gewoon top

goede service en aardige mensen die kundig zijn en goede adviezen geven ben super tevreden

afspraken via een centrale ervaar ik als storend.

Ik heb liefst rechtstreeks contact met een vaste medewerker op de betreffende locatie.

Slecht

Afspraak gemaakt.Op tijd de sleutels ingeleverd.Vooraf kenbaar gemaaktwat er moest gebeuren.Jaarlijkse onderhoud,navigatie updaten en stuur trilde bij 115 km snelheid. 1,45 hr later,auto gereed.Doch geen update,had anders nog 2uur moeten wachten. Wielen waren uitgebalanseerd,maar stuur trilde nog steeds. Dit gemeld, en zou de volgende dag gebeld worden,maar tot nu toe niets gehoord.Zeer slechte ervaring met citroen in Emmeloord.

Nette en snelle service

Mijn auto moest uitgelezen worden voor een aantal foutcodes. Wensink wist mij hierin snel te helpen, ondanks dat ik niet van te voren een afspraak had gemaakt. In de tussentijd was een leenfiets beschikbaar. Ben snel geinformeerd en zal zeker terugkomen bij Wensink Groningen

Uitstekende service en alles volgens afspraak.

Bij Ford Wensink een nieuwe leaseauto besteld. Op tijd en volgens afspraak geleverd. Prima service!

Snelle service, en vriendelijke monteur

Snelle service op zaterdag morgen, goede en vriedelijke service van de aanwezige monteur.

Deze Mercedes EQA aanschaffen bij Wensink was een unieke ervaring

Nadat we in het weekend reviews gezien hadden van de nieuwe EQA, zijn we uit puur nieuwsgierigheid in de showroom bij Wensink Zwolle gaan kijken. Bij binnenkomst stond de auto ons al toe te glimmen een maakte echt een heel speciale indruk. Jakob Lalkens (verkoop adviseur) maakte op bijzonder vriendelijk wijze contact en in een ongedwongen sfeer werden wij geinformeerd over alle in- en outs- van de EQA. De manier waarop Jakob ons hielp gaf een goed gevoel en veel vertrouwen in deze dealer en we kwamen tot een goede deal voor een van de voorraad modellen. Bij de aflevering nam Wesley Idemudia alle tijd om uitleg te geven v/d auto. Eenmaal klaar had Jakob alle administratie geregeld en konden we gaan genieten. Door de vriendelijk en klantgerichte instelling van Jakob en Wesley, was aanschaf van deze auto een unieke ervaring. Complimenten voor alle medewerkers van Wensink die ons hebben geholpen (ook de technici die de auto klaar maakten voor aflevering)

zeer tevreden

Onderhouds beurt en APK naar wens uitgevoerd. Auto gewassen weer afgeleverd.

Slechte voorbereiding leidt tot 2e bezoek voor reparatie

Via mijn Leasemaatschappij heb ik een serviceafspraak gemaakt voor de reparatie van 3 van de 4 doorprotectors op mijn Ford Focus (2019). In mijn bericht naar de Leasemaatschappij heb ik op voorhand aangegeven dat 1 van de protectors (LV) regelmatig blijft hangen, dat 1 van de protectors in uitgeklapte positie blijft staan (RV) en dat 1 protector gebroken is nadat deze is blijven hangen. Op basis van mijn omschrijving was vooraf duidelijk dat er onderdelen vervangen moeten worden. Tijdens mijn bezoek waren deze ofwel niet aanwezig ofwel was er geen toestemming gevraagd en ontvangen van de leasemaatschappij. Gelukkig waren mijn banden wel gewisseld.

Nette aflevering

Nette aflevering. Duidelijke uitleg over de auto. Dik voor elkaar.

Prettige ervaringen met Peter Mik een Guus Kok

Erg prettig

Prima geholpen

Een lampje brandde in mijn auto en het was druk, maar ondanks de drukte keurig op zaterdag geholpen!

Ik word altijd deskundig, vriendelijk en adequaat geholpen

Prettige garage met oog voor de klant en deskundig personeel

Kon snel terecht en een goede service!

Had problemen met mijn remschijven en kon de volgende dag al terecht! Snel, makkelijk en de auto was ook gewassen. Als de binnenkant ook nog wordt schoongemaakt dan heb je helemaal een top service.

Vanaf de eerste afspraak altijdt keurig netjes geholpen!

Sinds ik in het bezit ben van een zakelijke leaseauto wordt ik altijdt keurig netjes geholpen, zowel bij de service beurt en APK als bandenwissel! Ook bij de offerte aanvraag van de nieuwe bedrijfswagen werd ik prima geholpen door de verkoper!

Prima geregeld!

Ik werd keurig gebeld toen de auto klaar was.

Je krijgt dat wat je mag verwachten.

Auto gebracht voor een grote beurt. In de loop van de dag gebeld waarbij een aantal handelingen werden aangeboden die bovenop de beurt tegen genoemde bedragen konden worden uitgevoerd. Een extra service was controle van de trekhaak. Ik had de auto gebracht voorzien van een fietsendrager. De fiets is eraf gehaald zodat ik naar huis kon fietsen. De fietsendrager zat afgesloten op de trekhaak. Nu vroeg ik mij nadien af hoe je een trekhaak kunt controleren die voorzien is van een Fietsendrager. Het telefoongesprek werd beeindigd met de toezegging dat ik zou worden gebeld wanneer de auto opgehaald kon worden. Dat is helaas niet gebeurd.

Altijd een aangename welkom

Het personeel heeft echt passie voor het werk.

Fijne ontvangst. Tijdens wachten kon ik prima werken. Auto op tijd klaar.

Heel goed

Geweldige service

Goede communicatie tussen Wensing en mij

Bereikbaarheid verdient verbetering

Contact maken met de werkplaats planning verliep zeer traag. 15 minuten wachten terwijl ik de eerst wachtende was. Verbinding verbroken en opnieuw contact gezocht.

Geweldige service.

Wij zijn blij met onze nieuwe Mercedes en de goede en nette service van Wensink.

kleine beurt gehad 400E

Valt weinig over te zeggen

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle