Snel opgelost

Duidelijke communicatie

vlotte en correcte behandeling door uw medewerkers

N.V.T.

Een teleurstellende ervaring........dit had ik niet verwacht

De hulp bij pech onderweg , de mobiliteitsoplossing(Mobilo) zorgde altijd voor een prime oplossing al jaren lang naar volle tevredenheid.... De snelle hulp ter plaatse etc.etc was niet meer van toepassing , Mobilo meld dat ik geen gebruik meer kan maken van haar diensten......?Zal zelf moeten zorgen voor het aanbieden van de auto voor reparatie , een tussentijdse oplossing vervangend vervoer omdat onderdelen niet op voorraad zijn hoorde ook niet meer tot de mobiliteitsoplossingen....moest het zelf maar uitzoeken...belt u de ANWB maar voor deze pech...al met al auto bij u aangeboden ,om weer naar huis te komen was ik genoodzaakt gebruikt te maken van een taxi(ritje: Arnhem-Zutphen....) Hoop u voldoende te hebben geinformeerd in afwachting van.. verblijf ik met een vriendelijke groet. ps. deze melding gedeeld met de servicereceptie.

snelle service, prettige mensen.

Positief, met een kanttekening

Evenals bij de vorige contacten prettige benadering en omgang. Duidelijke uitleg met indicatie van te verwachten kosten. Ook praktisch advies m.b.t. het (nog niet) updaten van de navigatie. De kanttekening betreft de kosten van de leenauto. Vast bedrag + kilometerkosten alleen om thuis te komen en de auto daarna weer om te ruilen. Er zijn bedrijven die daar anders mee om gaan.

erg slecht

wordt doorverbonden....opgehangen

Goed geholpen en niet te duur.

Gewoon perfect

Zoals het hoort klant is koning, zo wordt je behandeld bij Wensink.

Geweldig, optimaal genieten met onze Kia picanto GT line

We reden al in een Kia Picanto, waar we al zeer tevreden over waren, maar nu hebben we gekozen een automaat, ook weer een Picanto meer de 1.0 DPI GT line, een complete auto met veel extra's, we zijn er zeer tevreden over, .

goede servies

Ben goed geholpen, vriendelijke monteurs en verkopers. Moest voor een apk keuring, ze laten je zien wel onderdeel stuk is of afkeur en wordt netjes gerepareerd. Top... ga zo door.

enthousiast, vriendelijk en ter zake kundig.

Mooie zaak en een fijne uitstraling. Daarbovenop een hele fijne auto! (Kia Picanto Dynamic plus line) Alles online afgehandeld, behalve de aflevering, Top!

Prima (het kan ook in 1 woord)

Fijn, dat er nu ook leenfietsen zijn om terug thuis te komen

Bijzonder tevreden.

Het onderhoud/updaten v/d software aan de Smart JS-476-G is vlot en naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Goed georganiseerd bedrijf.

Mijn eerste indruk, een correct bedrijf. Vriendelijk en goede services.

Goed geholpen volgens de afspraken en met goede service

Prima afspraken, goede service,

APK prima, facturering minder

ik krijg een factuur voor de APK terwijl deze onderdeel van mijn pitstop abbonnement

Zeer goed.

Naast gedegen kwaliteit stelt Wensink de klant centraal. Zij zijn daarin pro-actief en denken met je mee.

Super aardig geholpen

Vriendelijke behandeling

Contact

Afspraken werden goed nagekomen en goed advies van verkoper

Altijd goed vriendelijk personeel!!

Prima service en deskundigheid!!

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel

Betrouwbare garage.

Al vele jaren trouwe klant. Soms zijn de standaard prijzen die ze van Ford moeten hanteren aan de hoge kant. Voordeel van de vaste prijzen, als het tegen zit in het werk wordt het niet duurder.

Wensink Doetinchem levert top sevice

zie bovenstaand

Prima geholpen

Goed geluisterd en direct (pro) actief zaken aangepakt/opgepakt terwijl ik alleen voor een bandenwissel kwam

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle