Zorgvuldig en met goed overleg. Wel de neiging om, middels suggesties, extra niet noodzakelijke betaalde taken te kunnen uitvoeren.

Een zaak van vertrouwen

Een bandenwissel met uiteindelijk ook een onderhoudsbeurt. Vermoedelijk weer een probleemloos jaar (minder) rijden.

Prima service en kwaliteit en ontzettend klantvriendelijk

Wij rijden al jaren Ford en zou niet anders willen.

Goede service. Betrokken personeel

Had mijn auto voor een onderhoudsbeurt bij Ford Wensink Arnhem gebracht. Verzocht hen ook het pas geinstalleerde antimartersysteem te controleren. Tot mijn verrassing is van de hele check een video gemaakt, waarop ik de staat van de auto kon volgen. Erg leuk en leerzaam!

Alles volgens afspraak geregeld.

prima afspraken gemaakt

Prima service als gebruikelijk

Wordt prettig geholpen door het Team en afspraken worden nagekomen.

Goed geholpen

Goede service verleend naar wens

Een pracht-voertuig

NB dit is de 2e enquete over m.i. hetzelfde! Goed product; perfect uitgevoerd; boven verwachting zelfs. Enkele kritiekpunten: ik had graag het gehele Rijassistentiepakket in overweging genomen, niet slechts enkele onderdelen eruit. Dat had beter uitgelegd kunnen zijn; ik had beter moeten doorvragen. De levertijd liep met 5 weken op, niet geheel duidelijk waardoor. De factuur was in 1e instantie te laag; op verzoek van de verkoper suppleerde ik.

Helemaal goed kan niet beter!

Alles is zoals afgesproken uitgevoerd. Auto keurig schoon bij ophalen. Vriendelijke medewerkers. Tevreden klant!

tevreden

eenvoudig een afspraak gepland via het internet.Vlotte service op e vestiging

niet gekregen wat was afgesproken

zie boven

Correct

De onderhoudsbeurt is goed uitgevoerd zoals het vantevoren was afgesproken. Prima.nogmaals

prima geregeld

nette afhandeling van de grote beurt voor de auto. Kon er op wachten.

Geweldige service

Geweldige serive, personeel dat mee denkt en voor elk probleem wel een oplossing vind. Dank nogmaals!

Goede service en goed geadviseerd.

Goede advisering gekregen en apk prima uitgevoerd. Ik kon blijven wachten en gebruik maken van een lekker bakje koffie.

Service valt tegen

Reparatie van 2300 euro en wordt steeds dag langer dat hij klaar is. Ik krijg niet eens een vervangende auto als service.

Goed en meedenkend

Snelle service, en meedenkend over oplossingen.

Geen werkplaats bezoek

Ik kreeg deze uitnodiging om de ervaring van een werkplaats bezoek te delen. Dat bezoek heeft niet plaats gehad. Ik heb de nieuw auto afgehaald..

Wel goed maar prijzig

Ik heb een relatief jonge Mercedes (april 2018). Vorige jaar (april) een beurt gehad van circa 700 euro. Nu een jaar verder met ongeveer 6000 km meer op de teller, weer een onderhoudsbeurt van circa 700 euro. Dat is 1400 euro in 1 jaar, vind ik best prijzig en ben ik wel verbaast over. De werkzaamheden zijn ter plaatse en persoonlijk afgestemd met mij. Nu had ik al een aantal werkzaamheden (meer advies vanuit MB/ niet noodzakelijk) niet laten uitvoeren, want dan de rekening komen op 850 euro. Ik had iets ander beeld bij de kwaliteit van een Mercedes en haar onderdelen. Je koopt uiteindelijk een dure en mooie auto. Ik heb het gevoel dat er nu verdiend moet worden uit de onderhoudsbeurten. Dat zal wel het beleid van Mercedes Benz Nederland zijn, waaraan Wensink zich ook aan moet houden. Maar geeft mij geen prettig gevoel.

deskundige efficiente service in plezierige atmosfeer

Zoals gebruikelijk is de ontvangst klantgericht. Na een kort gesprek met de monteur die de auto afhandelde was er een e-bike op naar een dichtbij zijnde afspraak te gaan. Vanwege een klein mankement duurde de service iets langer dan verwacht maar cappuccino en vele fraaie autos (mijn volgende Merc EQ?) maakten het verblijf plezierig.

Goede communicatie professioneel

prima mensen

ik heb de factuur nog niet ontvangen, maar de wpl.receptie begrijpt wat een klant is en hoe je hiermee moet omgaan!

Correcte aflevering / fijne auto

Verkoper heeft auto goed afgeleverd en auto was perfect er neer gezet

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle