Auto rijdt bovengemiddeld goed, rijbereik zeer bruikbaar

De eerste rit was er meteen een van >300km. Aan Wensink gevraagd om de wagen helemaal te laden, dit was netjes uitgevoerd. De wagen stond netjes gepoetst te wachten, de koffie heerlijk. Door de sterke tegenwind uiteindelijk nog 40km over bij thuiskomst, geen problemen ondervonden. De wagen: De wagen rijdt zeer soepel, is op afroep bijzonder snel en blijkt bij goed gebruik van regeneratie voldoende zuinig. Alleen bij zeer snelle ritten (>130km/u zakt het rijbereik onder 300km) Plus: - stilte - geluidsinstallatie - zicht rondom - stoelen - mogelijkheid om een kleine aanhangwagen te trekken - Modern interieur versus retro interieur opbouw en exterieur - 3 fase laden AC - adaptive cruisecontrol uitschakelbaar! Min: - Dode hoek waarschuwing is ook auditief, zeer storend en schiet daarmee zijn doel voorbij want staat uit - Emergency braking is in de praktijk te enthousiast waardoor men afremt ipv de gewenste versnelling terwijl men uitvoegt/inhaalt - Waarom kan men tot 99kWh regenereren maar met max 70kWh DC laden? Ik ben samengevat bijzonder tevreden over de wagen Kia Drachten: Zeer vriendelijk, beantwoord vragen duidelijk en was ten tijde van het rondkrijgen van het contract zeer geduldig en meewerkend om alles in goede banen te leiden. Naast een kleine administratieve rimpel waar men door wisseling van personeel tegenaan liep, ben ik prima geholpen door Wensink en ben tevreden met 1 van de weinige 2020 Souls met 3 fase lader.

Nieuwe manier van auto rijden.

Het heeft nog wat tijd nodig om alle mogelijkheden je eigen te maken, maar ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken.

Niet wat ik verwacht van een echte Mercedes dealer

2 bedrijfswagens laten keuren en onderhouden. Afspraak maken ging prima. doorgegeven dat er 2 leenauto's nodig waren. aangegeven dat 1x een Citan en 1x een personenwagen gewenst was. Op de afgesproken dag stonden er geen leenauto's klaar. Deze hebben ze snel geregeld. Echter niet het bovengenoemde maar een Citan en een Vito. De wielen van 1 voertuig moesten gewisseld worden om door de keuring te komen. Afgesproken dat de overige wielen zouden worden afgehaald. Echter hebben ze die in de bedrijfsbus gezet. Hier komen wij pas achter terwijl die bus weer in Amersfoort staat. Naderhand werd er nog even gebeld hoeveel kilometer en met de leenbus gereden is. want dat waren ze vergeten te noteren. Kortom een rommelige en onprofessionele ervaring. Hopelijk de volgende keer beter.

veel was bekend van de nieuwe kuga

De verkoop door Danny was erg goed , en ook het up to date houden van de leveringen ( 3 x uitgesteld ) . de aflevering was aan huis met inname van de oude ford lease en ging erg goed . wat ontbreekt is een paar specifieke items van de kuga die onbekend zijn , zoals de app en op afstand inschakelen van de airco etc .. maar hierover is toegezegd een kleine afspraak bij wensink in zwolle . ook no onduidelijk hoe de winterbanden worden geregeld , maar dat is aan het lease bedrijf

vakkundig en klantvriendelijk

Ik ben heel tevreden

Betere ervaring dan 2 jaar geleden

Afspraken keurig nagekomen, met een uitstekende servicebeurt.

Uitstekend geholpen

Groot voordeel dat er direct duidelijkheid is over kosten. Al bij het reserveren. prima werkplek tijdens wachten.

goed werd direkt geholpen

Ik had gebeld over de Xceed en kon langs komen ,omdat hij uit viel tijdens het rijden en dat is nu opgelost .

Super service

Prijs kwaliteit is goed. Geweldige service

Alleen jammer dat ik voor de Leenauto 45 euro (excl) moet betalen en niet is af getankt, vervolgens na terug brengen wel heb afgetankt. Hoop op een betere ervaring daarin.

Super fijn geholpen

Ben echt super fijn geholpen en een goede uitleg en advisering en ben altijd alleen verbaasd wat je dan kwijt ben voor een beurt. Bijna 900 euro en kan dat maar moeilijk uitleggen aan mijn omgeving waarom dat nu zoveel moet kosten

snelle service

Alles op schema

Zeer goed.

Netjes en vlot geholpen Zeer te vreden.

prima service, snel en goed geholpen

Fantastisch werkplaatspersoneel

Fantastische service en klantgerichtheid vanuit de werkplaats! Erg goed geholpen door de mannen in de werkplaats!

Snel en precies

Banden laten wisselen, prima geregeld snelle server.

Vriendelijk

Online geplande afspraak is prima verlopen. Vriendelijk geholpen

Problem fixed

Light has been replaced after waiting for over 60 days after the first contact. Also expected that the car would be delivered washed, especially considering that Wensink has a car wash.

Prima geregeld.

Auto netjes op tijd opgehaald voor onderhoud. Helder telefonisch overleg over geconstateerde gebreken. Auto op afgesproken tijd teruggebracht. Minpuntje: dit verzoek om beoordeling was er eerder dan de rekening.

Netjes en vriendelijk.

Reparatie uitgevoerd volgens afspraak.

Toppers

Perfecte garage met prima mensen en koffie

Reparatie adequaat uitgevoerd; afspraak maken moeizaam.

Controlelampje "motor management" brandde. Advies was onmiddellijk naar garage te gaan. Ik kon pas op termijn van een week terecht. In de tussentijd zo min mogelijk kilometers moeten maken. Reparatie (vervangen bobine en bougies) naar tevredenheid uitgevoerd.

Medewerker te amicaal

Medewerker aan de balie te amicaal naar mijn mening. Verder prima geholpen

Prima garage. Ga zo door.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle