Uitstekende service

Duidelijke en nagekomen afspraken i.v.m. de aankoop van een nieuwe auto

De Mach-E is echt goed, Comfor en alle opties aan boord, met voldoende bereik!

Als voormalige Tesla model 3 rijder zie ik veel gelijkenissen, echter is de bouwkwaliteit stukken beter. Tevens is de Mach-E als SUV hoger waarmee je gemakkelijker instapt en in het verkeer beter overzicht hebt. Uitlevering was top geregeld, auto werd echt tot in de puntjes uitgeleverd.

Goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. De uitvoeren ervan is Zeer tevreden afgeleverd met lof aan het vakmanschap en aanwezige personeel.

Teleurgesteld

Enige tijd geleden mocht ik mijn nieuwe auto ophalen. Een zwarte Mercedes Sprinter, maar bij aankomst vielen de witte bumpers direct op. Ondanks gesprekken van te voren is mij nooit expliciet genoemd dat de bumpers en achterhoekjes niet zwart geverfd zouden worden. Ik had er uiteraard extra voor betaald, als iemand mij hier op had gewezen. Ik keek er heel erg raar van op dat een bedrijf als Wensink een auto, in deze staat aflevert aan de klant. Ik was hier graag op geattendeerd van te voren, zodat ik mijn auto direct in juiste staat kon gebruiken. ik ben een goede trouwe (10 jaar) klant van jullie, aangesloten met verzekering en ster-service. Ik had op meer service gerekend, en eigenlijk is het zien van een auto in deze kleursamenstelling genoeg reden om nog even te bellen met de klant of dit daadwerkelijk de bedoeling is. Om de auto alsnog in de juiste kleuren te spuiten moest ik zelf regelen en helaas weer 4 dagen afstand doen van de auto. Het enige wat Wensink mij kon aanbieden is een leen auto voor de 4 dagen dat ik de bedrijfsauto moest missen. Zowel het spuitbedrijf als Wensink Leeuwarden kunnen ook niet begrijpen waarom een auto zo wordt afgeleverd, ook mensen zonder verstand van auto s zouden vraagtekens hebben bij deze keuze tenzij deze nadrukkelijk is aangestipt door de klant. Dit is in elk geval geen visitekaartje voor jullie, flink teleurgesteld in jullie bedrijfsvoering. Ik heb grote twijfels om mijn volgende auto bij Wensink weer aan te schaffen.

een min punt

wat mij tegen valt is dat bij een beurt van bijna 500 euro de auto niet even door de was straat gedaan word

Prima,

Goed door de monteur uitgelegd en ook bij de receptie

Prima!

Prima voor elkasr, goede service

Snelle service en kwaliteit

Keurige instructie bij aflevering!

Alles verliep soepel!

fantastisch

Prettige ontvangst, vakkundige en duidelijke uitleg door hr. Docter; geen moeite was hem teveel om kleine problemen snel op te lossen m.b.t. overschrijving van auto, en die zo snel mogelijk gereed te krijgen zodat ik op 21 mei op vakantie kon.

Uitstekend geholpen

Geen

Goede garage maar dramatisch slechte telefonische bereikbaarheid

Over de telefonische bereikbaarheid van mijn eigen Kia dealer heb ik eerder gereclameerd maar daar nooit een afdoende antwoord op gehad. Hieronder kopieer ik mijn eerdere klacht die ik destijds aan een van uw medewerkers schreef: Dank voor je antwoord. Op deze manier heb ik er alleen niets aan. Ik ga dus zelf naar mijn Kia dealer van jullie organisatie om een nieuwe afspraak te maken. Telefonisch blijkt dat namelijk niet mogelijk te zijn. Wanneer ik met jullie chat of mail krijg ik standaard ook de vraag of ik nog tevreden ben over mijn auto. Daarover hoeven jullie niet in te zitten, ik ben erg blij met mijn Kia maar ik vind de telefonische bereikbaarheid van jullie dealer organisatie wel dramatisch. Wanneer ik bel om een afspraak te maken dan lukt dat in negen van de tien gevallen niet en krijg ik te maken met een algemeen callcenter die dan een afspraak in gaan plannen. Dat speelde nu dus ook weer. Mijn vorige dealer was Autoland van den Brug in Heerenveen en daar was ik heel erg tevreden over. Alleen verkopen ze daar geen Kia maar uitsluitend Volkswagen gerelateerde producten. Audi, Skoda, VW etc.. De telefonische bereikbaarheid van de individuele afdelingen was daar alleen wel duizend keer beter geregeld dan bij jullie. Ik kan mij ook niet voorstellen dat Mercedes Benz klanten met een dergelijke onbereikbaarheid genoegen nemen. Ik weet niet of dit jullie algemene beleid is maar ik zou het op prijs stellen wanneer jullie hier wat aan doen. Met vriendelijke groet,

super

zeer vriendelijk ,deed veel om het ons naar de zin te maken en een mooie deal te maken.

PROFESSIONEEL EN DESKUNDIG.

VRIENDELIJK GEHOLPEN, AFSPRAKEN WORDEN NAGEKOMEN. AUTO KEURIG GEWASSEN EN SCHOONGEMAAKT. IS ECHT AANDACHT AAN BESTEED

Prima geholpen. Goede ontvangst en uitleg.

Goed te woord gestaan met duidelijke uitleg. En een leuke verrassing dat onze nieuwe auto onder een doek in de showroom stond. We mochten de auto zelf onthullen leuk detail.

Prima.

Prettig, aardig, kundig en vlot geholpen.

Goede service. Klantvriendelijk.

Personeel werkplaats vriendelijk en klantgericht

Goed geholpen, duidelijke uitleg

Weer prima geholpen

Alles netjes uitgevoerd volgens opgave

Had niet anders verwacht

Was eerste keer dat ik bij u was ivm aankoopkeuring Mercedes en ben daarbij goed geholpen en ben ook van plan om mijn auto bij u in onderhoud te doen. Bedankt

Blamage!

5 minuten kijken naar mijn ruitenwisser en het raam en dan niets nieuws vertellen, andere garages hadden dit ook al verteld. Dit had ik ook al van tevoren gezegd Het enige verschil was dat bij de andere garages dit als service werd gezien, omdat ze niets gedaan hadden en bij jullie werd hier meer dan 30 euro voor berekend. Afgezet, een poot uitgedraaid zo voelde ik mij bij het weg gaan. Zal ook niemand jullie garage aanbevelen. Slechtste ervaring in de 30 jaar dat ik al garages bezoek.

Vriendelijk behulpzaam

Keurig zoals het hoort.

tevreden klant die weer terugkomt

prettige omgeving met vriendelijke en bekwame medewerkers

Behulpzaam en klantvriendelijk

Heerenveen is een fijne garage met deskundigen en vriendelijke mensen.

Mijn ervaring is heel goed.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle