Het was nu goed geregeld

Auto opnieuw gepoetst na slordige oplevering

Prettig

Goede en fijne service!

Snel en goed geholpen.

Ik ben snel en effiecient geholpen en ben zeer tevreden.

Uitstekende service!

Had een afspraak voor montage van een afneembare trekhaak. Ze hebben deze heel netjes/ zorgvuldig geplaatst. Normaal wordt er een mail gebruikt om een stuk uit de achterbumper te zagen. De monteur heeft dit niet gedaan, met de mal wordt er teveel weggezaagd en dit is dan goed te zien en niet mooi. Nu minimaal weggezaagd, je kan het niet zien, heel fijn als een autoliefhebber. Naderhand is er nog uitleg geweest, zelf toen we met de fietsendrager bezig waren. Groot compliment!!!

Snelle service, vriendelijk

Ik kon snel terecht voor het uitlezen van een storing.

service kan beter

Als de auto voor een grote beurt is geweest, dan zou het wenselijk zijn dat er een schrijven in de auto ligt wanneer of over hoeveel km er weer wat moet gebeuren

Goede ervaring

Geweldig, goed geholpen in Arnhem en terzake kundig

Het moet mij wel van het hart dat ik in Nijmegen wederom slechte ervaringen heb. Het begon eigenlijk 4 jaar geleden. Mijn broer en ik kwamen naar een A klasse kijken. De verkoper kwam nog niet van stoel en wees ons waar een showmodel stond. Wij zouden aanvankelijk een proefrit maken, maar de auto was er niet. We zijn toen naar Arnhem gereden, zijn goed geholpen en hebben daar toen 2 Cla's gekocht. Omdat Nijmegen voor ons veel makkelijker te bereiken was, heeft mijn broer daar zijn auto in onderhoud gegeven. Ik was er al klaar mee. Vervolgens kregen beide auto's hagelschade. Ik bracht mijn auto naar Arnhem, waar ze hem op transport zetten naar Apeldoorn. Mijn broer moest zelf naar Apeldoorn reizen. In december jl hebben we de cla's ingeruild voor een GLB en een GLA. Vorige week was mijn logo van de auto gehaald met een behoorlijke kras. De centrale telefoniste verbond mij door met Nijmegen. Zij gaven daar aan dat ik zelf maar naar Apeldoorn moest rijden om de schade inventariseren (ik woon in Wijchen en werk in Malden bij Nijmegen). Vervolgens zou Apeldoorn dan een reactie geven naar de verzekering en zou ik de auto weer Apeldoorn moeten brengen voor het herstel. Ik heb uiteindelijk contact opgenomen met Arnhem. Zij gaven aan dat ik gewoon naar Arnhem kon komen, daar zouden zij foto's van de schade maken en kan ik direct een afspraak maken voor de reparatie. De auto wordt op transport gezet. Ik krijg een vervangende auto en kan de auto gewoon weer in Arnhem ophalen als hij klaar is. Echt een wereld van verschil in service. Overigens moet ik zeggen dat we in Emmen ook goede ervaringen hebben. Mijn dochtertje had een oortelefoontje in de vakantie onder de achterbank laten vallen. We kregen hem er onmogelijk uit. Uiteindelijk moest de hele achterbank eruit en heeft de monteur in Emmen dat keurig voor ons gedaan. Dat was service zeiden ze en dat vonden wij ook.

Telefonisch slecht voor de rest goed

Jullie zijn telefonisch op de vestiging niet bereikbaar. Ik werd tig keer in de wacht gezet dus heb er maar naar toe gereden. Dat is niet de eerste keer. Dus heeft niets met de nieuwe centrale te maken.

Alweer top behandeling gehad

Lekker snel geschakeld om nog snel een vakantie check uit te voeren. Wederom bedankt voor de goede service.

Uitmuntend

Top garage Met fijne en mee denkende monteurs Zou iedereen wensink Assen aanbevelen

ik zou teruggebeld worden over de uitgevoerde werkzaamheden, dit is niet gedaan

Prima service en goed overleg vooraf

Fijne mensen, goed bedrijf

Goede en snel en vriendelijk personeel

Zie bovenstaand

Prima geholpen

gewoon geholpen zoals het hoort

Eerste ervaring top!

Netjes te woord gestaan.

Prima opgelost

Prima opgelost

Gastheerschap ten top!

Zonder afspraak bij Ford Wensink te Deventer binnen komen vallen met een motormanagement storing in mijn Ford Focus. Ik werd enthousiast en hartelijke ontvangen verwelkomt door de medewerker Wouter. De storing werd direct uitgelezen. Kreeg een kopje koffie aangeboden tijdens het wachten. Goede terugkoppeling en uitleg gekregen door Wouter. Toen ik vroeg naar wat ik ze verschuldigd was werd er geroepen: Service van de zaak! Hier kunnen andere autobedrijven een voorbeeld aan nemen. Topservice Wouter, nogmaals bedankt!

Reparatie heeft veel te lang geduurd

Bizar dat onze auto tijdens een pitstop aangereden is in de werkplaats van Wensink Zwolle. Nadien ging er een tijd overheen totdat de auto voor reparatie zou gaan. Na de reparatie was niet alles zoals het hoorde. Onze auto moest opnieuw gerepareerd worden, dat duurde nog langer.

niet tevreden

Niet tevreden, er zit een storing in, maar die kunnen ze niet vinden, bij het optrekken houd hij soms even in, dan stotterd de Sprinter, vorig jaar ook al verschillende keren gehad!

Goede service altijd vriendelijk

Keurig zoals altijd!

Alles uitgevoerd volgens afspraak. Auto op tijd klaar. Vooraf duidelijke prijsafspraak wat uiteindelijk gunstiger uit viel, altijd prettig! Daardoor ook het volste vertrouwen in de mensen die daar werken! Monteur sprak mij nog even op de parkeerplaats aan wat zijn bevindingen waren, erg vriendelijke man. Auto zoals altijd netjes gewassen en gezogen. Ik ben een tevreden klant.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle