Service en deskundigheid zijn prima

Klantvriendelijk en servicegericht bedrijf

Reparatie goed uitgevoerd

Ná reparatie van gebroken veren, een piepend geluid bij het rijden over hobbels. Na de tweede poging is dit opgelost, wel een "dure" reparatie.

Goede communicatieve medewerker bij Wensink Deventer

Ik werd op de hoogte gehouden aangaande de levertijd van mijn auto! Ze hebben mijn zorgen weg kunnen nemen ten aanzien van de berichtgevingen over het tekort zijn van Computer chips waar ook verscheidene autofabrikanten mee van doen hebben.

de afspraken klopten en de reparatie is goed uitgevoerd

prettig

Gewoon goed, zoals het hoort

Goede informatie vooraf, op de dag en bij aflevering, totaal geen klachten

Goed en net bedrijf ,goede service .

Goed en net bedrijf,goede service .

Geruisloos, stuurt fantastisch, moet nog veel ontdekken. Marc Schipperheijn denkt mee met Mercedes en de klant. Is heel goed op ons ( ook mijn vrouw ) overgekomen.

Zoals altijd... TOP

Bij Wensink Lelystad krijgen klanten en hun auto s de beste mogelijke service. Van harte aanbevolen. Ga zo door!!

teleurstellend

Zo maar niet afgesproken rekening ontvangen zonder overleg.

Verschrikkelijk lang wachten alvorens geholpen te worden

1 heb 2 keer een half uur moeten wachten om geholpen te worden, niet omdat het druk is maar omdat de werknemer erg lang over hem werk doen 2 erg moeilijk doen over een probleem oplossen 3 monteurs zijn wel erg aardig

Geen interesse om een SMART te onderhouden

Ik kreeg erg de indruk dat jullie 'te weinig' konden verdienen aan de vraag waarvoor ik kwam. En me daardoor kortaf en uiteindelijk zelfs met meer problemen en 75 euro lichter hebben weggestuurd.

Zeer goede service

Ik was in de Garage in Doetinchem voor en re-call actie, maar ik kom er ook vaker. En de service is altijd goed.

helaas door omstandigheden werd de aflevering gedaan door een junior verkoper. De uitleg van de complexe Mach-E was hierdoor wel summier.

Zoals altijd en in elke vestiging zeer vriendelijk en snelle service

Zie opmerking hierboven

Wij zijn tevreden.

Er was het 1 en ander mis gegaan, maar het is goed opgelost.

directe aanpak

meteen een afspraak gemaakt

uitstekende service

Heb gewacht in de showroom met een lekker kopje koffie. Na afloop kwam de medewerker netjes naar ons toe om te vertellen dat alles in orde was. Ben zeer vriendelijk geholpen. Goede sevice.

Alles goed geregeld

Goed meegedacht

Mijn eerste ervaring met onderhoud bij Wensink uitstekend

onderhoud afgerond in afgesproken tijd

onderhoud afgerond in afgesproken tijd

Service zoals het hoort!

Sinds 6 jaar heb ik mijn camper in onderhoud bij Wensing Emmen. Ik kan niet anders zeggen dat het eenmooi solide bedrijf is, waar ik nooit ben teleurgesteld. Altijd vriendelijk en behulpzaam en bij problemen altijd met oplossingen komen. Kortom een service gericht bedrijf waar ik graag kom met mijn camper.

Prima geholpen.

Probleemloos afspraak kunnen maken, auto dag van te voren kunnen brengen en op tijd klaar. Tegen redelijke kosten.

vertrouwd, net en kundig

APK