Werkplaats medewerkers prima.

Medewerkers aan telefoon niet vriendelijk, en "moeilijke" vragen konden ze geen antwoord opgeven.

Keurig opgelost

Snelle service , conform afspraak!

Was goed

Was goed

vriendelijk en goed

Wordt bij jullie vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Professioneel !

Prettig en klantvriendelijk.

Netjes en klantgericht.

van A tot Z 100% inzet.

Alle gemelde problemen opgelost

Zeer tevreden met eindresultaat

Altijd vriendelijk, meedenkend en houden zich aan afspraken.

Altijd vriendelijk, meedenkend en houden zich aan afspraken.

Helemaal goed

Had een spijker in mijn band kon gelijk langskomen en was zo weer onderweg lekkere bak koffie gehad

Vakkundig en snel opgelost.

In onze Mercedes Viano camper deden de elektrische apparaten in de camper het niet meer. Na onderzoek bleken beide accu's vervangen te moeten worden. Is vakkundig en snel gedaan. Het enige waar wij tegenaan liepen was de hoge prijs voor beide accu's. Het liefst blijven wij bij de Mercedes-garage, maar kan mij voorstellen dat wij in bepaalde gevallen (weer nieuwe accu's) toch eerst kijken naar een betaalbaardere optie.

Professioneel en persoonlijk

Vriendelijk en deskundig. Zeer aanbevolen.

Nette en snelle service

Snel geholpen

Kon direct terecht voor een kleine reparatie.

Zeer prettig en kundig geholpen

Zeer prettig en kundig geholpen

Goede service en klant vriendelijk

Iets meer dan een half jaar geleden een S450 gekocht waarbij diverse lampjes op het dashboard gingen branden. Uit laten lezen en gereageerd waarbij ik de helft van de kosten hoefde te betalen. Super netjes en klant vriendelijk

afspraak keurig op tijd

prettig geholpen

snel en direct maar tarieven worden zeer hoog

zie boven Alsmede nog:damp van reparatie nog niet opgetrokken en ontvangen alweer deze vragenlijsten

kwaliteit onderhoud zoals gebruikelijk prima, financiele afhandeling vraagteken

Zoals altijd is het onderhoud goed. Rekening blijft nu al een maand uit. Bij telefonische navraag wordt geantwoord: administratieve achterstand. Een maand??

Nette mensen, auto rijd weer lekker en is schoon weer opgeleverd

Top !

Prettige mensen in een professionele omgeving

Onderhoud volgens plan uitgevoerd en binnen de tijd

Beschaafde en vriendelijke ontvangst. APK keuring verliep goed, geen extra klosten. Dat maakt mede de positieve beoordeling!

Door de goede service en betrouwbaarheid, rijd ik van Amsterdam naar Zevenaar voor de onderhoud van mijn auto. Door corona, heb ik een onderhouds beurt laten uitvoeren bij ford dealer in Amsterdam. Slechtste ervaring ooit. Dit gerapporteerd bij ford Nederland. Er is nooit iets met de klacht gedaan. Als ik auto Martens niet had gehad, was ik overgestapt op een ander automerk .

Slecht luisteren

Helaas heb ik met de garage verschillende niet fijne ervaringen gehad. Men luisterde niet naar.mijn klacht, men interpreteerde mijn vraag niet correct, zelfs niet na verduidelijking. Een band duidelijk een lekje in, men kon het niet vinden. Band naar een andere garage gebracht had binnen twee minuten lek gevonden. Andere bedragen voor vervangend vervoer genoemd dan kia Nederland vergoed, gevolg een behoorlijke naheffing. Ik moet zeggen de beurten en zijn wel altijd naar tevredenheid gedaan.

Een hele zorg minder!

Uitstekende service en snelle actie. De pechhulp is opnieuw ingericht. Mijn ervaring als gebruiker hiervan is dat er 5 partijen snel en servicegericht hebben gehandeld. Mijn verbeter suggestie zou zijn dat echte regie op deze keten van 5 partijen nog beter kan. In de praktijk ben ik als gebruiker ook ketenregisseur (ipv mobilo of wensink). Met als effect dat ik zeker een halve dag heb gebeld. Maar het resultaat stemt nog steeds tot grote tevredenheid!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle