nvt

nvt

Prettig en vlot geholpen

Kwam met een probleem zo binnen vallen maar er werd alles aan gedaan om me te helpen. Erg prettig.

Top service

Altijd het gevoel van goede ontvangst en zeer vriendelijke mensen

Zeer goeie service

Ik ben zeer gelukkig met magazijn man Bert Winkel. Geeft nooit op ook als het onderdeel niet meer leverbaar is. Neemt zijn functie heel serieus ,neemt alle tijd voor je en is een aanwinst voor het magazijn Wensink Emmen. Hoop nog jaren bij hem te kunnen bestellen, bedankt Bert.

Vriendelijk geholpen maar iets te weinig informatie over de verschillend typen kia niro

Ik weet nog niet niet alles van deze auto maar hij rijd goed.

Niet erg goed

De hendel om de motorkap te openen functioneerde niet toen ik de auto wegbracht naar jullie. Had ik niet gemeld omdat ik daar op dat moment ook niet aan heb gedacht. Maar omdat de motorkap toch wordt geopend tijdens het onderhoud vind ik dat ik mag verwachten dat zo gebrek wordt geconstateerd en daar naast ook wordt opgelost. De auto is 2 dagen geweest omdat de "winterbanden" vervangen moesten worden en bij het ophalen bleek de hendel nog niet te werken. Is later wel opgelost, bleek maar een paar minuten te kosten om het te repareren. Ik vind dit persoonlijk wel een slechte zaak de monteur vertelde mij dat de motorkap dan even met 2 man wordt geopend en dat ze dan verder gaan met hun werk. Ik vind dat als je zo iets constateert je het moet oplossen. Erg jammer dat ik dit na de tijd constateer en dan me eigen moet verdedigen omdat er wordt gezegd dat ik het misschien wel zelf kapot heb gemaakt in de tussen tijd.

Zeer chaotisch

Kan niet rechtstreeks bellen met de vestiging, maar met een algemeen nummer. Geef probleem op en geef aan dat een leenauto nodig te hebben, hebben ze die niet, ja en week later. Nogmaals gebeld, gevraagd naar vestiging. Nogmaals probleem aangegeven, want auto was levensgevaarlijk om in te rijden. Dit was een probleem waar de auto al eerder voor was geweest. Kon auto brengen. Ze zouden zorgen dat er na het weekend 1 zou zijn. Maandag er heen, helemaal niets, dus kan niet gewerkt worden (baas blij... niet dus).. Dinsdag uiteindelijk wel., maar probeer maar eens spullen uit een bestelwagen in een kleine stadsauto te proppen. Voor de zoveelste keer mij gebeld voor toestemming voor reparatie, terwijl het nummer van de baas er toch echt staat. Bij bijna elke afspraak gaat er wel iets fout. Ook bij mijn prive auto. Moest achter knipperlicht vervangen, maar had geen schroevendraaier in de auto. Was al onderweg en kwam langs de garage. Hebben ze een andere er in gedaan. Ging een paar dagen goed, toen weer dat snelle tikken, maar niet altijd. Thuis zelf gekeken, zit er gewoon een verkeerde lamp in, dus die maakte soms wel een soms geen contact. Het is eigenlijk gewoon sneu dat een "professioneel" bedrijf zo'n slechte "sevice" levert en "vakbekwaam" personeel in dienst heeft.

Heel erg slecht

Slechte communicatie en erg slechte afhandeling ik ben zeer ontevreden over jullie service

Beetje rommelig allemaal

Het begin al met het ophalen van de auto, wat tussen 8.15 en 8.45 gedaan zou worden. Om 9.05 uur maar gebeld want ik ging in vergadering. Of ik gebeld had of via internet geboekt. Via Internet, vis Leaseplan. Ja, het is tussen 8.15 en 10 maar het is druk dus kan 10.30 uur worden. Ik geef aan dat het handig is om dat dan te communiceren maar de bevestigingsmail kan niet aangepast worden? Aangegeven dat het toch handig is om verwachtingen van de klant beter te managen. Vervolgens word ik gebeld maar ik zit in overleg en bel 15 minuten later terug. Krijg ik de vraag wie mij gebeld heeft. Ja dat weet ik niet want ik heb weggedrukt. Een belnotitie wordt gemaakt. Ineens staat de auto voor de deur. Vervolgens word ik door Almere gebeld want zij hebben een terugbelnotitie. Vreemd want mijn auto staat in Lelystad. Daarna belt Lelystad dat mijn auto zo gebracht wordt waarop ik aangeef dat hij al gebracht is. Auto is heerlijk schoon, dus daarvoor compliment. Vervolgens krijg ik gisteren een SMS dat mijn auto vandaag wordt opgehaald voor onderhoud? Geen idee wat er bij jullie gebeurt, maar jullie kunnen nog flink wat verbeteren in de communicatie. Ik hoop niet dat dit model staat voor jullie werkzaamheden.

Goede service en mee denkend personeel

Duidelijke uitleg van de werkzaamheden en keurig gebeld voor meer werk. Top bedrijf !

Weer prima geholpen

Zoals altijd weer prima geholpen. Keurig op tijd conform d afspraak.

prettig

Ik heb altijd een fijne ervaring bij een bezoek aan de garage.

Het maken van een afspraak gaat erg gemakkelijk, zowel telefonisch als via de site. Ontvangst is altijd uitstekend, belangstellend, de service is prima (er wordt bij wachten direct een kopje koffie of id aangeboden) Mocht er een vervangende auto nodig zijn dan staat deze altijd paraat. De deskundigheid en vriendelijkheid van de medewerkers is ook van een hoog niveau

Vriendelijk en relaxed, je voelt je gelijk welkom. Alleen APK rapport zijn ze vergeten..hahaha!

Punctueel

Receptie corona proof en personeel vriendelijk! Gehele traject verliep volgens afspraak! Snelle afhandeling.

prima service

Mijn banden moesten gewisseld worden. Dit is correct gebeurd en er was veel aandacht besteed aan coronaproof handelen.

Altijd vriendelijk personeel

Goede service. Bij de receptie wordt je altijd vriendelijk ontvangen en er wordt naar je geluisterd .

Afspraak is afspraak en alles conform mijn wensen

Vriendelijk en bekwaam personeel

Heel aangenaam

Wel even het oude kenteken 72-XN-+FS eruit en het nieuwe JD-756-X invoeren zodat ik ook daarmee kan inloggen

Reparatie 99,99%

Voor aflevering heeft een werknemer de linker spiegel beschadigd. Deze schade zou zo snel mogelijk hersteld worden, dit is ook binnen 2 weken geregeld, alleen zou het fraaier zijn geweest om de hele spiegel te vervangen en niet alleen de kap en de lamp. Er zit nu nog een minime schade aan de zwarte rand (met nadruk op MINIME). Dit valt niet heel erg op, maar de monteur had dat ZEKER kunnen zien Niet om wakker van te liggen, maar jullie vragen mjn mening, dus bij deze.

top service

bekwame en vriendelijke mensen goed advies en geen onnodige reparaties

Conform afspraak en snel.

Bandenwissel conform afspraak, snel uitgevoerd en auto gewassen weer terug.

Vakkundig en vriendelijk

En snel

Top service van a tot z

Goed geholpen, door leuke mensen, klaar terwijl u wacht en goede service.

Niet in een keer goed.

12 april bevestigde afspraak voor bandenwissel van winter naar zomer. Bij aankomst werd auto direct naar binnen gereden, maar..... na 10 minuten kreeg ik de mededeling, dat mijn zomer wielen nog in de opslag in Zwolle lagen. Dit was dus niet de eerste keer, dat dit gebeurde. Direct nieuw afspraak gemaakt voor 19 april om 08:15. 's-Middags gebeld en afspraak verzet naar 13:00. Eind van de week een sms met de mededeling, dat ik om 08:15 werd verwacht. 19 April redelijk snel geholpen. Binnen een uur klaar. Alleen nu was weer vergeten om de bandenspanning controle sensor te activeren. Kon ik dus weer terug. Ook dit was niet de eerste keer.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle