erg goed

fijn geholpen

Prima Gewacht tot reparatie gereed was. Daarna nog ca. waarde bepaling gevraagd voor deze Mercedes en die na de biedingen op internet aan het einde van de dag ook ontvangen.

Gewoon doen wat je afspreekt met gevoel voor de klant

Je krijgt vooraf info dat je auto een service nodig heeft. Je maakt een afspraak met klantvriendelijke medewerkers die verstand hebben van auto's. Waar je niet hoeft uit te leggen wat de voorgestelde beurt inhoudt. Duidelijke afspraak. Duidelijke mail ter bevestiging en ook nog een mail de dag voor je afspraak. Efficientie voor beide partijen. Daar houd ik van!

Prima geholpen

Mijn auto stond in de parkeergarage van mijn appartementencomplex met een lekke band.Monteur is langs geweest om het thuiskomertje er onder te zetten.(Ik wist niet dat ik een reservewiel had).Lekke band meegenomen.Nieuwe erop gezet en een dag later kon ik weer rijden

goede snelle manier van met klanten om te gaan

Netjes gebeld voor het maken van een afspraak, een herinnering voorafgaand aan de afspraak en bij het brengen heb ik gevraagd of de auto om 16:00 uur gereed kon zijn. Ik ben netjes vooraf gebeld dat de auto klaar is en inderdaad ver voor 16:00. Goede behandeling, bedankt.

zeer positief

Kwam zonder afspraak langs met een airco-probleem. Zeer vriendelijk en direct (!) en deskundig geholpen ! Personeel/werkplaats echt klantvriendelijk !

Meteen geholpen. Top!

Mijn achterlicht was stuk. Het kon meteen gerepareerd worden. Ik mocht even plaatsnemen in de wachtruimte. Veel tijdschriften en een koffiehoek. Prima! En mijn achterlicht was met 45 minuten weer ok!

Klant gericht mee denken in de oplossing

Door klant gericht mee denken zijn we tot een passende afspraak gekomen voor hte inplannen van een afspraak. Ook bij een spontaan bezoek aan de werkplaats werd ik meteen geholpen.

Goede service! Klantvriendelijk

Correcte benadering, en goede en vlotte service.

Goed advies gekregen over het probleem.

Ik vind de service bij Wensink Harderwijk fantastisch, erg vriendelijke en voel me altijd welkom.

Dat wat je mag verwachten van een top merk dealer

Goed en servicegericht geholpen

ik bracht de auto (Kuga Vignale) voor het (achteraf) monteren van een trekhaak. Van een andere Ford-dealer had ik gehoord, dat men dan geen zekerheid kon geven, dat de handsfree achterklep dan nog wel zou blijven functioneren. Wensink Arnhem zegde dit wèl toe. Vervolgens is de afneembare trekhaak gemonteerd en werd bij het ophalen van de auto door de monteur nog even geinstrueerd, hoe e.e.a. werkte. Erg prettig. Bij de vestiging Zwolle, waar ik de auto normaal altijd breng voor mijn onderhoudsbeurten, krijg ik de auto altijd gewassen en (soms) gepoetst terug, ... dat vleugje extra service had hier een 10 (5 sterren) opgeleverd. Binnenkort ga ik de trekhaak eens echt gebruiken als ik met de fietsen op stap ga.

Afspraak voor grote beurt plus bandenwissel

De afspraak heb ik telefonisch gemaakt en een prijsafspraak gemaakt. De prijs van de grote beurt was hoger dan was afgesproken. Na overleg is de prijs aangepast.

Prima sfeer, meedenken, wel een prijskaartje.

Onze "oude "camper wordt met zorg behandeld, creatief meedenken om de kosten toch acceptabel te houden. Daarnaast een zoekopdracht gegeven voor een nieuwe tweedehands sprinter. Thomas Nauta, Wensink, Leeuwarden, topper! meedenken en met een goed aanbod, precies onze wensen. Dus inmiddels op aankoop overgegaan. De oude camper in de verkoop, jammer dat we die niet konden inruilen. Maar die verkoop is particulier ook gelukt. En geen 5 sterren, een professional wil altijd verbeteren :)

Zoals gewoonlijk goede service!

Ford Kuga is gerepareerd na een terugroep actie. De auto wordt keurig gewassen (binnen en buiten) afgeleverd. Goede communicatie!

Super service en aardige medewerkers

Goede afspraken, en eerlijk advies. Super aardige monteurs die mee denken met de klant

Goede service en alles in overleg en flexibele instelling!

Top kwaliteit, goede service, proactief, meedenkend en goede communicatie voor, tijdens en na het onderhoud!

tevreden

zeer tevreden

goed geregeld

afspraak is afspraak in goed overleg te plannen

Hulde aan de heren bij de balie, Stef is topper

Hulde aan de heren bij de balie, Stef is topper

goed gevoel en eerlijkheid

vriendelijkheid en afspraak na komen

Gewoon goed

Goed en snel geholpen, duidelijke uitleg, ruimte voor vragen. Ik moest even wachten toen de auto in de garage was en kon in dewacht� ruimte gebruik maken van hun internet. Ik vond het allemaal goed!

Goede service maar lang durende onderhoudsbeurt.

Auto gebracht on 10 minuten over a ht en 5 minuten voor gebeld dat de auto klaar is en weer opgehaald kan worden. Een gehele durende dag voor een onderhoudsbeurt.

Goede ontvangst, prima geholpen door vriendelijke verkoper, service gericht

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle