Prettige dealer en fantastische auto!

Mijn nieuwe Mercedes GLB hier aangeschaft, erg tevreden mee!

Hele goede service en erg vriendelijk.

Goede services en erg vriendelijk daar ben je klant en geen nummer.

Ales zeer prettig gevonden

Prima geholpen

Parkeersensoren defect. Bij nader inzien een connector helemaal groen van oxidatie. Snel verholpen en storing gevonden en vervangen.

Tevreden

Ik was er gewoon voor een jaarlijkse servicebeurt en deze is correct afgehandeld op de afgesproken tijd

receptionist weet waar hij mee bezig is

Prettig geholpen

Wij zijn prettig geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto. De auto was er snel en het contact met de dealer verliep prettig.

software probleem niet kunnen oplossen

Mercedes me knop in de auto, om te bellen, doet het na een 2de keer brengen nog steeds niet. Ook wifi en in car office werkt niet. Hierdoor kan de mercedes ervaring niet optimaal benut worden, erg jammer.

Vriendelijk personeel

Snel geholpen

Uiteraard zijn we weer perfect geholpen. Het is een stukje rijden (3uur in totaal) maar zonder te vragen stond er een degelijke A klasse voor ons klaar. Storingen die wij ondervonden aan de auto zijn vakkundig opgelost tijdens de onderhoudsbeurt. Uitleg van de werkplaatst chef P. Kingma was erg duidelijk!

Snelle bandenwissel. Lekkere koffie !

Ik hoefde niet lang te wachten. Voldoende afstand mogelijk, tijdens het wachten.

altijd tevreden

Snel geholpen

Gewoon goed

Goed geholpen. Auto netjes onderhouden. Aandachtspunt is het ontbreken van informatie vooraf over de beurt en de kosten ervan.

Super geweldige en super snelle service.

De klus moest er tussen door gedaan worden, maar toch heel goed gedaan. Super bedankt.

vriendelijk en goed geholpen.

vriendelijk en goed geholpen.

Goede service, vriendelijke medewerkers

Gisteren mijn auto gebracht voor het jaarlijkse onderhoud. Is prima afgehandeld.

Super, correcte behandeling

Geweldig geholpen, goede uitleg op vragen correcte afhandeling

communicatie over reparatieduur slecht

Vijf maanden geleden auto na schade door Wensink beoordeeeld en indicatie afgegeven ! Afspraak gemaakt voor begin april omdat ik tot die tojd in het buitenland was. Auto ter reparatie aangeboden op donderdag 8 april. Gevraagd hoelang de reparatie zou duren. Antwoord: zal na het weekeinde zijn, auto mort naar schadereparatie werkplaats. Ik veracht dus maandag of dinsdag gereed! Woensdag 15 april gebeld en gevraagd baar de status. Auto zou uiterlijk vrijdag de 17 gereed zijn. Die vrijdag een telefoontje gehad dat hij maandag de 19e gereed zou zijn. Dinsdag de 20e zelf maar weer gebeld naar de status! Er moest nog een onderdeel worden besteld, maar uiterlijk vrijdag de 23e zou de auto klaar zijn. Gelukkig kwam deze keer de toezegging uit! Resultaat van de reparatie was overigens wel naar tevredenheid.

Callcentre is het slechtste en zorgt voor irritatie

Ik was mijn telefoon donderdag vergeten in de auto en wilde om 17.45 vragen of die nog in de auto lag en door al het doorverbinden en geen bereik heb ik voor 18 uur. Ik zoek weer de menselijke maat van oa kia jelle. De overname door wensen is het slechtste wat kia Dijkstra kon overkomen. Ik voel geen enkele reden om mijn volgende auto daar weer te brengen. Wat een bagger bedrijf met callcentre. Echt zo jammer.

afspraak slecht opgepakt

Auto kwam voor onderhoud, wissel winter/zomerbanden tevens gril vervangen en oplossen probleem ipad steunen. Na ophalen auto bleek gril vervangen en oplossen probleem ipad niet te zijn gebeurd waardoor ik weer terug moet naar de garage.

Geweldige service

Service is boven verwachting. Bevinding/verbeterpunt: de plek van de service balie in Harderwijk zat wat mij betreft beetje verstopt achterin en mag mijn inziens een meer prominente plek meer bij de ingang zitten. Ook het aanbieden van koffie of drankje ( of flesjes water) ontbreekt helaas. Maar dat zal wel met de corona crisis te maken hebben. Verder chapo voor de mooi showroom. De onderhoudsbeurt prijzen voor oudere autos mogen wat mij betreft wel meer aantrekkelijker zijn. Complimenten voor Martijn en Oscar. Groet, Marc

positief en meedenkend

Ook deskundig m.b.t. klassieke Mercedes