Prima service.

Probleempje meteen verholpen

geweldige service

Via mijn leasemaatschappij krijg ik altijd een aantal garages te zien waar ik uit kan kiezen voor onderhoudt van de auto. Als Ford Wensink Arnhem er niet bij staat op de datum dat ik onderhoudt wil laten uitvoeren zoek ik een andere datum waarbij Ford Wensink wel tussen de keuzes staat. Ze hebben altijd vriendelijk personeel en de auto ziet er keurig uit als hij weer afgeleverd wordt.

Zeer goede service

Auto helemaal schoon

Al 55 jaar tevreden

Alles is oke met uitzondering van de afspraak maken, ik heb telefonisch meer dan 6 minuten moeten wachten voor iemand aan de telefoon was.

Minder en minder

Wordt helaas steeds onpersoonlijker. Gelukkig nog wel deskundige ouderen actief in de werkplaats. Onderscheidende factor is verdwenen. Het modieuze front-/backoffice model is echt onprettig. Bellen naar een callcenter ipv rechtstreeks naar een vestiging is onplezierig

Correct, vriendelijk en zijn oplossingsgericht.

Fijne garage, voelt vertrouwd en denken met je mee. Je wordt niet met onnodige en duurdere reparaties opgezadeld dan nodig is. Je wordt altijd vriendelijk en netjes geholpen. Het is ook fijn te weten dat ze met je meedenken.

Tip service en klantvriendelijkheid

Auto helemaal gecheckt nadat we deze bij een andere garage gekocht hadden. Goede Service en klantgericht. Alle tijd voor uitleg en vragen

je word netjes geholpen aan de bali

goede kontakten met de mensen achter de bali waar je onderhoud met afspreekt

Prima eerste ervaring.

Dit was mijn eerste maal met mijn bedrijfsauto voor een onderhoudsbeurt. Het maken van een afspraak (via internet), het brengen van de auto, de terugkoppeling over de status en het ophalen verliepen vlekkeloos, geen enkel probleem ondervonden. Prima service.

vriendelijk personeel en uitstekede service

auto gebracht voor APK en onderhoudsbeurt en de heren van de receptie in Arnhem hebben mij uitstekend geinformeerd over de voortgang

Alles goed geregeld

Monteur heeft een goede beurt gegeven. Weer helemaal blij.

Prima geadviseerd en geinformeerd

Deskundig begeleid en gewezen op de mogelijkheden die er zijn

Vakkundige reparatie

En het was een meevaller, dat niet de brandstofpomp de geest had gegeven, maar er slechts een breukje in een stukje slang zat....

Erg rommelig met enkele tekortkomingen

Tijdens de koop zou er een afneembare trekhaak onder mijn auto geplaatst worden. Dit is ook gebeurd, maar er is een verkeerde gemonteerd, eentje van een nieuwer type. Ook is mij meerdere malen verzekerd dat er een geschakelde voeding naar de trekhaak zou lopen en dat dit ook gecheckt is, helaas was dit niet het geval. Gelukkig is er een juiste nieuwe trekhaak gemonteerd en is er een geschakelde voeding gemonteerd. Overigens is de communicatie met dhr De Noord perfect.

Matig

Sinds Wensink: Altijd wordt altijd duurder en het duurt altijd langer. In verband met onze verhuizing zal ik een andere KIA garage gaan bezoekem

Wij hebben onze vraagtekens bij het woord Service van Wensink

Naar aanleiding van onze onderhoudsbeurt hebben wij een klacht ingediend en tot heden daar nog niets over mogen vernemen van Wensink.

Uitstekende service

Nieuwe auto is keurig op het afgesproken tijdstip onbeschadigd thuis afgeleverd. Duidelijke instructies gekregen van de bezorger, een uiterst vriendelijke, nette jongeman.

Afspraak volgens tijd en plaats. Vriendelijke ontvangst. Reparatie keurig gedaan. Wachtruimte waar koffie, thee of chocola is uitstekend!

100% service

auto voor beurt geweest en prima leenauto mee en schoon en gewassen mijn auto weer terug. Jammer dat ie niet vaker een beurt nodig heft...!!

Service goed vakbekwaamheid slecht

Storing in auto na 3 keer een bezoek aan de garage nog steeds niet goed.

Alles weer tiptop geregeld. Bedankt ook Erik voor het meedenken.

Perfecte service van deze top garage.

Afspraak gehad voor een lekkage in mijn auto. Oorzaak, verstopte waterafvoer onder mijn voorruit. Geen enkel probleem voor Wensink, tevens maar even de kapotte aanstekerplug vervangen, ook geen probleem voor Wensink. Doen ze gewoon. De vervangauto zat in het leasecontract. Net als verleden keer, TOP bedrijf !!!

geweldig

Auto was veel eerder klaar dan ik had verwacht

Geduld is een schone zaak.

Mijn ervaring met Wensink Assen is zeer goed. Alleen is de communicatie vanuit Ford zelf, omtrent het leveren van de auto bedroevend. Waardoor de verkopers, die het aanspreekpunt van de klant zijn, tot wanhoop worden gedreven. Zij kunnen er weinig tot niks aan doen maar als je dan ook nog slecht geinformeerd wordt, wordt het voor de verkopers bijna onmogelijk om te werken. Hier ligt zeker voor Ford zelf een verbeter punt.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle