geweldig

Geweldige service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Fijne medewerkers en goede service

Goed geregeld met wegbrengen/ophalen, goede service, vakkundige en prettige medewerkers!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Unnecessary change and huge bill

I did a service last year on 11-07-2024 when the car was at 56915km . This service including the APK costed me €648 . After one year , I wanted to do a regular check and may be change oil . This service happened on 26-08-2025 at 62538KM. So after almost 5000 km, you did a service which costed me €867. When I look at the split of the bill, I see that all the things you changed last year has been changed again. I do not believe that such a replacement of parts was not required after just 5000km. I'm not happy with this kind of treatment.

Was wel aardig goed

Jammer dat er geen leuke sleutelhanger bij zat, omdat ze op waren. En bij voorgaande garages kreeg ik altijd een leuk mapje voor kentekenbewijs, ook dit was blijkbaar teveel gevraagd. Zijn kleine dingetjes, maar toch

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Service Emmeloord

Gewoon Goed

Vriendelijk personeel, auto weer terug met snorrende motor. Een kleine extra wens kon ook nog gedaan worden. Geen wonder dat met deze service en het personeel, het soms iets langer wachten is voor een afspraak. Was het waard. Tot de volgende keer.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmeloord

Communicatie is goed en komen de afspraken na en de offerte is helder

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Zoals je van een Mercedes dealer mag verwachten

Klantgerichte en kordate aanpak.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Zeer goede hulp bij APK

APK wordt super goed geregeld. Prima medewerking

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

goede service en voorlichting?overleg wat te doen

online afspraak maken was goed te doen, ik had een APK en na een uurtje bij de koffie automaat kwam de receptionist vertellen wat er gedaan moest worden om de APK te krijgen (lampje, ruitenwisserblad, dus dat was klein werk). daarnaast waren er aandachtspunten voor de volgende beurt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford service Lochem

Volledige dienst die snel klaar was

Auto kwam rond 8h in voor een service A en vervanging van N-Ox sensor, was net na 12 klaar.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Snelle en nette afhandeling!

Gebeld en kon direct terecht, unicum in deze tiid

Tevreden

Ik ben wel tevreden. Maar wat mij tegen viel is, dat de auto niet gewassen was. Wat een eerdere keer wel gebeurt was.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Goede afhandeling van de klacht

Mijn klacht is snel en adequaat opgelost binnen de garantie periode.

Deskundig en adequaat

A3 onderhoudsbeurt en remschijven/remblokken voor vernieuwd en V snaar vervangen. Keurig melding gemaakt van de extra werkzaamheden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Zwer tevreden.

Goed en vriendelijk geholpen bij receptie en werkplaats.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Wij zijn prima geholpen met het uitzoeken van de nieuwe auto

Wij zijn zijn al jaren klant bij de firma Wensink in Doetinchem. Dit zegt volgens ons al genoeg. Heel prettig bedrijf, komen afspraken na en het onderhoud is er prima. En zeer zeker vakkundige monteurs in de werkplaats. Je kunt er ook altijd terecht, als er al iets is. Je wordt dan ook indien mogelijk direct geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Telefonisch matig, locatie goed

Mijn auto wilde op maandag niet en is weggesleept naar de garage "Ford personenauto's in Apeldoorn" Ik hoorde maar niets en heb op woendag gebeld 055- (Apeldoorns nummer). Ik kreeg een computer aan de telefoon die vroeg waarvoor ik belde. "service". Welke merk? "Ford" bedrijfswaren of personenwagens "personenwagens". Toen kreeg ik een man aan de telefoon. die me dezelfde vragen weer stelde en enigszins geïrriteerd over kwam, toen ik zei maar dat heb ik toch al ingesproken. Toen ik dus mijn vraag stelde van "Weet u wat de staat van mijn auto is" kreeg ik weer een gepikeerd antwoord "Er zijn maar een beperkt aantal monteurs die aan electrische voertuigen mogen werken en het is vakantie periode, dus misschien is er wel niemand dus uw auto moet ingepland worden." Conclusie: als je dan een centrale organisatie opricht zorg dan dat medewerkers iets kunnen weten. gebruik je een computer vooraf, zorg dan dat de medewerken die gegevens krijgt. Ik neem de persoon in kwestie niets kwalijk, zijn frustratie zit ook in het systeem waarmee hij werkt (mijn conclusie) Over de locatie niets dan lof. Ik had met Dirk gesprekken. Vrolijk, joviaal, inhoudelijk goed onderbouwd.

Vriendelijk en vooral deskundig

Ik wacht altijd even in de showroom. Leuk om da nieuwe modellen te bekijken, uitstekend kopje koffie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Goed en snel met een verrassing

Tijdens de eerste 30.000 km beurt van mijn Ford Puma moest de remvloeistof vervangen worden. Hiervoor werden apart kosten in rekening gebracht terwijl ik in de veronderstelling verkeerde dat dit bij het totaalbedrag ad 499 Euro inbegrepen was. Verder is er wel uitgelegd waarom. Voorts volgens afspraak de beurt uitgevoerd en snel weer onderweg.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Keurig

Netjes onderhoud. Keurig en schoon afgeleverd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Correct en snel

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

perfect.

Dealer denkt mee geeft goed advies.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Super tevreden, heel goed gedaan

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

Zeer zakelijk te werk

Het was al vrij snel nou even zitten en rond maken

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Occasions Assen

Lippestraat 2