Prima service en klant centraal

Prima service en klant centraal.

Mercedes is zijn ster niet waard

Voor auto is nu derde afspraak gemaakt. Deze wordt afgezegd, nu blijken onderdelen pas 27 juli te kunnen binnenkomen. Het betreft een veerpoot van een C-klasse. Kan er dan geen hele veerpoot worden besteld?

Positief

Perfect personeel die weer waar ze het over hebben.

Service mensen dienstbaar

Heel fijn dat de auto meegenomen en teruggebracht is door uw medewerker. De medewerker woont in mijn wijk. Dit heet dienstbaar zijn.

Ook de door ons niet geconstateerde problemen deskundig op gelost.

Goede Service

Ik vind het altijd net dat beetje extra dat je auto word gepoetst en van binnen de matten worden gezogen Toppie dat zie je niet meer overal helaas

5 sterren zegt genoeg

zie boven

Probleem niet in een keer opgelost

Net na aanschaf in sep 2018 heeft een steenmarter schade aangericht aan de kabelboom aan bovenzijde van motorblok. Er is toen voor gekozen om niet de gehele boom te vervangen, maar draden te solderen. Daarna heeft de kabelboom helaas verschillende malen storingen opgeleverd (motorstoringslampje op dashboard). Twee weken geleden wederom. Daarbij is een 'druksensor' vervangen, want die zou de storing hebben veroorzaakt. Twee dagen daarna weer zelfde storing, dus weer terug naar garage. Ik vind eigenlijk dat dit onder garantie moet vallen van eerste reparatie die toentertijd niet goed is uitgevoerd. Overigens is er door de werkplaats wel snel gehandeld en kon alles vrij snel worden ingepland.

Service uitmuntend

Dit was de eerste keer bij jullie. En tevreden

altijd prima verzorgd

nog nooit problemen gehad altijd vakkundig geholpen

Betrouwbaar, als altijd

Afspraak gemaakt, vriendelijkontvangen, koffie gedronken terwijl montuer bezig was en auto weer in goede conditie meegenomen.

Een goed ontvangst.

Altijd het probleem deskundig opgelost.

Zoals altijd "Prima".

Zoals altijd een vriendelijke ontvangst,afspraken worden nagekomen. De auto is gewassen en is uitgezogen,. Dus een prima service.!!

Heel goed

Personeel zeer vriendelijk

Eerlijk

Ik krijg eerlijke informatie omtrent de levering van mijn auto. Ze zijn goed bereikbaar.

Snelle en correcte service, kan niet beter.

Na telefonisch overleg een snelle service afspraak voor de volgende dag gemaakt, snel geholpen.

Top geregeld

Concrete afspraak en op tijd weer alles klaar top geregeld en vriendelijk.

Service van hoog niveau. Top

Klantvriendelijk. Meedenken naar passende oplossing vervoer. En daarna blinkende auto bij aflevering. Goede communicatie.

Je voelt je welkom, kennis van zaken, ik werd snel geholpen. Prima ervaring

Klasse

Krijg altijd keurig op tijd een e-mail voor de zomer- en wintercheck. Tijden zijn altijd in orde en ze hebben lekkere koffie.

Je wordt prettig en goed geholpen.

Prima geregeld en snelle service

uitstekend

Ernes ontvangen en goed beholpen

Een persoonlijke benadering door deskundig personeel

Ik ben vlot geholpen, auto gewassen en vriendelijk ontvangen bij de servicebalie. Top.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle