Snel en goed geholpen

Op zatermorgen gebeld voor een probleem. Ik kon direct langskomen en is het opgelost.

Goede service, prima

Goed overleg, reparaties, APK en onderhoud goed uitgevoerd.

Weer zorgeloos de weg op met reservewiel geleverd en gemonteerd door Wensink

Aangezien mijn pas aangeschafte Mercedes geen reservewiel had, slechts een reparatiesetje, heb ik Wensink gevraagd een passend reservewiel te leveren en te monteren in de daartoe bestemde ruimte onder de bagageruimte. Klein minpuntje: ondanks de ruim van tevoren gemaakte afspraak bleken toch niet alle benodigde onderdelen op de vestiging beschikbaar te zijn (het ventiel). Ik moest daarvoor helaas later nog weer terugkomen. Maar al met al is het netjes afgeleverd.

Vervelend

Ik bracht mijn Mercedes CLA voor een aanvullende reparatie na onderhoudsbeurt vorige week. Omdat ik dagelijks op de weg ben, was ik vervangend vervoer nodig. Mijn km verschillen per dag van 150 tot 400. De eerste dag zou ik een B mee krijgen maar stond er plots een EQA, dat kwam qua km en tijd niet uit. Kreeg ik een Citroen cactus!! Gisteren auto gebracht en vorige week duidelijk afgesproken, een gelijkwaardige auto. Zegt uw medewerkster "wij hebben een Citroen Berlingo voor u staan, een collega moest de B mee, is dat goed?" Nou, NEE, werd er nog een Toyota aangeboden maar was er wel klaar mee. Ik breng een Mercedes en verwacht gelijkwaardig vervoer en zeker geen Berlingo, trouwens geen Citroen ook.........

Niet iedereen heeft een leaseauto van 100.000 euro

Er rijden ook mensen in een Mercedes die een kleinere beurs hebben. Wij verwachten dan wel dezelfde service qua gastvrijheid. Als jullie niet weten wat gastvrijheid betekend moeten jullie eens in de Horeca gaan kijken.....Er mag altijd met mij contact opgenomen worden. 0031-621843167

Goed advies en snelle oplossing probleem.

Goed advies en voordeligste oplossing probleem. Snelle uitvoering.

Fantastisch

Mijn eerste auto bij Wensink, niet de laatste

Aardig personeel en vakkundig!

Prima zaak. Aanrader.

perfect

airco gerepareerd volgens afspraak, en prijs vooraf klopte met eindafrekening.

Er si nog ruimte voor verbetering

ee

Correct en vakkundig.

Goede ervaringen, kijken zelfs naar mogelijke toekomstige problemen en stellen een oplossing voor. Ook actuele zaken worden goed opgelost.

goede informatie verstrekt over technisch probleem. En goede uitleg over reparatie. Komt deskundig over. De kosten zijn hoog maar waarschijnlijk reeel.

Goed teleurstelling kwam achteraf

Kwam er omdat mijn auto een rammeltje had voorin en dit werd onderzocht en verholpen Echter na 3dagen hing de beschermkap los onder de wagen Nou denk je dat kan gebeuren dus ik bij een vriend de auto op de brug gezet blijkt dat 2 kappen niet netjes gedemonstreerd zijn geweest maar gewoon los getrokken Bij de receptie wel zeer vriendelijk ontvangen De monteur zou wel een slechte dag gehad hebben

Zeer klantgericht en goede service

Ben erg tevreden over de service van Wensink.

Alleen vind ik het vreemd om als vaste klant een leen auto te betalen .

Geheel volgens afspraak uitgevoerd; uitstekende service

Onderhoud volgens afspraak uitgevoerd; flexibel ten aanzien van uitvoeringsperiode; vervangend vervoer was geregeld.

Uitstekend en communicatief sterk

Uitstekende service

Snelle, vriendelijke service

Ondanks drukte werd (ingrijpende) reparatie binnen een dag uitgevoerd en kon de vakantie voortgezet worden.

Erg goede service!

Gisteren heeft de auto weer een onderhoudsbeurt gehad. Binnen een mooie rustige plek waar ik door kan werken. Goede Wi-Fi en koffie ;). Toen de auto klaar was is hij ook nog van buiten en deels binnen schoon gemaakt. Zelfs was er nog een kort filmpje beschikbaar wat de monteur allemaal gedaan heeft. Helemaal top!

Zoals altijd perfecte service

Ik kom al jaren bij wensink Vanaf de tijd aan de russenweg :-)

Prima service en correcte behandeling

perfect

snelle en vlotte deskundige sevice

Zeer goed geholpen.

Tijdig en goed geholpen. Was ook vervangend vervoer naar huis.

Snel geregeld!

De volgende dag kon ik al terecht, auto keurig binnen genoemde tijd voorzien van het geplande. zeer aardige dame aan de balie

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle