Nette ontvangst en duidelijk met uitleggen.

Professioneel bedrijf

Alles prima geregeld volgens afspraak!

Ik ervaar de service altijd heel prettig ,word altijd correct geholpen ,en ook een klein dingetje b.v het op tijd zetten van het klokje ,waar ik niet om gevraagt had ,werd geregeld ,dat vind ik top

snel en correct geholpen

Snel en correct geholpen

Prima goed ontvangen

Ze bellen als er wat aan mankeert dat ze tegen komen

De meneer die mij onlangs heeft geholpen heeft een hoop goed gemaakt in het vertrouwen.

In vergelijk met alle auto's die ikzelf en mijn ouders hebben gehad, heb ik tot nu toe de meeste problemen gehad met de auto die ik bij Wensink heb gekocht. Dat voelde niet goed en ook hoe alles verliep omtrent alle problemen was niet om positief over te zijn (pech hebben kan natuurlijk, maar hoe ga je daar als bedrijf mee om?). Mijn tweede auto die ik verder nog heb (ruim 17 jaar oud) vertoont minder kuren en is goedkoper in onderhoud. Dat leverde een deuk op in het vertrouwen dat ik had in Wensink en dat is lastig weg te poetsen.... Gister ben ik geholpen door een meneer met een bril in Elst (ben zijn naam even kwijt). Voor het eerst nam hij de tijd zich te verdiepen in de situatie. (de 4 mensen ervoor die ik erover had gesproken bleef de actie uit / kreeg ik er een ander gevoel bij). Dus in die zin is er weer iets aan vertrouwen hersteld door deze meneer! Prijs/kwaliteit blijf ik sterk aan twijfelen. Maar in ieder geval niet aan deze meneer.

Prima behandeld, praktische tips voor volgende beurten aan de auto

Zie bovenstaande samenvatting. Te kort in de garage inhoudelijk de diepte in te gaan. Alles volgens afspraak verlopen, er stond een leenfiets klaar.

prima service

Ik kan vertrouwen op een deskundig advies, waarbij een ieder erg behulpzaam is. Net als in ons bedrijf is een juiste spirit en klantvriendelijkheid fijn te ervaren. Wijke Farnholt Eigenaar Voordeelmat

Hoewel mijn telefonisch gemaakte afspraak voor 15:15 uur niet bekend was (?) heeft men mij toch geholpen en de auto gerepareerd. Maar wel een halve ster aftrek want het is natuurlijk wel slordig dat een gemaakte afspraak niet in de agenda wordt gezet.

Goed geholpen door de nieuwe mensen. Doet u toch ook even de groeten aan Jos. Jammer dat hij vertrokken is.

perfecte service

Uitstekende service met prof personeel. hartelijke dank om deze rede rijden wij altijd mercedes

Prettige en ontspannen sfeer.

Vanaf de eerste orienterende bezoeken tot aan de levering van de nieuwe auto hebben we de sfeer waarbinnen dit plaatsvond als uiterst prettig ervaren. Wij komen al lang bij Wensink in Assen, nu aan onze derde auto begonnen. Dus we spreken uit ervaring dat de verkoop afdeling uitermate vriendelijk en behulpzaam is, evenals het personeel van de service balie en de werkplaats. Erg service gericht en zoeken naar oplossingen. Bij een garantie kwestie zijn we door de verkoper prima geholpen wat uiteindelijk tot een positieve oplossing heeft geleid. Al met al zeer tevreden.

.......

........

goede service en uitleg

Duidelijke geinformeerd over de APK test en het vervolg hierop de uiteindelijke prijs kwam niet echt overeen met de afgegeven indicatie.

Gewoon top zoals het hoort te zijn maar nergens meer is

Vaak zie als bedrijven te groot worden dat klanten nummers worden en het personeel de communicatie vaardigheden verliezen. Bij wensink niet! Na jaren weer terug bij Mercedes en ga er niet meer weg Chapeau voor de service en persoonlijke benadering

Receptie vs werkplaats

Prima onderhoud uitgevoerd door vakkundige monteurs, top. Waar het mis gaat is de onderhoudsreceptie die niet altijd even wakker zijn. Bij een melding van een monteur altijd de receptionist uitvragen, vaak is het verhaal van de receptionist toch anders dan wat het orgineel van de monteur was.

Al 3 jaar op rij zeer goede ervaring.

Snelle en nette service

Ik kreeg een keurige vervangende auto mee en mijn eigen auto kon ik gewassen en al met geupdate software aan het eind van de dag terug. Wel konden ze niet terugvinden dat er meldingen waren geweest of condens in de vooruitkijkende camera

Zeer nette en professionele mensen in dienst

Ik wordt ten alleen tijden als een koning behandeld.

kan niet beter

Afspraak gemaakt, auto werd zoals afgesproken opgehaald en weer teruggebracht.

Keurig nette, snelle en goede service

Keurig nette, snelle en goede service

Altijd uitstekende service

Altijd uitstekende service

Goede ontvangst! Prima leen e-bike! Alles volgens afspraak!

Volgens afspraak navigatie update uitgevoerd! Alles volgens planning uitgevoerd!

niet meer dan een voldoende

Het maken van een afspraak via een speciaal telefoonnummer is geen probleem. Helaas moest ik lang wachten voordat ik iemand aan de telefoon kreeg. Ze was wel erg vriendelijk en behulpzaam Na het maken van vervanging accu voor de volgende ochtend op tijdstip 09:00, konden ze eerst mijn afspraak niet zo snel vinden. Na het gevonden te hebben bleek de accu niet op voorraad. Deze kwam pas om 13:30 binnen... In de middag bellen, rond 15:00 of mijn auto klaar was. Wederom duurde het erg lang voordat ik iemand aan de telefoon kreeg (na paar keer ophangen en weer bellen). De dame in kwestie was beleefd en behulpzaam. Echter stond ik 2 keer bij haar lang in de wacht (kon zij persoonlijk niets aan doen), omdat ze de werkplaats niet te pakken kreeg. Op de gok toch rond 16:00 mijn auto ophalen en hij was net klaar. Kan een slechte en/of drukke dag zijn, maar ik maak liever geen afspraak meer bij jullie door deze ervaringen. Een voldoende, omdat ik vriendelijk geholpen werd.

Tot volle tevredenheid

Idem