is gewoon goed zo als het hoort

wat af gesproken is komt Wensink na en vinden ze wat niet hoort of versleten is wordt gebeld en verteld en wat de kosten zijn je komt niet voor verassingen wanner je auto komt halen.

Fijne mensen

Fijn bedrijf.

snel geholpen

aangezien mijn nieuwe Vito is omgebouwd naar rolstoelauto is het belangrijk dat je snel geholpen kan worden als dat nodig is, dat besef is er niet bij iedereen helaas maar de medewerker in de werkplaats heeft me prima geholpen, helaas had hij niet voor alles een oplossing en het blijkt dat niemand dat heeft bij Wensink, het Audio 40 systeem is niet best, alles werkt nu na een update behalve apple carplay en een oplossing is er niet echt, dit is duidelijk een MB/pioneer probleem want ik hoor inmiddels ,meerdere klachten hierover, jammer.

Niets op aan te merken.

De gemaakte afspraken worden perfect nagekomen.

Top dealer

Zeer netjes geholpen kundig en vriendelijk medewerkers kom hier graag

Prima service en communicatie

Service was prima, helder gecommuniceerd over de kosten e.d. Auto gewassen afgeleverd.

Prima, alles volgens afspraak

Alles keurig en op tijd, Goede koffie en mooie wachtruimte

Zeer klant vriendelijk, ga zo door!

Precies zoals ik verwachtte

Grite beurt en inbouw van een dashcam. Veel werk maar perfect uitgevoerd

Klantvriendelijk en professioneel

Wensink stelt de klant centraal en communiceert plezier en vakkundig. Ze komen met voorstellen en stellen zich daarbij neutraal op. De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd

Snelle afhandeling van de onderhoudsbeurt

Ik was zeer aangenaam verrast doordat mij auto aan de buitenkant schoon was opgeleverd

Professioneel en vriendelijk

Vriendelijke behandeling. Goede terugkoppeling en communicatie. Vertrouwen in met weer een veilige auto de weg op!

Heel vreemd

Als wij 2 jaar garantie krijgen en 1 jaar bijkopen ( wat al helemaal te zot is om over te praten) dan een reparatie aan de zijspiegel nodig zijn, zegt de monteur "dit is garantie". Niets is minder waar, vandaag 25 juni komen wij thuis en er ligt een brief van Uw bedrijf, Het totaal bedrag moeten wij nu zelf ophoesten. Ook getelefoneerd met uw bedrijf en er werd beloofd dat e.e.a. geregeld zou worden. Wij hebben nu 2 keer een teleurstellende ervaring bij Wensink , de service van Wensink is geen service in onze beleving

een apk afkeur welke bij de herkeuring meer bij kwam

Graag bij een apk duidelijk zijn en in 1 x graag de afkeurpunten aangeven en niet elke keer wat nieuws erbij zoeken..

goede adviezen en goede service

twee auto's via Kia private lease in gebruik. Service van Wensink is zeer goed te noemen, daarbij wil opmerken dat Private lease daar nog wat van kan leren als het gaat om het meedenken en service bieden aan een klant. Team Wensink bedankt voor deze ervaring, weet dat onze auto,bij jullie in goede handen zijn om veilig op weg te kunnen.

Auto gekocht bij Wensink Doetinchem, en bij 1e beurt constatering dat remschuiven zijn versleten, keurig opgelost door Wensink Harderwijk en onder garantie gerepareerd. Verder ook allemaal top!

Perfecte service

Perfecte service, zoals altijd bij M/B Wensink !

Modern bedrijf met goede uitstraling

De verkopers zijn voorkomend en zeer vriendelijk. De uitleg over de verkoop en de aankoop helder. De aflevering van de nieuw gekochte auto was zeer klantvriendelijk er werd ruim de tijd voor genomen om alles te laten zien en uit te leggen. Alleen missen wij nog de vrijwaring van de door ons ingeruilde auto nu loopt de wegenbelasting door maar wij gaan er vanuit dat dit snel geregeld gaat worden.

Geen goede reparatie, geen service

Auto week bij garage; uiteindelijk de verstuiver bleek kapot, er moesten zelfs 3 vd 4 worden vervangen. Kosten �2100. Echter, dag na ophalen auto vd garage, door ANWB vd weg gesleept; auto plots vol rook en uitval motor. Conclusie: een verstuiver was niet goed geplaatst. Geen uitleg, geen excuus, geen vervanging vervoer, zelf bellen over beloop en ophalen. 2wkn later: opnieuw verstuiver kapot met wederom veel rook uit motorkap, uitval auto. Extra vervelend, mede omdat auto noodzakelijk is ivm nachtdiensten. Gebeld, uitleg: Over paar dagen kan auto gebracht, nu geen tijd. Als klant moet je wel heel veel geduld en begrip opbrengen om deze garage en service te kunnen blijven volgen.

alles zoals verwacht

makkelijk online inplannen, afspraken nagekomen,

ZEER SLECHT

WAARDELOOS een onderhoudscontract hebben en er gewoon niets aan gedaan hebben.

Zeer klantvriendelijke behandeling en afwerking door Ruben Koonstra.

Klantgerichtheid, kennis van zaken en behandeling en afwerking van Ruben Koonstra waren uitstekend.

Goed behandeld van begin tot eind.

Prettige ontvangst en goede afspraken gemaakt over de uit te voeren werkzaamheden die moesten gebeuren en prettige persoon die mij hielp.

Uitstekende hulp en service!

Ik werd goed geholpen tijdens de orientatie van de nieuwe auto. Uiteindelijk de keuze gevallen op een MB CLA250e Business AMG Limited, incl pluspakket en dc laden. Tijdens de aflevering keurig netjes alle stappen doorlopen en is mij op deskundige wijze door de opties gelopen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle