Makkelijk afspraak maken Vriendelijk behandeld Vlotte service

Super vriendelijk en behulpzaam

Na 5 jaar wist de verkoper nog steeds wie we waren en wat we toen ook besproken hadden . Zeer aangenaam en ook over het afleveren van de nieuwe a klasse met persoonlijke uitleg door een productdeskundige . Fijne wagen en zeer tevreden

Formidabel, uitmuntend, helemaal top !!!

Ik rijd nu 41 jaar Ford (Escort, Sierra en nu de 3e Focus). Deze Red Edition is een droomauto. Maar ik heb heel grote problemen met deze auto gekend (vorig jaar gebroken zuiger bij km. stand 19.000 en dat was niet alles). Dit is allemaal subliem door de medewerkers van Ford Wensink Doetinchem opgelost. Ik kan hier alleen maar vol lof over zijn, zoals ik al jaar en dag dik tevreden ben over dit bedrijf en haar mensen.

Altijd een vriendelijk welkom

Afspreken en naar tevredenheid gedaan en op tijd

zoals beloofd uitgevoerd

prettig

Een bedrijf waar je je weer ouderwets een klant voelt

Ik was op weg naar wensink vanaf Monster naar Emmeloord Voor een service beurt B Echter gebeurde er onderweg naar Wensink iets vervelends, Ik reed over een stuk ijzer op de snelweg en kreeg een klapband En een krom wiel ik heb ze gelijk gebeld en ze stelden mij gerust. U kunt het beste de sleepdienst bellen en u auto bij ons brengen. Toen ik aankwam werd mij direct een geruststellend kopje koffie Aangeboden en na inspectie is mij gezegd pak lekker bij ons ,een Fiets en rij naar Urk daar kunt u een lekker visje eten. En bij terugkomst stond mijn auto klaar na al het werk dat ze, Extra moesten doen en ook nog de beurt Hulde voor het hele team Ik voel dat een ieder op zijn plaats is in dit bedrijf die mijn auto Al 13 jaar goed verzorgd ik ben de 2e eigenaar dus ik neem de reis Naar Emmeloord graag op de koop toe Fijn Bedrijf

goed en netjes

Keurig ontvangen en prima koffie (helaas zonder gebak....grapje), Vlotte behandeling van de onderhoudsbeurt.

Tevreden over het resultaat ( winterbanden verwisseld ) monteurs goed

Ik kon er op wachten maar dit duurde twee uur terwijl ik begrepen had dat dit een uurtje zou duren. Je noemt het ook winterbanden wisselen. Nu waren het de banden en niet de hele wielen die verwisseld moesten worden en daarom duurde het twee uur. Dit wist ik niet van te voren Hebben de meeste mensen winterwielen en zomerwielen en niet losse banden ??? Ook hier ben ik mij niet goed bewust van geweest bij de aanschaf van de winterbanden. Hadden we dit beter moeten communiceren met elkaar?( garage en ik ) Wat is het verschil in prijs qua wisselen of maakt dat niets uit ???

Snel en adequate service

Bandenwissel. Kon erop wachten en idd na 3 kwartier reed ik weer weg

Top bedrijf

Ontvangst een 9.5 Wacht ruimte 9.5 ( je word wel lekker gemaakt met al die super mooie Auto"s ) Zoals altijd deskundig personeel ook vriendelijk als je alleen maar voor een APK komt ( goede training gehad Kan dit bedrijf zeker aan bevelen Mijn volgende auto zeker een Mercedes en zeker bij Wensink Groningen gekocht .

Fantastisch

In nood kwam ik langs vanwege een lekkage. De garage/dealer was mij nog onbekend. Het was vlak voor sluitingstijd. Binnen 10 minuten kon ik mijn weg vervolgen in een vervangende auto en hoefde ik mij daarover geen zorgen te maken. De volgende ochtend even contact gehad, om eventueel ontbrekende informatie over te kunnen dragen. In de middag was mijn auto weer klaar en droog. Ik heb in ieder geval mijn "nieuwe" dealer/ onderhoudsplek gevonden voor mijn net een jaar oude SLC-FE. Dank je wel Max en heren/dames in de werkplaats :)

Belachelijk

Wat een kinderlijk gedoe om bij wensink een auto te kopen de verkoper is oke

correcte behandeling

Alles conform verwachting

zeer professioneel bedrijf

ik word altijd correct geholpen als ik met een probleem omtrent de transit binnen kom. Er word direct een oplossing gezocht

Reparatie lijkt geslaagd

Na een dag rijden moeilijk te beoordelen, maar kreeg wel een schone auto in ieder geval terug.

Na telefonische afspraak voor bandenwissel volgde een email ter bevestiging, waarna op het afgesproken tijdstip de klus vlot was gerealiseerd. Koffie stond laar!

Zeer toegankelijk en toegesneden professioneel

We zijn erg plezierig en open op een toegankelijke manier geholpen, na al eerder contact over de inruilmogelijkheden. Het gesprek ter plekke in de showroom heeft ertoe geleid dat we een Fiesta Activa hebben gekozen in plaats van de Sport; achteraf een prima advies, waar we erg tevreden mee zijn: ook het aanbod van de heer van Houwelingen om nog eens terug te komen als we later nog vragen hebben over de vele opties is te waarderen als after sales.

Xx

X

Weer een goed gevoel.

Gistermorgen was ik in Nijmegen vwb de APK-keuring. Heel netjes ben ik geholpen en daarmee aldus tevreden.

Uitstekende service!

Wordt prettig geholpen en prima service

Zonder afspraak zijn we super geholpen toen we pech hadden. Je realiseert je dan echt dat je een topmerk hebt gekocht waar een vakkundig netwerk achter staat die lol hebben in hun werk.

ontvangst top, behandeling top en wachttijd ook top.

na een gezamenlijke afspraak was alles goed voorbereid en hoefde wij alleen maar lekker rustig af te wachten tot de auto weer gereed was.

Denken goed mee

Er wordt goed naar het auto gekeken.

Zeer ontevreden over de wijze van behandeling van mijn klacht

Geachte heer/mevrouw, Op 23 maart jl. ben ik met mijn voertuig (Mercedes GLA 45 AMG, bouwjaar 10-2019) naar Wensink te Groningen geweest vanwege een aantal tekortkomingen. Deze tekortkomingen hadden te maken met onder andere olielekkage en slijtage van een slang onder de motor-beschermingskap. Daarbij waren zowel de kap als een slang beschadigd geraakt. Graag indien nodig kan ik tevens een aantal afbeeldingen aan u doen toekomen echter was het via deze weg niet mogelijk. Zowel de kap als een slang waren aangetast/beschadigd. Van de medewerker bij de balie voor personenautos, kreeg ik te horen dat het in casu ging om een fabrieksfout. Ik heb aangegeven dat ik deze tekortkoming ontstaan door fabrieksfout graag verholpen wilde hebben. Vooropgesteld mijn voertuig heeft garantie tot eind 2021. De medewerker belde mij op een later moment terug en gaf aan dat het voertuig klaar stond om opgehaald te worden en de oplossing die zij hadden geboden zou mij tevreden moeten stellen. Op moment dat ik het voertuig ging ophalen werd aangegeven dat de versleten onderdelen niet vervangen zijn. Men gaf te kennen dat door middel van improvisatie de hitte-bescherming laag die over de slang is gemonteerd omgedraaid was waardoor de slijtgade van de slang niet meer zichtbaar was. Met andere woorden in plaats van verhelpen van het problemen heeft men getracht om het probleem te maskeren. Los hiervan heeft men met een tiewrap de slang aan een ander componenten gekoppeld wat fabriek af niet de bedoeling is geweest om hiermee verdere slijtage zogenaamd te voorkomen. Alsof dit niet genoeg was gaf men te kennen dat ik indien het onderdeel vervangen zou willen hebben, ik dan zelf voor de kosten zou moeten opdraaien. Ik verzoek u om een integrale oplossing ten aanzien van deze klacht. Hoogachtend, Artur Sarkisian Telefonisch bereikbaar op : 0647302369

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle