Mooie zaak met professioneel en deskundig personeel

Ondanks eerdere aankomst dan afgesproken tijd voor oplevering auto was ontvangst prima geregeld. Administratieve handelingen werden keurig afgewikkeld. Product Expert nam uitgebreid de tijd om uitleg te geven over de super schone auto.

best

Al 100� jaar klant. Via, vroeger, Doetinchem daarna Zutphen en de laatste jaren dus Apeldoorn , klant. Erg tevreden. Correcte afspraken en vriendelijke lui. Receptie- monteurs steeds top !

Waardeloos!!!!!

Klantvriendelijkheid en kwaliteit ver zoek.

Ik vind het goed.

Jullie zijn goed

Wordt goed behandeld. TOP

Keurige service

De auto moest voor updates naar de garage, omdat er geen leenauto beschikbaar was, heeft Wensink de auto opgehaald en keurig weer afgeleverd. Er werd zelfs aangeboden om de prive auto van de medewerker aan ons in bruikleen te geven voor de dag (dit hebben we afgeslagen, want niet nodig)

Uitstekend.

Klantvriendelijk en netjes geholpen aan de balie.

Kon op wachten .kwam voor mijn verlichting lings voor hoeft alleen de lamp betalen de arbeid koste namen zij voor de rekening bedank hier voor

uitstekende service en vriendelijke ontvangst

Wensink Harderwijk is een uitstekend bedrijf, de service, receptie en vriendelijke ontvangst.

Vriendelijk en correct behandeld

Goede ontvangst medewerkers willen wat voor je betekenen

Vertrouwd adres, topservice, Ford Wensink ontzorgt.

Afspraak is afspraak, servicegericht, mijn Ford Focus is in prima handen bij Ford Wensink! Niet voor niets ben ik al ruim 20 jaar vaste klant.

zeer goed

zeer goed geholpen door Ronald Buunk ivm beurt ook op het service plan gewezen

wat problemen rondom de afspraken maar eenmaal in de werkplaats ging alles oke

ik heb de afspraak digitaal gemaakt en op een of andere manier zijn alle zaken die ik aangevinkt had niet meegekomen, dus diverse telefoontjes en mailtjes gespendeerd aan het alsnog regelen van vervangend vervoer en duidelijk maken van de uit te voeren werkzaamheden. Dan i het ;lastig dat alles via een centraalnummer gaat en niet rechtstreeks met de vestiging waar de afspraak is. Eenmaal de dag van afspraak is alles voorspoedig verlopen, al was de auto niet in 1 dag klaar. Dat maakte gelukkigste uit omdat het vervangend vervoer geregeld was.

Uitstekend, zoals altijd!

Service, kwaliteit, planning, klantvriendelijkheid en klantgerichtheid allemaal dik en dik in orde!

Top. Maar puntjes op de i om de 5e ster te krijgen.

Alles prima. Enige is dat als jullie de auto wassen deze ook helemaal wassen. Er waren nu grote plekken vergeten. Slordig.

Top!!!

Ik belde ivm nieuwe auto matten, ze waren op voorraad en kon ze gelijk ophalen. De magazijn man wist zelfs mijn naam toen ik kwam. Prima service!!!

Terugroepaktie perfect uitgevoerd.

Prima serviceverlening, afspraken nagekomen.

Zeer goed en snel geholpen

Probleem met het dak van mn SL Na gebeld te hebben direct geholpen Dat is klasse en dat waardeer ik zeer Dus heel blij met deze professionele hulp en service Kortom topservice

Snel geregeld. Koffie en schone auto naar afloop

prettig geholpen

Ik ben heel vriendelijk en ter zake kundig geholpen. Het enige minpuntje was dat ik bij een advies gebeld werd, terwijl dat een punt voor de lease-maatschappij was. Bij mijn gegevens staat ook dat het een lease auto is.

Kan het nog wel korter: tevreden!!

Het begint met een vriendelijke ontvangst. Daarna onder het genot van koffie of iets dergelijks wat lezen, wachten, waarvoor ik had gekozen, rondkijken in de ruime showroom, wifi gebruiken, praten met andere klanten en af en toe de benen strekken. Allemaal positief. De onderstaande vragen vind ik toch moeilijk te beantwoorden (Ben in de showroom, dus zaken als service, deskundigheid en prijs/kwaliteit zijn moeilijk in te schatten)

Perfect geholpen, maar de gemaakte afspraak was niet bekend.

Gebeld om afspraak te maken ivm terugroepactie. Bevestiging gekregen. Er werd aan de telefoon gezegd dat het anderhalf uur zou duren. Eenmaal ter plaatse wist niemand van onze komst. Maar we werden toch heel vriendelijk geholpen. Binnen een kwartier was het klaar. Fijn, maar dit is wel een groot verschil in inschatting. Planningsgewijs niet heel handig.

Service is voortreffelijk

Gastvrij, deskundig, gewoon goed

Slechte communicatie en afspraken worden niet nagekomen

Bij brengen van de auto werd er afgesproken dat de auto om 13.00 uur klaar zou zijn. Wij hadden afgesproken dat als dit niet zou lukken dat ik gebeld zou worden. Ik kom bij de garage aan en moest toen nog bijna een uur wachten. Dit meteen ook als feedback terug gegeven.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle