Goede service voor een goede prijs

Zoals gewoonlijk weer voor een apk naar Wensink Ford geweest. Onder het genot van een bakkie koffie gewacht op de uitslag en gelukkig weer goed gekeurd. Tot volgend jaar!

Prima en snel

alles prima geregeld

altijd fijn bij de mannen in Heerenveen. de aandacht voor jou als klant en de auto is gewoon fijn. vind alleen het bellen via de Centrale niet meer wat het was. je vraagt naar een medewerker Wensink Heerenveen personen auto's. en er worden allerlei vragen gesteld waarom. storing , afspraak enz . terwijl je gewoon : Geert ,Erik of Patrick aan de telefoon wilt. en vaak in de wachtstand.

Niet goed

Ik heb de auto bij wensink gebracht omdat de auto aangaf VISIT WORKSCHOP. nadat Wensink aan gaf dat de auto klaar was heeft mijn vrouw hem weer opgehaald en die belde mij dat het lampje nog steeds rood brande met de zelfde text (visit workschop). Ik heb er zondags een stuk in gereden in de hoop dat het lampje uit zou gaan maar niet dus. Zondag avond de auto maar weer naar wensink gebracht en sleutel in de bus gegooid. auto staat nu nog bij wensink. Ook heb ik een mercedes hybride bij wensink gehad met klachten over de accu in de koffer bak (laad te weinig op) maar wordt niets mee gedaan terwijl mercedes aangeeft 6 jaar garantie te geven op die accu. Ik ga waarschijnlijk een brief schrijven naar de importeur.

Keurig uitgevoerde service B beurt met uitleg over de factuur

Zeer positieve ervaring bij Wensink

Na het maken van een afspraak kon ik binnen een week terecht bij Wensink Ford in Arnhem voor een onderhoudsbeurt, bandenwisselen. Bij de balie werd ik vriendelijk te woord gestaan daarbij wat extra puntjes meld. Als perfect en naar tevredenheid uitgevoerd en met een schone auto naar huis.

OK, niets op aan te merken; zoals het zijn moet

OK, gewoon goed

Ik betwist de gemaakte uren.

Ik heb mijn auto achtergelaten voor een storing bij de koplamp. Prijs indicatie voor de reparatie was ongeveer 400 a 450 euro. Echter werd ik na een uur, waarna ik mijn auto achterliet, gebeld dat de reparatie niet uitgevoerd kon worden, mede doordat de koplamp en module kapot zou zijn. Ze zouden de gemaakte uren factureren. Ik krijg een eind factuur van ongeveer 350,- euro, terwijl de medewerker van Wensink mij al na een uur belt om door te geven dat ze niet verder kunnen. Hiermee betwist ik de gemaakte uren.

Goed geregeld, afspraak is afspraak Anton Mulder is uiterst vriendelijk en correct

Top bedrijf, vriendelijke personeel

Omdat alles top wordt geregeld bij jullie kom ik ook gewoon uit assen .

Wensink denkt mee.

Als ik een afspraak maak weet men waarvoor en staat men klaar om ook soms een probleem op te lossen. Jeroen bedankt voor het meedenken.

Fantastisch geholpen.

Zeer welkom ontvangen en deskundig geadviseerd welke bedrijfswagen past bij ons. Na mijn bezoek niet met een maar met twee bedrijfswagens "naar huis" gegaan en kon ze nog ophalen buiten reguliere werktijden ook.

Geweldig bedrijf.

Goede ontvangst bij de receptie, deskundige monteur. Prettig dat ik er op kon wachten. En kreeg de auto gewassen weer mee. Alles was top.

Goed hoor

Uitstekende service en strakke planning

Wordt altijd correct geholpen en goed geinformeerd over de bevindingen. Men probeert altijd mee te denken en het wachten zo aangenaam mogelijk te maken

Snel, accuraat

Komen op de afgesproken tijd, vriendelijk en efficient.

Vlot en deskundig geholpen

Het afgelopen half jaar 3 keer met een auto bij Wensink geweest, in alle gevallen erg goed geholpen! Uitermate tevreden.

Snelle service adequate terugkoppeling

Aanloop, teleurgesteld, daadwerkelijke actie prima.

Het betrof een bandenwissel. Helaas werd de afspraak weer verplaatst omdat banden zoek waren. Dit is niet de eerste keer.

Volgens afspraak.

Omdat ik een onderdeel ingebouwd wilde hebben dat nog niet eerder was gedaan door Wensink moest ik weliswaar lang wachten op levering en werd er ruimschoots arbeidstijd gepland op de offerte. Ondanks de meevaller voor Wensink qua inbouw was er geen meevaller voor mij qua rekening: dus volgens afspraak.

Netjes, goed, redelijke prijs

X

Prima geholpen

Top service

Zeer tijdig een service beurt kunnen inplannen, welke professioneel en zorgvuldig is uitgevoerd en zondere problemen. Als onderdeel van de service heeft WENSINK de auto aan de buiten en binnenkant volledig schoongemaakt.

Alles volgens afspraak en op tijd

Persoonlijke benadering en alles goed geregeld. - vervangend vervoer stond klaar - auto was schoon! - op tijd gebeld dat de auto klaar was en wat er aan gedaan was. - eigen auto stond schoon klaar. Tip: elektrisch of hybride - geef de auto opgeladen mee.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle