UItermate vriendelijke behandeling als klant

De benadeling was uitstekend. Vriendelijk ontvangen en heel goed geholpen met het probleem aan mijn mercedes. De wachtruimte is prima en heerlijke koffie en je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie. Klasse.

goed geholpen cf afspraak.

Auto gebracht voor nieuwe banden. Leen e-fiets mee en na ontvangen sms weer auto opgehaald.

Update navigatie prima uitgevoerd, probleem remmen ceramische remmen niet serieus genomen

Update command voor s63 amg prima uitgevoerd zoals afgesproken, vraag over de remklauwen van mn ceramische remmen waar de verf vanaf valt na 30.000 km word totaal niet serieus genomen, moest ik maar een nieuwe remklauw kopen voor 1200 ex. Door deze reactie voel ik me totaal niet serieus genomen en vind deze opmerking dan ook zeer ongepast.

Zoals gewoonlijk TOP!!!

Zoals altijd vriendelijk geholpen en alles gewoon perfect geregeld.

Tot het afhalen ging alles prima, alhoewel ik wel zelf moest bellen om te kunnen afhalen.

Bij afhalen auto moest ik erg lang wachten terwijl er twee medewerkers achter de bali zaten. De een was met de computer bezig, zei in eerste instantie niets en de ander nam toen ik al stond te wachten de tel op en begon een zeer geanimeerd gesprek wat duurde en duurde, er werd wel veel gelachen. Pas na ruim een kwartier wachten stond een van de medewerkers me te woord. Dat zou anders kunnen, bv door even aan te geven dat het wel even kan duren, dan had ik even naar andere occasions kunnen kijken.

Fijne auto, goed afgeleverd, goede start.

werkplaats bezoek prima verlopen

correcte afhandeling apk

altijd kwaliteit

Snel geholpen, wordt richting klant gedacht

Werkzaamheden OK, communicatie kan beter

Ik had om 15.15 uur een afspraak voor een bandenwissel. Dit zou ongeveer een uur in beslag nemen. Omdat een uur lang koffiedrinken mij teveel / te lang was heb ik een leenfiets gevraagd / gekregen om naar de stad te gaan. Goede service. Ik was om 16.20 uur terug. E.e.a. was toen nog niet klaar; "de auto staat op de brug!" kreeg ik te horen. Alsnog koffie gaan drinken. Uiteindelijk was e.e.a. gereed om 16.50 uur. Toen bleek dat er ook een "terugroepactie" was doorgevoerd en het daardoor wat langer had geduurd. Waarom heeft men dat bij binnenkomst of tussentijds via mijn mobiel niet ff gecommuniceerd? Ik ben blij dat ik om 15.15 uur niet direct koffie ben gaan drinken...!

Vertrouwd en alles prima verzorgd

Alles goed

uitstekend tegenover de klant!

goed, vlot en persoonlijke benadering

perfect

Gewoon zoals het hoort

Goede service en duidelijke communicatie

Ik kon mijn auto snel en vroeg afleveren voor de beurt. Netjes de leenfiets meegekregen. Ik ben begin van de ochtend nog gebeld voor een samenvatting van de werkzaamheden en of ik extra handelingen uitgevoerd wilde hebben. Einde van de dag een sms dat de auto opgehaald kon worden. En pechservice erbij voor een jaar.

Vriendelijk en servicegericht!

Vriendelijk en servicegericht!

Zeer vriendelijke en goed service

Goed geholpen door mr Ruben nogmaals dank .

prima geholpen

Prima geholpen

Niet om de brei heen draaien

Gedaan wat wordt gevraagd en dan net iets meer

Super aardig en kundig personeel

Had een kapotte band. Kwam zomaar tussendoor... werd meteen geholpen. Zomer velgen erop gelegt en oude banden afgevoerd.

Goed werk en snel

Banden wissel was goed werk en snel auto gewassen uitstekend

goed, betrouwbaar

De werkzaamheden zijn volgens afspraak verricht, en keurig van te voren teruggekoppeld. Resultaat is prima, prijs naar verwachting, geen onprettige verrassingen. Service: leenauto en wasbeurt: super!

Prima ervaring

Gastvrij ontvangen ,en prima dienstverlening

Prima ervaring,

Contacten met de werkplaats lopen prima, men kent de klant en dat is waardevol. Uitvoering reparaties zijn zeer goed De service die via de de klantenservice/centraal nummer verlopen minder.

Vriendelijk, meedenkend,, prima service!!

Topgarage!

Lippestraat 2