Niet goed.

Klachten over de auto worden vaak niet vertaald in concrete oplossingen. Diagnoses zijn niet of niet goed gesteld. Reparatiekosten zijn niet vooraf duidelijk en zijn te hoog.

Geen nieuwe Kia daar kopen

Zeer slechte communicatie. Juiste medewerkers vooral de garage slecht te bereiken.

Prima gedaan

Vakkundig uitgevoerd.

Netjes geholpen

Erg prettig sms als de auto klaar staat

Goede monteur, heel vakundige technics onderhoud service, snel en perfect.

uitstekende service

prima uitleg voor toekomstige vervangingen

Heerlijk om zo electrisch te rijden

De Kia E-Niro rijdt geweldig, ziet er goed uit, veel complimenten gehad, is mooi afgewerkt en biedt erg veel voor het geld. Kleine minpuntjes: de kofferbak zou groter kunnen omdat onderin wat loze vakken zitten en ik mis een "frunk" voorin voor de laadkabel, omdat onder de koffer niet handig is, vooral niet op vakantie. Beide zelf opgelost.

Ondanks de lever vertragingen uitstekende serviceverlening

Vanuit het verkoopteam (m.n. Brian van Dijk en op de achtergrond Maurice Giesen) is, ondanks de lever vertragingen door Covid-19, op een prima en prettige wijze contact onderhouden en tekst en uitleg gegeven. Dit in tegenstelling tot de vaak onduidelijke berichtgevingen en tegenstrijdige meldingen vanuit Ford Nederland!!

Rommelig

Ik heb zelf achter de rekening aan gemoeten. Anders had ik hem nu nog niet gehad. Voor de rest heb ik ernstige problemen met mijn nieuwe auto. Hij is al een keer terug geweest. Na twee drie stops gaan de deuren niet meer open. En de bestuurders deur niet meer op slot. In het weekend natuurlijk. De service diens wilde niet komen, omdat de auto wel starte. Terwijl de boodschappen achterin de auto stonden en ik er niet bij kon. Tot nu toe niet zo n goeie ervaring dus. Al rijdt de auto heerlijk en is hij erg mooi.

Snel geholpen, vriendelijk en uiteraard zeer vakbekwaam, top !!

Top !!

prima service en deskundigheid

zie titel

Duidelijkheid en Eerlijkheid

Onze aankoop Kuga L-844-FX is met heel veel enthousiasme aan ons verkocht met openheid van zaken.

Zoals altijd mijn onderhoud bij Wensink goed en snel

Heb veel auto's in onderhoud bij Wensink, wordt altijd op een professionele wij geholpen en ben altijd blij met de keurige snelle afhandeling van mijn te onderhouden auto's, daar deze auto's (taxi's) snel weer de weg op moeten.

Niks op aan te merken

Goede service!

Zeer attent. Vriendelijk personeel. Iets gemaakt wat volgens andere vestiging niet gemaakt kon worden. Het is door mijzelf daarom niet eens benoemd.

Prima geregeld

helder en duidelijk

Erg prettig om zaken mee te doen

Afspraak maken en ontvangst is erg vriendelijk. Kundige en vriendelijke monteurs.

Wordt netjes geholpen en tewoord gestaan

Nog steeds prettig en zelfs leuk om even te gaan

Ik had snel twee nieuwe banden nodig. Jim heeft me daarmee meteen geholpen. Het blijft voor mij als klant heel fijn dat er zo snel geschakeld kan worden en wordt meegedacht. Ik vind het zelfs nu leuk even te gaan, de mensen van Wensink te spreken, ondertussen goed geholpen te worden om tevreden weer naar huis te rijden. Compliment voor Wensink Classics & Luxury.

Gewoon weer goed

Auto apk gehad, netjes gebeld dat de auto klaar was. Auto weer mooi gewassen opgehaald.

ben keurig op de hoogte gehouden van het meerwerk. Auto was ondanks het meerwerk toch in 1 dag gereed.

Betrouwbaar , goede service en vriendelijk personeel.

Geweldig.

Klantvriendelijk.

het is gewoon goed

het is allemaal even vriendelijk en deskundig bij jullie

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle