.

Meer dan netjes

Zeer vriendelijk... Netjes behandelt en werk goed uitgevoerd. Locatie Doetinchem is prettiger in omgang dan in Deventer!!

Alles prima geregeld en uitgevoerd. Auto keurig gewassen en gezogen. Top service! Een minpuntje. Men was vergeten de service interval te resetten

Uitstekende service

Onze eerste afspraak bij Kia dealer. Fijn team, aardige mensen. Had geen problemen dus kan niet oordelen over de kundigheid.

Fijne klantenservice die met je meedenkt

Al jarenlang klant bij Wensink Ford te Elst. Goeie service voor een lage prijs! Wensink denkt met je mee en houdt contact tijdens het onderhoudt ter overleg rondom de reparaties die getroffen moeten worden. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Gewoon goede service.

Zeer tevreden met mijn Kia, private lease en bijbehorende service. Een aanrader.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle