Snel en adequaat geholpen.

Snelle persoonlijk contact vanwege autosleutel problemen.

Keurige afhandeling van mijn servicebeurt

Afspraken goed nagekomen

Prima contact en klantvriendelijk

Nieuwe Kuga keurig ontvangen en uitleg gekregen. Nog wat openstaande zaken met Ford Nederland, zoals extra tankpas en vijf jaar garantie maar dit wordt in de gaten gehouden

Prettig professioneel

Prettige ervaring opgedaan bij Wensink Zwolle. Verkoop zoals het hoort! Niet opdringerig, meedenkend en lekker flexibel. Top!

heel vriendelijk maar niet luisteren

Voor de zoveelste keer moest ik na de bandenwissel terug omdat na een kilometer of 10 er een bandenspanningsprobleem gemeld wordt. Het wordt direkt verholpen, maar op mijn opmerking dat het steeds gebeurd wordt totaal niet gereageerd.

Redelijk

De bandenwissel duurde 75 minuten. Wat ik vervelender vind is dat mijn auto stinkt naar rook nu, blijkbaar een verwend roker gesleuteld aan de auto.....

Ik heb al 30 jaar goede ervaring in de werkplaats Meppel met (Harrie en Rudie enz.)

Altijd netjes en vriendelijk.

Goed geholpen en me altijd te woord gestaan

Prima verkopers. Alles goed verlopen. Alleen jammer dat de verkoper die in het begin alles geregeld heeft niet tot einde het proces kon afhandelen. (ging naar een andere dealer toe). Maar ook andere verkopers goed geholpen en alles goed afgehandeld.

Zeer vertrouwd

Een fatsoenlijke en vakkundige afhandeling

Prima aankoop en een fijne auto om mee te rijden.

De wagen rijdt geweldig, maar het verbruik valt wat tegen. De dikke handleiding ben ik nog aan het doorspirren. Het blijft wat onduidelijk of ik altijd� de handrem gebruiken moet bij het parkeren.

goede garage

erge goede service en vriendelijk personeel altijd behulpzaam met alles

Toegankelijk, snel en correct

Sinds kort ben ik bij Wensink Meppel, maar wat een leuke club mensen. Correct, maar wel heel gewoon. Altijd in voor een grapje, maar tegelijk ook serieus waar nodig. Daarnaast snelle service en een keurig schone auto terug. Klasse mannen!

Geen goede uitleg.

Bij de update van de navigatie is er het eea veranderd, ik kon geen adres meer opgeven. Ik ben teruggegaan naar wensink, en heb een uitleg gekregen hoe het nu werkt. Ik vind dat dit meteen gemeld had moeten worden, en uitgelegd.

Prima op orde

Alles verlopen zoals gepland dus een prima ervaring weer...

Zoals gewoonlijk, klantvrienelijk, behulpzam, geduldig van beide kanten.

Bij de telefonische afspraak werd mij mee gedeeld dat de service beurt ca. 1.5 uur zou duren. Dit werd in werkelijkheid 3 uur. De koffie automaat was waarschijnlijk defect, er kwam geen koffie, maar afwaswater uit.

Goede service en goed overleg toen er toch niets anders gedaan moest worden.

Klasse! Zoals gebruikelijk.

Accu is vervangen. Dankzij de inzet van het personeel is het zonder rekening uitgevoerd.

top

vriendelijk en deskundig

Positief

Goede service en advies

Vlot geholpen

Afspraak voor een diagnose; kapotte sensor. Sensor kon direct vervangen worden.

Goede service en communicatie

Prima uitleg wat ze gaan doen en goede communicatie over extra werkzaamheden. Netjes dat de wagen na de grote beurt werd gewassen en de binnen kant werd schoon gemaakt, alleen jammer dat de kofferbak hierin niet werd meegenomen of vergeten.

goede servicce

Goede service. Vriendelijk personeel Behulpzaam

Hier is de klant koning

Betrof jaarlijkse service beurt. Werd keurig herinnerd eendag van te voren via mail. Leenfiets stond klaar,had hier om verzocht. Werd tijdens de werzaamhede thuis gebeld dat er ook nog een update zou worden uitgevoerd. Kort daarna een belletje dat auto kon worden opgehaald. Medewerker liep mee naar de auto voor controle of alle afdekkingen waren verwijderd. Auto was van binnen ook keurig schoongemaakt. Top.

Vriendelijk en behulpzaam

Klacht naar volledige tevredenheid opgelost. Tussentijds goed op de hoogte gehouden en mijn auto weer superschool afgeleverd

Goed geholpen

Tekort om dit te beoordelen. Alleen APK laten doen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle