Ondanks mijn auto voor de derde keer weer terug geweest voor de thermostaat hoop ik nu dat we zorgeloos weer kunnen genieten. Maar bij thuiskomst kwam ik er achter dat er allemaal krassen op de bijrijders kant zaten waar ik gelijk een email over heb gestuurd. Alleen heb ik daar nog geen reactie op gehad.

Prima tevreden

Afspraken goed nagekomen klein probleempje met update navigatie keurig opgelost

Altijd snelle en vriendelijke service

Ruim 15 jaar klant bij Wensink Apeldoorn Vakkundig Vriendelijk Meedenken met de klant

Top service

Fijn meedenken. Vriendelijke mensen

Super en snel geregeld

Goede en snelle service!

Prima, snelle service!

Onder het genot van een kopje koffie nog geen kwartier hoeven wachten! Prima service en geen kosten hoeven betalen.

Geeft mij rust.. vertrouwd Ford garage Martens

Heerlijk.. altijd plek.. zoeken oplossingen. De klant wordt goed geinformeerd. Reparaties worden goed en degelijk uitgevoerd. Fijn team om als klant binnen te komen.

Netjes en correct alles uitgevoerd

volhouden om de boel voor elkaar te krijgen

ik weet niet wat er bij Wensink aan de hand is of aan het veranderen is maar, de telefonische bereikbaarheid is een drama. Verschrikkelijk traag en duurt veel te lang, raar om eerst iemand aan de telefoon te krijgen, dan in een wachtmenu terecht te komen, dan zo lang moeten wachten dan maar 9 drukken, paar uur later terug gebeld... Wel op korte termijn een afspraak kunnen maken en zelfs ook kunnen verzetten... dat is positief. Maar waar ik toch het meest door geirriteerd ben is een gesprek in de showroom terwijl ik aan het wachten was, met een kop koffie, een paar verkopers en een mevrouw die luid en duidelijk een probleem van een klant bespreken op een wijze dat ik denk als mij dat was overkomen was ik zo ongelooflijk boos geworden over hoe je behandelt wordt.... Val mij daar niet mee lastig als ik daar zit... Ben maar buiten op de stoep gaan zitten met een kop koffie. Verder over onderhoud en service prima.

Probleemloos en goed

Deskundig

Snel en kundig!

Top Service

Vriendelijk en snelle service

ZAL er zeker teruggaan zeer klantvriendelijk

Jaarlijks onderhoud gehad. En APK.

Auto is verder goed afgeleverd. Kosten vind ik vrij hoog, ook omdat er altijd extra kosten berekend worden door onderdelen die vervangen moeten worden. Schijnt dan bij de beurt te horen. En alleen dan houd je het recht op de 7 jaars garantie.

Correct geholpen

Vriendelijk snel en deskundig

Naar tevredenheid uitgelegd en afgeleverd.

Fietsendrager gekocht. Prima afgeleverd en uitgelegd door Silvester.

Komt heel betrouwbaar over en vriendelijk.

Hebben me tog geholpen ondanks ik geen ford rij prima werk geleverd.

Perfecte service

Zelfs de matten in de auto zijn nog even gereinigd bij de beurt! Wauw!

Zeer goed personeel en klantvriendelijk geen opmerkingen daarover.

Bij garage Martens altijd goed geholpen en dat al ruim vijftig jaar. Goed beleefd en meedenkend personeel.

na de keuring...

Na de keuring bleek de radio op een andere zender en erg hard te staan. Bij het wegrijden kwam een medewerker dwars over de parkeerplaats gereden en vond het niet nodig om een klant voor te laten gaan. Z'n richting aanwijzers zijn ook defect zo leek het ;)

Zeer slecht

Het is zeer treurig als je, je auto 7weken kwijt bent voor een reparatie. Meerdere keren zou ik terug gebeld worden maar gebeurde steeds niet. De enige persoon waar ik tevreden over ben is de heer Niels de Boer.

Mijn storing is niet opgelost en werd ook niet gemeld

Ik heb mijn Hymer Mercedes Camper wegens een terugroepacties gebracht en had/heb nog steeds een kleine storingsmelding in de display. Toe ik hem weer heb opgehaald werd niet gemeld dat de storing niet was opgelost en kon ook niet opgelost worden .

Netjes en corect

Mijn ervaringen metWensink Emmeloord zijn zeer goed.

Prima geregeld

Goede sevice vriendelijke personeel