tevreden

de berijkbaarheid van de verkoper kan beter

Snelle goede service en met een elektrische fiets blijf je mobiel

Mij hydrloliek bijgevuld en een paar dagen later snelle pechhulp met een defecte accu, top!

Goede service en vakbekwaamheid

Geen klachten

Snelle service

Als nieuwe klant zeer snel en deskundig geholpen. Goede communicatie over voortgang en prijs.

Goed geholpen en prettig contact met de verkoper.

100% beter

Vriendelijk en snel afgehandelt. Het tegenovergestelde van mijn eerdere ervaring met Wensin Arnhem.

Klant is koning

Altijd vriendelijk, duidelijke communicatie en ze geven je het gevoel dat de klant nog steeds koning is.

Zeer slecht

Je wordt niet teruggebeld als daarom verzocht is. Medewerkers hebben geen verstand van zaken

Betrokken en vakkundige mensen

Mijn ervaring met het merk Mercedes is een stuk minder goed. Hiervoor reed ik Porsche Cayenne. Toch weer overgestapt naar Mercedes. Ik heb zakelijk en prive 3 Mercedessen maar als ik kijk naar het aantal storingen is dat niet best. Zoals ik het nu ervaar koop ik geen Mercedes meer voortaan.

zeer goed

goede ontvangst en heldere communicatie over hoe en wat

Prettig

Prettige behandeling

Mijn ervaring was prima.

De ontvangst was keurig en vriendelijk. Ik heb er vertrouwen in dat de onderhoudsbeurt goed is uitgevoerd. De auto zag er netjes uit toen ik hem ophaalde. Ook het vervangend vervoer was goed geregeld.

Plezierige benadering

Goede uitleg werkzaamheden, wat wel en niet nodig is geeft vertrouwen.

Goed geholpen en probleem opgelost, alleen binnen komst mag iets vrolijker naar de klant toe

Prima geholpen

De airco werkte niet goed en ondanks dat men het erg druk had hebben ze toch gekeken en bleek dat de airco bijgevuld moest worden. Dit kon direct gevuld worden. Topservice!!

Prima geholpen

Snel en op tijd geholpen. Auto gewassen zonder erom te vragen. Dus zeer tevreden.

Fantastische service en afhandeling

Zeer vriendelijk personeel, filmpje om te laten zien hoe de auto erbij staat met duidelijke uitleg wat er moest gebeuren. Mooie huurauto, auto mooi gewassen terug ontvangen, blij met de reparatie en servicebeurt. Duidelijkheid wat het gaat kosten voordat je de auto op gaat halen. Als merk garage misschien duurder dan niet merkgarage, maar het wordt dan ook top uitgevoerd

Lastig probleem goed verholpen!

Het technisch probleem werd samen met ons goed in kaart gebracht. Zowel bij het afleveren van de auto als bij het ophalen (na reparatie) was er alle tijd om het probleem te bespreken. Er werd goed meegedacht en daarnaast werd op uitstekende wijze uitgelegd wat de werkplaats had gedaan om het probleem op te lossen.

uitstekend

word direct geholpen.

een tevreden klant dat ben ik

snel en goede mijn klachten afgehandeld

Per direct geholpen

Na 5100 km gereden te hebben met mijn ford custom krijg ik een aantal storingen in de display. Na een telefonisch contact was ik direct welkom en ging de monteur meteen aan de slag. Na een uur bleek het geen makkelijke storing te zijn en kreeg een vervangende auto mee. Na twee dagen uitzoeken en oplossen van de storingen had ik hem weer terug met uitleg en foto s van het probleem (een platgedrukte draad in de draadboom). Knap gevonden van de monteur.

Oplossing Ford: �530,-. Probleem nu opgelost voor �0,-

Cruise controle werkte onregelmatig. Bij ford arnhem kwamen ze erachter dat deze kapot was en vervangen moest worden a �530,- Via sociaal media contact gezocht met andere gebruikers. Deze kwamen met een eenvoudige oplossing die tot op heden goed werkt en niets kostte.

Zeer content met Wensink Heerenveen!

Jaren geleden mijn SLK gekocht bij Wensink Heerenveen na een zeer prettig verkoopgesprek; Er zijn locaties dichter bij mij in de buurt maar ik hecht waarde aan vertrouwen in een dealer; Dit is voor mij de reden dat ik mijn Mercedes door Wensink Heerenveen laat onderhouden. Ontvangst ervaar ik altijd als zeer vriendelijk; Ik wordt altijd netjes gebeld indien er extra aandachtspunten zijn; In overleg worden deze netjes uitgevoerd.

Snelle vriendelijke service

Echt een professionele club. Je wordt bij binnenkomst welkom geheten en bij je eigen naam genoemd. En snel en goed geholpen. Gewoon goed, maar dan vanzelfsprekend

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle