Zeer tevreden!

Online afspraak maken gaat prima. Fijn contact en goede service.

Zeer vriendelijk,en correct geholpen.

Op radio Drenthe hoorden wij reklame van Wensink, BTW, weg ermee! Na een telefoongesprek met Bart Jan van Houwelingen,zijn we op afspraak naar Assen gegaan, met onze Ford Ecosport, en in Zwolle stond een mooie zeer aantrekkelijke gesprijsde zwarte Ford Ecosport, precies de auto die we zochten, na wat onderhandelingen, zijn we er samen uitgekomen, en 15 mei 2021, waren wij de trotse bezitters van onze nieuwe Ecosport,en zijn nog steeds tevreden.

geweldig

morgens lekke band en gaf storing aan daarna geweldig opgelost. en zo op kunnen wachten

vlot en snel weer onderweg!

S avonds ervoor de bus gebracht voor APK de sleutels door de brievenbus gedaan! Om 11 uur de volgende morgen telefoon bus is klaar om opgehaald te worden, lekker vlot!

nette garage

nette garage, meeste medewerkers zijn vriendelijk. Wel aan de prijs.

Tevreden

Vriendelijk, meedenkend en vakkundig personeel!

Op het allerlaatste moment kwam er door mij iets tussen en moest er een alternatief worden bedacht. Dit kwam bovenop een ingewikkelde reparatie. Wensink lost het gewoon voor me op, ik hoef er niet eens over na te denken. En vervolgens is de reparatie weer uitgevoerd zoals ik van Wensink gewend ben: topkwaliteit en binnen de afgesproken tijd!

Ga zo door

Het is goed zo ik ben prima te woord gestaan door de balie medewerker

Goed en correct geholpen.

Prettig!

Mijn f1 team

Altijd de juiste service en overleg als er dingen ontdekt worden incl. Prijsopgave Vriendelijk en met style behandelen ze de auto en schoon terug

Alles prima voor elkaar.

Prettig contact en duidelijke communicatie.

Zoals altijd goed

Vriendelijk geholpen zoals altijd. Goede service. Tot de volgende keer.

Snelle service!

Makkelijk en snel op korte termijn een afspraak gemaakt. Die verliep prima.

Fantastische garage

En nu ook weer mooie auto's in de showroom om van te genieten tijdens het wachten op de onderhoudsbeurt!

Goed geregeld en keurig service

Goeie service en auto snel en netje gewassen weer klaar.

Fantastisch

Snel geholpen onderdeel op voorraad en gewassen weer afgeleverd

Verkoop prima, aflevering kan veel beter

Vette ramen , vuile plekjes op interieur. Losse rommel onder de auto( iets van doek/stof )

Uiterst correcte en vriendelijke behandeling

De medewerkers zijn deskundig vriendelijk en behulpzaam

prima service korte lijnen

zie vraag 1

Wensink uw partner in mobiliteit

Helemaal super van de handtekening tot de aflevering.

Snel afspraak, goed geholpen, schone auto.

Zie onderwerp :-)

goede behandeling prettige sfeer op de werk vloer

Uitstekende service en ze

Goed geholpen en prettig gesprekken gehad

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle