Goede service als altijd.

Snelle afspraak en probleem opgelost

Klantvriendelijk en effectieve service

Zeer prettig ontvangst, oplossinggericht, hoge service

Ging soepel en snel

Ging snel

Helder geholpen, prima service

Een top ervaring

Top jongens zijn het! Heel vriendelijk en professionele sfeer Een wat langere knaap bracht en haalde mij van huis, heel erg vriendelijk!

Goede service en gastvrije, deskundige garage

Sinds een paar jaar klant bij Wensink Heerenveen. Een paar forse reparaties maar dat ligt aan mijn auto. De garage biedt uitstekende service, beschikt over een prima werkplaats en er wordt keurig bij elke reparatie overlegd. Ook wordt meegedacht wat echt noodzakelijk is of wat nog even kan wachten. Zo wordt ook aan je portemonnee gedacht. Zeer tevreden.

Op de levertijd na super

Mijn ervaring op de levertijd na Super

Mooi geregeld!!

Lekker bakkie koffie tijdens het wachten

Prima geholpen

Mijn probleem is op een adequate wijze opgelost

Snelle afhandeling van de APK beurt! Scherp tarief. Wat betreft klantvriendelijkheid is er nog wel ruimte voor verbetering. Kom zeker weer terug voor de servicebeurt.

Betere zaak kan ik me niet voorstellen

Klasse weer jongens ga zo door

Weer keurig geholpen en afgehandeld vanmorgen.

Snel en vakkundig geholpen.

Uitstekend en snel geholpen

Maurits heeft mij uitstekend en snel geholpen met het vinden van de juiste auto. Korte lijnen en een snelle aflevering.

***

Een nieuwe auto kopen moet een feestje zijn. *** van vestiging Meppel heeft dat volledig verziekt en wij zijn echt wel anders van Wensink gewend. De auto stond niet klaar, was niet even afgetankt, was niet schoon, er was onbenoemde schade aan de binnenkant van het portier maar bovenal was meneer niet eens aanwezig toen ik op afgesproken tijdstip aankwam om de auto op te halen. Meneer was even� naar Heerenveen gereden en deed het af als miscommunicatie�. Ik heb al een behoorlijk aantal auto s in mijn leven gekocht maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. De gehele houding van deze meneer is iets waar hij de naam Wensink dan ook alles behalve eer aan doet. Deze verkoop van een voor mij prachtige C350e is alles behalve een positieve ervaring geweest en ik zou niet snel weer een Mercedes bij Wensink kopen. Triest is het wel te noemen, misschien is *** euro voor deze meneer niet meer dan zakgeld maar voor mij is een een behoorlijk bedrag dat ik niet zomaar uitgeef. Jammer.

perfect

perfecte service

Goed en netjes !

Gewoon goed en netjes !

Meer dan geweldig!

Goede ontvangst! Lekker to the point... gedaan en gekregen waarvoor ik kwam. Wat betreft de auto: Heerlijke auto. Iets groter dan zijn voorganger volgens mij. Fantastische boardcomputer! Gave technische snufjes. En ook niet onbelangrijk.... rijdt heerlijk pittig. Kortom, een zeer blije berijder. :)

netjes geholpen

Goed ontvangen en de koffie was lekker

Goeie communicatie

Erg goeie service

Perfect!

Deskundigheid en bieden van de juiste oplossingen. Afhaal service is top.

Goede en deskundige behandeling

We konden snel een afspraak maken en op de dag zelf wachten tot de auto weer klaar was. We zijn erg tevreden over de afhandeling

Verwachting na gekomen.

Mercedes-Benz waardig

Goede Service juiste manier van aanpak zeer vriendelijk onthaal van het Team duidelijke uitleg scherp geprijsd perfecte afronding hoge kwaliteit ......... TOP

Service en klantvriendelijkheid

Service en klantvriendelijkheid

Verkeerde informatie

Ik heb geen kritiek op de kwaliteit van de werkzaamheden. Wel wil ik een punt van verbetering aangeven. Wanneer ik bel om een afspraak te plannen word er een leenwagen aangeboden. Op mijn vraag of dit kostenloos is wordt door een medewerker van u aangegeven dat dit kostenloos is daar dit in mijn lease contract zit. Dit is ter plaatse uitgezocht op het moment van plannen. Op die voorwaarde wilde ik ook een leenwagen daar dit voor mij niet strikt noodzakelijk was. Bij het omruilen van de auto's wordt er verzocht het bedrag te pinnen van de leenwagen. Ik heb de situatie uitgelegd aan deze balie medewerker en niet betaalt. Vervolgens heb ik mijn leasemaatschappij gebeld met deze klacht. Mijn tip is dan ook, geef van te voren goede informatie maar ook het bedrag door wat de kosten zijn van een leenwagen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle