Reparatie goed gemaakt

Reparatie goed gemaakt alleen jammer dat ze te druk zijn moest lang wachten tot ze tijd hebben. Om het te maken.. maar het is weer klaar

Vriendelijke bediening goede service

goed opgelost probleem

snel opgelost, kon er op wachten.

Heel vakkundig geholpen tijdens onze pech onderweg naar Frankrijk!

Tijdens onze rit onderweg naar Frankrijk, kregen we de melding motorstoring. Anwb advies opgevolgt en bij Deventer een camping gezocht en op maandag Wensink gebeld. We konden gelijk komen, nadat de computer het probleem had uitgelezen, konden we de volgende dag de auto brengen voor de reparatie. Deze viel tegen en konden we woensdag de auto ophalen. We dachten dat toen onze vakantie kon beginnen, maar op de A1 kwam de melding weer. Dus bij de afslag Twello weer richting Deventer, naar Wensink. De werkplaatschef baalde alseen stekker om ons weer te zien, maar heeft ons weer vakkundig geholpen en na een half uur konden we onze reis vervolgen. Groetjes van het echtpaar van de zwarte Kuga.

Vriendelijk en goed geholpen.

Gemoedelijk correct

Gemoedelijk en correct makkelijk een snelle afspraak te maken

Goed geholpen

Er was iets mis wat gerepareerd moest worden. Je werd eerst altijd door mannen geholpen aan de balie en deze keer ook. Daarvoor trof ik een aantal keer een vrouw die mij niet het vertrouwen kon geven over vragen w.b. mijn auto. Ik wil niets ten nadelen van vrouwen zeggen, ik ben er zelf ook 1, maar w.b. de hulp, aandacht en de ervaring hebben van auto's heb ik veel meer aan een man achter de balie, die kan mij veel beter te woord staan over het probleem waarover ik meer wil weten. Dat vertrouwen heb ik bij een vrouw niet omdat ik dan het gevoel heb dat een vrouw er minder verstand van heeft en mij dus niet goed te woord kan staan en verder kan helpen. Nogmaals niets ten nadelen, maar als je zelf niet veel verstand hebt van de werking van de auto dan wil je graag dat iemand je helpt die er voor jou gevoel verstand van heeft tenzij een vrouw als monteur is opgeleid. Dit is mijn ervaring die ik toch even wilde aangeven. Mijn oordeel geef ik nu over mijn laatste bezoek waar ik door de mannelijke baliemedewerker heel goed ben geholpen en gerustgesteld.

Zeer vriendelijke service

De heren zijn altijd zeer dienstverlenend, en dan heb ik het over Oscar, Martijn en Alexander.

Na bij de laatste twee servicebezoeken in Emmen twee maal een negatieve ervaring te hebben gehad nu voor Hoogeveen gekozen voor de servicebeurt. Prima geholpen, duidelijk en correct.

Goede en snelle service

Auto heen gebracht voor een onderhoudsbeurt, kreeg een leenfiets mee, toen ik terug kwam was de auto ook al klaar!

Vriendelijk geholpen

Vertrouwd gevoel

uitstekende hulp.

Snel geholpen na een terugroep actie. Verdere gevraagde informatie lag ook al klaar.

Een goede garage

Als gaat zoals je van een garage mag verwachten. Vriendelijk monteurs en vriendelijke receptie.

Fijne service met duidelijke communicatie

Ik werd netjes gebeld om aan te geven wat er gedaan zou worden en waar de kosten op uit zouden komen, met de vraag of dit akkoord was. De auto werd 's morgens gebracht en einde dag was deze weer klaar!

Nette degelijke garage.

Nette aanname en begeleiding tijdens APK keuring van de prive SL 320. Wel jammer dat na aankomst (09.30 uur) ik pas 1,5 uur later de auto retour kreeg omdat er de werkzaamheden aan de auto aanzienlijk later zijn gestart dan gepland. Gelukkig geen afspraak gepland erna! Incident; algemene indruk goed!

Top bedrijf

Uitstekende service!

Klantvriendelijke bedrijf. Al 8 jaar een klant en nooit een probleem gehad.

Beurt en apk goed uitgevoerd. Airco gerepareerd, is alleen niet zo koud als gezegd, maar werkt wel.

Vriendelijke en profesionele benadering

Mijn eerste kennismaking met mercedes. Prima oplvolging men doet er alles aan om een klant tevreden te maken.

Terugroepaktie snel geregeld

Product expert perfect, controle van de aflevering op volledigheid slecht

Entree netjes. onthulling en uitleg van de auto door de product expert perfect, zijn support bij de later gebleken gebreken ook goed. Totale aflevering slecht; kras op de motorkap, verkeerde verloopstekker van 13 polig jager naar 13 polig westcon niet aanwezig. dakdragers ontbraken. 2e keer bij nalevering dakdragers wederom verkeerde stekker meegenomen

Alle afspraken zijn tijdig nagekomen.

Keurig aan de afspraken gehouden. Auto was eerder gereed dan verwacht en daarover werk ik keurig gebeld!

Behulpzaam personeel die met je meedenken

Aangezien ik dit afgelopen jaar erg weinig heb gereden was mijn auto nog niet toe aan de grote beurt en was een kleine beurt met apk voldoende

goede ontvangst goed gedaan prettig zakendoen

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle