Bandenwissel netjes gedaan

n.v.t.

Luiteren goed wat de klant vraagt.

Afspraken en onderhoud worden zeer goed uitgevoerd.

prettig

Snel geholpen.

Prima service ,

Alles volgens afspraak Ruil auto top

Prima.

Prima.

Prima en snelle service

Auto werd thuis opgehaald en einde dag weer teruggebracht. Prima dat het zo kon.

Uitstekende service

Alles naar wens en in goed onderling uitgevoerd!

Alles volgens afspraak.

Geen verder commentaar.

Gemengd.

Ten tijde van het ongeluk is het mij niet gelukt om u te bereiken. Uw callcenter was ondermaats: niet bereikbaar voor noodgevallen. Het contact met de service medeweker van de Citroenwerkplaats in Emmeloord (door het slechte callcenter pas de volgende dag en opnieuw na lang wachten) daarentegen is prima, evenals de reparatie van de schade.

Auto onterecht afgekeurd

Auto gebracht ter keuring. Werd afgekeurd en reparatie zou tussen de 1000-1500 kosten. Auto de volgende dag naar een andere APK keuringstation gebracht omdat ik het niet vertrouwde. De auto is al jaren Mercedes onderhouden bij een andere dealer en is in perfecte conditie. Auto kwam bij het tweede bedrijf glansrijk door de keuring zonder op- of aanmerkingen. Heb nog aangegeven waar Wensink de auto op afgekeurd heeft, maar daar konden zij zich totaal niet in vinden. Geldklopperij in mijn optiek. Afspraak maken e.d. ging allemaal wel soepel en ben vriendelijk te woord gestaan.

Niet echt tevreden over het geheel

Afspraak ging volledig buiten onze schuld de mist in. Heb daardoor twee keer extra vanuit Zutphen moeten rijden. Communicatie probleem bij uw callcenter......en de door mij gegeven info was niet bekend bij uw bedrijf. Zeer teleurstellend dus.... Ik kan geen oordeel geven op het door u uitgevoerde. Ik ben geen kenner! Ik ga er vanuit dat het volgens de Mercedes kwaliteitseisen is uitgevoerd. En toch wel geschrokken van de prijs...maar het is de eerste keer dat ik Mercedes rijd! Advies en foto's mbt remkabels uitstekend.

keurig en netjes geholpen.

Klantherkenning is erg belangrijk. Men weet wie je bent en ze handelen altijd netjes. De werkbon ligt altijd klaar en men start altijd direct. Goede koffiecorner waar je goed kan werken terwijl de auto in de garage is. Eventueel een beveiligt Wifi netwerk zal prettig zijn.

Fijne en goede service en sfeer

Prima geholpen na een storing.

Bij binnenkomst prima geholpen en na een diagnose verder met een andere bus en de volgende dag alles weer alles weer als normaal

Vriendelijke mensen en nette balie

Mensen die kennis uitstralen en een snelle afhandeling van zaken.

Klantgerichte benadering

Na het ontvangen van een onterechte factuur gecommuniceerd met de verkoper. Dit is naar tevredenheid opgelost. Andere punt is de wasstraat. Het is fijn om de service te hebben om gratis de auto te mogen wassen op de zaterdag. Echt is de gemiddelde wachttijd 75 minuten. Zonde van mijn vrije zaferdag om zolang te moeten wachten. Terwijl ik elders binnen 15 minuten klaar kan zijn. Is het een idee om te gaan werken met een intekenlijst op tijdsblokken voor het wassen van de auto?

zonde van me tijd

alles moet in meerdere keren, communicatie is er slecht, moet er zelf achteraan gaan. spijt van de aanschaf, beter andere dealer moeten kiezen.

Prima klantgerichte service

Korte, niet helemaal standaard, reparatie snel uitgevoerd.

Altijd even vakkundig en vriendelijk met een goede vriendelijk en service.

auto snel klaar netjes

Zeer snelle en goede service

Een heel fijn contact met Wensink Kia Drachten gehad. Goed bereikbaar, snelle reacties en een prettig ontvangst. Dikke aanrader!

Super vriendelijk, vakbekwame medewerkers

Was een terugroepactie van de Citroen C3.

Fantastische auto en fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen! Zowel de verkoop als bij aflevering de technische uitleg!!

buitengewoon teleurgesteld in de oplossing

de oplossing is geen oplossing en ik zit met een onbetrouwbare auto.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle