top service

Vriendelijke mensen en een snelle en goede afhandeling

Bij het ophalen van mijn nieuwe auto heb ik de genoten service als Top ervaren!

Snel geholpen

Had band lek gereden. Hulp snel ontvangen. Toen naar wensink Zwolle en zelfde middag nieuwe band

geweldig

topsevice, vriendelijk en mij als klant verassen .

Klantvriendelijk

Mijn auto werd opgehaald voor servicebeurt en gewassen teruggebracht. Werd gebeld dat ze de auto kwamen halen. Ben zeer tevreden.

Topservice!

Medewerker dacht goed met mij mee, telefonist maakte aangenaam contact vooraf aan de afspraak. Het enige wat ik miste was een korte samenvatting van wat er is gedaan tijdens de onderhoud.

Perfect!

Motor liep onregelmatig en de fan maakte lawaai. Problemen zijn snel en vakkundig verholpen. Alles viel onder garantie. Top!!!! Ben bijzonder tevreden. Dankjullie wel.

Eerlijk, professioneel

Ons ontgane cosmetische mankementen werden vervangen.

Niet geleverd hetgeen was afgesproken.

Parktronic ontbreekt

Klant is koning

Erg positieve ervaring met Wensink Doetinchem. Erg klantvriendelijk. Snel in reactie en afspraken worden nagekomen.

Prima in Orde

Alles verliep vlot. Apk en kleine onderhoudsbeurt volgens afspraak en kosten opgaaf uitgevoerd.

Snel en goed

De bandenwissel is snel en goed uitgevoerd. Tijdens de wissel kon ik comfortabel gebruik maken de wachtruimte om te werken. Ook de koffie werd niet vergeten! ;-) Tevens was er ruim aandacht voor d ehuiduge Corona regels. Bedankt hiervoor en tot de volgende service.

Volledig volgens afspraak verlopen

De auto is voor zijn beurt geweest en is netjes, schoongemaakt teruggegeven. De prijs was vooraf duidelijk. De koffie is goed te doen en het is altijd fijn dat je in de showroom lekker kan rondneuzen. Minpunt was dat er aan de telefoon werd uit gegaan van een uurtje wachten, dat was uiteindelijk wel ruimschoots meer.

Goede ervaring/goed/vriendelijk personeel

Ik ben tevreden over mijn garage in Heyen

Vlot degelijk en vriendelijk en netjes

Dit is van toepassing op receptie en werkplaats en het personeel. Anders ligt het bij het telefooncentrum dat is in mijn ogen een instantie dat te groot en log is.

Goede behandeling als klant

Accurate medewerker aan de desk Schone auto afgeleverd na onderhoud Luxe leenauto

prima garage maar langere openingstijd nodig

Dit was mijn eerste ervaring met Wensink. Opmerking: lampje 'te veel olie' ging branden, gebeld, advies even af te wachten. het brandt nu nog af en toe. als het na het weekend nog brandt maak ik een afspraak (vervelend gedoe dan toch). Groter issue is dat ik voor 17h geacht wordt mn auto op te halen. Dat heb ik nog nooit meegemaakt en vind ik echt vervelend agenda technisch. Voorheen reed ik Volvo. Daar kon ik altijd tot 18h terecht. De medewerkers werkten verschoven diensten waardoor er tussen 7.30h en 18h altijd bezetting is. Lijkt me, gezien het # medewerkers, ook eenvoudig te organiseren voor Wensink. mvg Wim

Vriendelijk en vlot geholpen voor de bandenwissel

Vriendelijk ontvangen, in wachtruimte genoeg plaats om goed te zitten en even te kunnen werken met de laptop via de wifi.

Klantvriendelijk

Ik ben correct en op tijd geholpen. Auto was op tijd klaar en ik kreeg een berichtje dat hij klaar was. Alles bij elkaar, zeer tevreden

Goed geregeld

Goed geregeld

Verplicht nummer elke keer weer een feestje!

Onderhoud is voor elke auto vanzelfsprekend van belang. Ook in deze tijd van thuiswerken waarbij de auto veel minder gebruikt wordt. Bij Wensink Heerenveen wordt ik elke keer weer positief verrast over de manier waarop ze hun klanten behandelen. Afspraken worden nagekomen, vervangend vervoer in de vorm van een elektrische fiets stond klaar en bij terugkomst een volledig geservicede auto die nog eens schoon gemaakt was ook. Top!

Super service

Netjes te woord gestaan door de receptie. Altijd vriendelijk, vakkundig, geen moeite teveel. Service is perfect. Een vervangende auto staat klaar. Mijn auto is weer goed onderhouden en schoon afgeleverd. Een pluim voor iedereen.

standaard ok extra nee

ik heb ruim van te voren aangegeven dat ik problemen heb met het Merecedes Mbux systeem. Eerst via helpdesk om hulp gevraagd om Mbux aan de praat te krijgen. Dat lukte niet. De helpdesk verwees me naar de dealer. Het lukt de dealer niet en die verwijst me naar de help desk. Plus attendeerde dat ik een oud systeem had!!! 2 jaar oud???? Tevens wilde ik wachten op mijn klein onderhoud beurt. Kon niet omdat ik ook navigatie update wilde. Auto achter gelaten. Kom hem aan het einde van de dag ophalen. GEEN update navigatie geinstalleerd lukte niet!!!!! Oplossing? kom maar een andere keer terug!!!! ZEER SLECHT

Dikke top

Er wordt meegedacht en goed advies gegeven.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle