Betrouwbaar en klantvriendelijk

"Betrouwbaar" is gebaseerd op jarenlange goede service en "klantvriendelijk" betreft alle medewerkers met name de werkplaatsreceptie, die altijd - ook ongevraagd - een korte en duidelijke toelichting geven op de onderhouds- of reparatiebeurt. Opmerking: het huidige afsprakensysteem doet afbreuk aan de klantvriendelijkheid. Na invulling van de beurt op de site kon ik tot 2 x toe niet verzenden en bij een telefonische afspraak, kreeg ik de werkplaatsreceptie niet te spreken. Grote verslechtering!

Perfect!

Erg leuk geholpen door Bert bij de aankoop van onze nieuwe Kia Proceed!

Alles geregeld zoals afgesproken

Beurt zou ca 1.5 uur duren, en was ook klaar. Stond netjes gewassen en van binnen gezogen te wachten om opgehaald te worden.

Tot nu toe hopeloos

In april hebben wij schade door iemand anders aan onze bedrijfswagen gekregen. Wij hebben toen direct een afspraak gemaakt om de auto langs te brengen. Na een dag konden we de auto ophalen. Bijna 3 maanden later ligt er nog steeds geen schaderapport bij de expert en heb ik niks meer gehoord. Wel een paar keer gebeld en 3 keer gehoord we gaan er achter aan�. Dit soort service ben ik helemaal niet gewend van Wensink en ik ga ervan uit dat het alsnog opgelost wordt.

vlot en goed geregeld

Snel een afspraak, op tijd aan de beurt tegen de afgesproken prijs.

Geweldige service!

Ondanks drukte toch alles in het werk stellen om me te helpen

Prima service-instelling

Adequate afhandeling

Moest helaas wel 2 weken wachten voordat de auto gebracht kon worden. Maar verder prima afhandeling.

Afspraken goed en tijdig nagekomen

Alle werkzaamheden naar behoren uitgevoerd. Leenauto beschikbaar. Vriendelijke service.

Prettig en efficient geholpen.

De beschadigde achterruitwisser ter plekke en zonder afspraak vervangen.

Goede communicatie goede service

Auto voor de keuring en een beurt. Gebeld over de makkementen en op de afgesproken dag klaar

Redelijk tot goed

Leverings datum leaseauto op het laatste moment verzet ivm te laat aanvragen van het kenteken. Vergeten om de banden te verwisselen voor 4 seizoensbanden wat afgesproken was. De auto was prima, maar een verkorte versie van de (gelukkig) nederlandse handleiding was in het begin iets prettiger ipv een "bijbel" cq overvloed aan informatie. Auto nu 6 weken in gebruik doch nog steeds technische verrassingen.

Netjes en klantvriendelijk

Guus Kok en de E 300e zijn beide geweldig!

Fijn contact vooraf, gedurende het bestel- en leverproces en na de oplevering. Qua service niveau, enthousiasme, professionaliteit en kundigheid is dat exact zoals ik verwacht van Mercedes. Als 20+ jaar Mercedes klant, kan ik zeggen dat Guus mij een uitstekende ervaring heeft gegeven.

Duidelijke communicatie wat reparatie betreft, goede service

Keurig geadviseerd en te woord gestaan door verschillende verkopers.

Net bedrijf en fijne verkopers

Goede service, vriendelijk personeel

Correct afgehandeld

Er wordt snel en adequaat naar antwoorden op mijn wensen.

Een goed verkoop proces om te komen tot een oplossing die mij past.

Roomservice!!

Vriendelijk personeel , goede communicatie over de grote beurt en een lekkere cappuccino in de mooie kofferruimte. Hier kom ik graag terug.

prima service van de werkplaats, online service is waardeloos

Bij het maken van de afspraak was de prijsstelling van de haal en breng service onduidelijk (vanaf prijs) daarom heb ik via de chat functie contact opgenomen. Mij werd beloofd dat het geregeld zou worden. De gegevens van het chatbericht op 13/7 gehouden kwamen pas de ochtend van de afspraak zelf op 20/7 bij de werkplaats binnen. Alle communicatie via de website leiden is alleen nuttig als die ook werkt. Vage informatie en slechte service helpen niet. Volgende keer ga ik maar weer een rondje bellen tot ik bij de werkplaats zelf uitkom de online service is alleen ballast.

Zoals eigenlijk altijd weer een goede ervaring

Niets dan lof.

ondermaats

Ik heb bijna 2 uur gewacht voor een vrij simpele ingreep. Accu was leeg. Ik heb diverse mailen met pechhulpdienst gebeld en wegens het uitblijven van actie vervolgens het filiaal gepland. Er is toen een medewerker op pad gestuurd. Deze heeft mij overigens goed geholpen, maar dit had niet 2 uur hoeven duren.

Onprofessioneel

Expertise is ver onder de maat en problemen worden niet opgelost en lopen ze voor weg. Hun probleem, wordt die van jou.

Afspraken maken is niet hun sterkste kant

Weer de auto niet klaargekregen en weer word mij beloofd terug te bellen maar er gebeurd niks maar vervolgens wel een rekening sturen dat dan weer wel

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle