ik ben netjes en vriendelijk behandeld

vriendelijke medewerkers die je netjes behandelden en uitleg geven wat ze hebben gedaan met je auto

Niet zo blij mee

Voor het leeghalen van de benzinetank ivm verkeerd tanken. De rekening van 460 euro vind ik abnormaal hoog

Goede service en vakmanschap

Fijne service zoals ik gewend ben en kundig geholpen. Ik kom zeker terug!

Goed, snel en vakkundig!

Ik word altijd fantastisch geholpen

Goede vriendelijke service maar met miscommunicatie

Het ging allemaal heel soepel, de intake werd snel gedaan en ik kon een datum voor reparatie inplannen die mij schikte. Alle medewerkers die ik heb gesproken waren vriendelijk en behulpzaam. Ik ben over het gehele proces tevreden maar geef 1 ster minder vanwege de miscommunicatie. Mij was verteld bij de intake (tijdens het inplannen van de reparatie afspraak) dat ik mijn auto 3 dagen kwijt zou zijn. De 3e dag wachtte ik mijn telefoontje af om de auto op te halen maar heb dit telefoontje niet gekregen. De volgende dag belde ik en wisten ze niet waar mijn auto was. Gelukkig werd ik een paar uur later terug gebeld maar met de mededeling dat het langer zou duren. Ik ben hier vriendelijk te woord gestaan maar moest wel het een en ander regelen omdat het nu langer zou duren. Ik had het fijn gevonden als de gegeven informatie ergens genoteerd zou zijn zodat ik zelf gebeld kan worden met een update.

Perfectie ten top

Altijd weer gezellig na het wachten op de eerste beurt van mijn GLC. Lekker bijgepraat met de productspecialist

Gemaakte afspraken worden niet nagekomen

2 keer mijn auto heen gebracht voor een beurt. Er wordt eerst een analyse gemaakt en besproken wat er wel en niet moet gebeuren. Een aantal zaken waarvan ik heb aangegeven dat ze niet hoeven zijn toch uitgevoerd. De eerste keer (vorig jaar) is er een apk keuring gedaan terwijl mijn auto nog 2 maanden apk had. Ik had aangegeven dat mijn auto niet gekeurd hoeft te worden, dit is dus toch gebeurt. De 2de en meeste recente keer is er het advies gegeven om de wisserbladen te vervangen. Ik heb aangegeven dat dit nog niet hoeft omdat ik er geen last van heb, toch zijn de wisserbladen vervangen. Het is zijn niet de ergste zaken maar goed, als jullie bellen om af te spreken welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden dan ga ik ervan uit dat afspraken worden nagekomen. Verder is alles naar wens

Snel en professioneel

Het maken van de afspraak, de communicatie gedurende het onderhoud en de afhandeling van het geheel heb ik als prettig ervaren.

vriendelijke medewerkers

Ondanks dat de rekening hoog uitviel (waar Wensink niks aan kan doen) fijn geholpen. Tijdens de keuring goed op de hoogte gehouden d.m.v. een filmpje, en later in een telefoongesprek uitleg over de reparaties. Spullen besteld die een week later binnenkwamen. Meteen een nieuwe afspraak op een door mij gekozen dag. Heel fijn. Ga zo door!

Super fijn geholpen en mijn auto is weer heel netjes afgeleverd!

Zeer tevreden over de service!

Prima, snelle service

Dimlicht kapot, gebeld en kon direct langskomen.

Prima service en aankoopbegeleiding!

Goed en vlot geholpen bij de aankoop van onze Kia Niro. Niets op aan te merken!

UItstekend geholpen volgens afspraak en snel

Idem

goed tot zeer tevreden

Fijne mensen snelle service vakkundig gedaan

prima service gehad

als boven

Uitstekende service

Uitstekende service enige opmerking die ik heb is dat het jammer is dat Wensink werkt met een algemeen nummer en dat ik Wensink locatie Harderwijk niet direct kan bellen of op een andere manier kan contacteren. PS, ik kan ook een 10 invullen zonder snoepjes te krijgen ;-)

We hadden er iets meer van verwacht

Bart Caspers heeft het proces goed, vriendelijk en professioneel begeleid. Fijn persoon om mee te communiceren. De uitstraling van het pand past niet bij de kwaliteit die jullie verkopen. Punten die wij niet Mercedes waardig vinden; De levering duurde erg lang voor een vrij standaard bus. Het verkeerde imperiaal zit erop, past niet met de klep. De inrichting is niet tijdig besteld en geinstalleerd. De auto maakt een best zwaar geluid, we hopen dat dit goed blijft.

Goede service, fijn dat de wagen schoon wordt opgeleverd!

Goede communicatie en service

Het was lang wachten op mijn Mach-E, mede door COVID-19, maar de dealer communiceerde regelmatig over de voortgang. Al met al blij met deze dealer

Vriendelijk en deskundig geholpen

Uitstekend geholpen aan dakdragers specifiek voor onze auto. Snel geleverd en kundig te woord gestaan!

Klantvriendelijk en uitstekende service

Fijn gevoel, vakbekwame monteur (Jesper) uitstekend verrichtte arbeid. De auto is verwend.

Professioneel, hoge service, perfect!

Het duo Stan Minkjan en Jeffrey Epskamp hebben me perfect begeleid in de keuze van mijn nieuwe auto. Bij aflevering uitgebreide uitleg van alle functionaliteiten van de auto, heel prettig. Ga zo door mannen!

snel geholpen zonder afspraak, onaangenaam hoge factuur

Keurig geholpen door receptie. Elektrische storing, knipperlicht van Mercedes B bleef branden. Zonder afspraak naar dealer. Diagnose kortsluiting door water lekkage. Alarm unit is gedemonteerd. Stoelen zijn gedemonteerd en in nacht is voertuig gedroogd. Toen voertuig gerepareerd was en we de kofferbak openden, knapte de daklijst los, deze was niet goed gemonteerd. Factuur zag er slecht en onduidelijk uit. Ook was de factuur zeer hoog. Vervolgens gereclameerd, waarna er met een ander tarief gerekend is. Een uur tarief van 122 euro ex btw lijkt mij niet normaal. Na contact met receptie en service manager nu een gereduceerde factuur ontvangen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle