Netjes geholpen, goed geinformeerd.

Service is prima. Het onderhoud aan de auto wat afgeleverd wordt is uit stekend. Ook nog is de auto gewassen. Hiervoor dank.

Eind goed al goed

Ik was al een keer eerder voor dezelfde problemen geweest echter waren deze uiteindelijk niet opgelost. Nu gecombineerd met een beurt en de problemen zijn goed verholpen.

Prima geholpen.

Nette ontvangst, prima zit om te werken en duidelijke uitleg over gedane werkzaamheden.

Zeer vriendelijk geholpen

Netjes

Naar bijna 1 jaar is mijn probleem nog niet opgelost

Je bent bij Wensink in Doetinchem gewoon een nummer. Heb al bijna 1 jaar een probleem met mijn auto die toen nog geen 3 jaar oud was. Ze beloven steeds dat het probleem opgelost is maar blijkt niet zo te zijn. Heeft mij al veel tijd en energie gekost Als het probleem opgelost is kom ik er nooit meer en ze zullen mijn ook geen nieuwe auto meer verkopen

Perfecte service

De APK werd snel en grondig uitgevoerd

Lekker flexibel

Even snel langs toen het mij uitkwam

Keurig binnen de tijd mijn banden verwisseld het enige was dat ze mijn opdracht niet konden vinden en dat deze opgezocht moest worden, maar dit is maar een heel klein minpuntje

Afspraak is niet per se afspraak, maar het geleverde werk voldeed prima!

Enthousiaste team van monteurs is aan de slag gegaan met het installeren van een subwoofer onder de bestuurdersstoel van onze Niro. Hadden ze niet eerder bij een Niro gedaan, en vonden het heel leuk om uit te zoeken wat het beste was, en hoe gedaan moest worden (ook for future reference). Ik kon echt merken dat ze het een leuke klus vonden, ze dachten met mij mee en ik liet ze dan ook 100% alles bepalen. Ik vertrouwde op ze, want enthousiasme laat ik altijd haar gang gaan, dat voelt goed. En terecht, en daarom over de garage niks dan lof. De sub doet het prima, en ze hebben alles echt goed afgewerkt. Toppers! Maar van de verkoper had ik begrepen dat als de installatie wat langer zou duren ik een vervangende auto zou krijgen. Ik had aangenomen dat het dan gratis zou zijn omdat we ook hadden afgesproken dat ik op de materiele kosten na geen andere kosten zou hebben. Toen het eropaan kwam wist hij het niet meer. Uit beleefdheid heb ik niet doorgedramd en heb ik andere regelingen gemaakt. Maar, ik vond het echt niet netjes en beleef ik als een smet op een anderzijds prima verlopen klantervaring. Dat ik jullie toch zou aanbevelen, heeft dan vooral met de vakmensen te maken. Een ander zou ik wel zeggen, leg alles vast wat je afspreekt.

een geweldige dealer in al zijn facetten

deskundigheid, klantvriendelijkheid, accuratesse

zeer plezierig

zeer plezierig

Ik vind het contact bij de showroom en de afhandeling van de onderhoudsbeurt netjes en duidelijk. Ik was teleurgesteld in het feit dat ik zou moeten betalen voor een leenauto. Dat vind ik bij de service horen. Ik heb dit dan ook niet gedaan omdat ik dan voor nog geen 10 km die ik met die auto zou rijden, huurkosten zou moeten betalen.

altijd weer een verrasing

de ontvangst, verwerking en weer afleveren zijn prima maar als verse MB rijder word na 2 beurten mij een patroon duidelijk. je spreekt een grote of kleine beurt af, de garage weet de km stand. en op de dag van de beurt wordt je gebeld met een mededeling dat zus of zo nodig is bij deze beurt volgens het systeem. Dan heb ik het hier niet over een tientje maar eerder 100 euro of meer. Is het dan werkelijk nodig om bij 20.000 km de bougies te wisselen omdat het systeem zegt na 3 jaar dient zus of zo te gebeuren. Standaard wordt de batterij van de sleutel vervangen, niet erg milieubewust als het niet echt nodig is, maar als het zo belangrijk is waarom wordt dan bij de beurt niet gelijk om de reserve sleutel gevraagd want die batterij wordt dan nooit vervangen. Op de site staan wel alle prijzen van filters en ruitenwissers en dergelijk maar ik mis een schema wanneer wat moet gebeuren, dat zou al een voor minder verrassingen zorgen

Alles ok

Alles ok

Kan alleen maar zeggen dat ik blij ben met de hulp van Mercedes.

Had wat efficienter gekund

Het gaat meer over het gevoel om een gewaardeerde klant te zijn en dat krijg ik echt niet. Niet verkeerd bedoeld maar de sfeer is erg onpersoonlijk. Ik kom mijn auto breng voor een kleine beurt Lease CLA ik spreek met de telefonische afvaar ik ga wachten, ik weet dat het even duurt wand mijn remmen moeten ook vervangen worden, dat is al bekend, vervolgens wacht ik tot 10.00 uur auto om 8.00 uur afgegeven, dan komen ze er achter dat de remblokken er niet zijn en krijg ik alsnog een leen auto mee, jammer hadden ze mij beter gelijk een auto mee kunnen geven en moet weer terug komen om mijn auto op te halen, ook geen probleem, maar paste totaal niet in mijn planning. De gene die mij geholpen heeft wat verder heel aardig.

Top en super service

Je wordt echt klant geholpen en persoonlijk

Aanvankelijk zakelijke en wat onpersoonlijke benadering. Latet zeer leuke benadering door de werknemer bij dr recrptie. Kon je een mormaal gesprek mee voeten en gaf duidelijke uitleg op vragen. Dat gaf een gioed gevoel. Ligt dus n.m.m. duidelijk aan wie er nij de rrceptie zit

Vlotte actie

Zeer teveden

Nogmaals zeer teveden

Netjes geholpen.

Prima service door Wensink Heerenveen

Kundige en ervaren chef werkplaats die de Mercedes beleving begrijpt. Nadat de auto door een andere Wensink vestiging niet Mercedes waardig is afgeleverd, heeft Wensink Heerenveen de openstaande punten perfect hersteld.

Goed geholpen

Goed geholpen en met de leen auto ook netjes geholpen

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle