Goede ervaring

Afspraken zijn duidelijk en er word gedaan wat verwacht word.

Prima service en snel opgelost.

Defecte accu was snel opgelost.

Klasse

Wordt altijd perfect geholpen!!

uitstekende service

Prima bedrijf

Goede duidelijke service

Prima service, auto wordt opgehaald en gebracht. Aandacht punt: auto zou vanaf 8u worden opgehaald, werd uiteindelijk 9u. Heb mijn prive afspraak van 9u moeten verplaatsen.

Topservice.

Zeer goede klachtenbehandeling. Die snel en vakkundig werden opgelost.

Aangenaam betaalbaar

Mensen met passie voor het merk.

Uitstekende servicebeurt

Prettig en professioneel geholpen door de krantendesk.

Correcte afwerking

Gebrekkige duidelijkheid over hoogte van de kosten vooraf. Door medewerker recht getrokken.

Prima geregeld. Twee marterverdrijvings kastjes ingebouwd. Vlekkeloos verlopen.

Ik had last van marters bij mijn nieuwe EQC. Nu twee kastjes laten inbouwen en maar hopen dat ze weg blijven. Prima geregeld.

Super geholpen

Ook zonder afspraak weer keurig netjes geholpen.

Gedaan wat beloofd was binnen de termijn die afgesproken was.

Alleen wat kapot was is vervangen en de rest is kundig gerepareerd.

They are the best

Ik kom al jaren bij wensink Zwolle Begon bij de russenweg Kan alleen maar zeggen top bedrijf en de mensen die er werken allemaal toppers

Keurig

Alles was keurig geregeld.

Uitstekende auto, een genot om in te rijden!

De e-Soul Active Plus is een fijne elektrische auto. Het besturen van de auto voelt heel goed aan omdat het doet wat je verwacht. Dit komt ook door de goede wegligging. En de instructies op de beide schermen zijn heel efficient. Kortom een mooie, ruime en toch zeer stevig compact aanvoelende auto.

TOP BEDRIJF.

Bedrijf met kundig personeel.

Na het brengen gelijk geholpen en klaar.

Uitstekend. Maar dit is wel de tweede beoordeling.

Slechte administratie en logistiek

Kwam nieuw bij Wensink Elst voor onderhoud en bandenopslag. Banden gingen in de opslag maar kreeg verkeerde facturatie. Na veel bellen en veel tijd werd de factuur kwijtgescholden. Volgende keer bandenwissel gepland maar vervolgens waren de banden niet uit Zwolle gekomen dus kon ik weer naar huis. Wensink Elst heeft het goed opgelost: kwam auto ophalen en kreeg wieldoppen (die ik niet had gevraagd). Desalniettemin vertrek ik bij de garage.

Duidelijke communicatie en geen extra kosten achteraf

Afspraak maken ging vlekkeloos. Prijs indicatie opgevraagd omtrent de onderhoud, deze kwam ook overeen tijdens de betaling. Pluspunten: - Vriendelijk ontvangen en geholpen worden. - Achteraf behulpzaam geweest bij het verwijderen gegevens van de vorige eigenaar. - Behulpzaam geweest bij het registreren en koppelen van auto aan huidige eigenaar. Minpunten: - Gevraagd te bellen wanneer auto gereed zou zijn, helaas niet gebeurd. Zelf moeten bellen en vragen hierna. - Bij aankomst geen koffie of enige drank aangeboden gekregen.

Fantastisch goede service

Superfijn dat de auto gehaald en weer thuis gebracht kan worden, word netjes en schoon afgeleverd na een beurt. Vriendelijk personeel!!!

Uitstekend,zeer tevreden

Zeer prettig

Uitstekende service

Netjes geholpen, fiets stond klaar ( alleen jammer van de lekke band op de terugweg , ong 1 km voor de garage) auto netjes gewassen en schhongemaakt.

Zeer tevreden over de service

Mijn eerste x dat ik de Ford liet keuren bij de garage maar ik kom hier zeker terug. Medewerkers vriendelijk, service zeer goed... Meer dan tevreden...

Ondanks dat de afspraak via de app niet helder tijdsframe aangaf en Wensink bij binnenkomst aangaf dat het de hele dag ging duren na overleg twee uur gewacht (had ik rekening mee gehouden) de onderhoudsbeurt van 20K prima uitgevoerd.

Geen

Lippestraat 2