Ik doe het een woord "Voortreffelijk".

Tussen alle drukke werkzaamheden, werd ik tussendoor geholpen, zodat ik na een uurtje weer verder kon.

Zeer goede service

Heel klant vriendelijke service er word met de klant meegedacht

Fantastisch

Niels en Bob als altijd het gezicht van het merk en bedrijf. Ook bij veel werkdruk blijven ze beheerst en rustig.

Helaas bleek bij het laatste onderzoek dat de kosten van de benodigde reparaties de waarde van de auto gaan overstijgen.Dit betekent dat ik afscheid neem van uw uitstekende service. Graag wil ik vermelden dat ik jarenlang zeer vriendelijk, vakbekwaam en behulpzaam ben geholpendoor dhr. J.Portier. Ik zou hem graag persoonlijk bedankt hebben, maar zag hem niet. Wilt u mijn dank overbrengen? Met vriendelijke groeten, Mevr. A.Kemp

Uitstekende ontvangst en service

Enige kanttekening dat de werkzaamheden flink langer duurden dan vooraf aangegeven.

Goede service en snel gedaan.

Gied

Alles is goed gedaan en geregeld

Alls was goede

Prettig contact, heldere afspraken.

Lang gewacht en toch gekomen. ondertussen prima op de hoogte gehouden. Leuke proefrit in Zwolle mogen meemaken. Aflevering verliep gladjes en dus een tevreden klant!

prettig en goed ge/ver holpen

Na ca. 50 jr ."gekende" klant bij Citroen is het even wennen nu een "nummer" te zijn.

de auto staat o steeds in heerenveen waren er gisteren om op te halen helaas niet klaar

dat doe ik niet vraag het maar aan Bas Cremers

Negatief; lange wachttijd, auto NIET gewassen.

Bij het ophalen van de auto, na de onderhoudsbeurt, moest ik een kwartier wachten omdat er nog een klant voor mij aan de beurt was. Medewerkers achter de service-desk waren in gesprek met elkaar, zonder oog te hebben voor mij. De autosleutel overdracht duurde slechts 20 seconden, maar bij de auto aangekomen bleek deze niet gewassen, wat bij de vorige onderhoudsbeurten wel altijd was gedaan. Ik terug naar de service-desk, toen kon hij alsnog door de wasstraat gereden worden, maar was ik weer een kwartier verder. Al met al een vervelende en teleurstellende ervaring en niet echt de "klantbeleving" zoals u propageert.

Veel te duur

De auto moest voor de APK en we moest veel gebeuren. Kosten: � 2200,= Ik heb gekozen voor een andere garage. Inclusief een band extra en de uitlaat die kapot was, wat niet gezien was door de Fordgarage maar wel door de andere garage en vervangen: kosten: � 1200,= Dit staat in geen verhouding

weer voortreffelijk geholpen

Op het moment van binnenkomen direct geholpen

Auto heeft een A beurt gehad.

Goed geholpen

Erg service en klant gericht

Al jaren klant en ik zie de klantgerichtheid duidelijk omhoog gaan. Ook het serviceniveau gaat omhoog door slim gebruik te maken van de nieuwe technologieen en mogelijkheden. De klanten reis is belangrijke marketing tool om resultaat te halen en dat doen jullie prima. Al moet ik wel zeggen dat we soms overspoeld worden van verschillende bedrijven met enquêtes die hierop betrekking hebben. Maar ik snap dat intern en de NPS scores belangrijk zijn om te kijken waar de organisatie staat. Dus wat mij betreft thumbs up

Goed.

prima.

Zeer tevreden en een super service

Hoewel het hier een lease auto betreft mocht ik hem achterlaten en heeft Wensink Elst alles geregeld.

heel tevreden

Snel en adequate uitvoering van de vraag

Altijd prettig ontvangen en snelle service in een nette omgeving. Goed gekwalificeerd personeel.

Reparatie prima uitgevoerd

Reparatie is prima uitgevoerd. Ik kreeg de beschikking over een leenauto (Mercedes Citan) zonder airco.... dat is echt niet meer van deze tijd! Ik had de pech dat het op de dag van reparatie 34 graden was en een lange rit moest maken. Voor mij een reden om een volgende keer hier rekening mee te houden en desnoods een andere dealer te zoeken.

Altijd goed!

Altijd goede service, meedenken en adviserend! Ben blij met deze garage en de auto!

Top!

Prima geholpen!!

Top garage Top medewerkers niks is teveel.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle