Geweldige wagen, pittig en comfortabel

De eerste kilometers waren wat ik er van verwacht had en meer,.. zuinig rijden in de stad en pittig en comfortabel op de snelweg! Deze c3000e is de perfecte combinatie van plezier en comfort! Ook het proces van zoeken, afhandelen en klantenservice van wensink was prima geregeld ! Erik bedankt voor prettige laagdrempelige contact !

goed gedaan

Prima service en uitleg

prima, snelle service, goed op de hoogte gehouden

Vlotte reactie nadat auto niet meer wilde starten. Snelle diagnose gesteld. Regelmatig gebeld over de stand van zaken. Vragen werden duidelijk beantwoord

Goed en naar tevredenheid

Onderhoudsbeurt uitgevoerd zoals afgesproken.

Excellent geholpen desondanks vertraging

Half Februari de bestelling geplaatst voor een Mercedes A klasse A180 Business Solution Limousine. In eerste instantie was de levertijd gepland rond begin juni, helaas is daar door een chiptekort verandering in aangebracht. Jakob Lalkens heeft mij enorm vriendelijk op de hoogte gehouden van de status met wekelijkse updates. Hiervoor ben ik hem dankbaar en het heeft de "pijn" van het wachten goed verzacht. Wat betreft de accuraat-heid van de leverdatum denk ik dat hier wat te winnen valt. De status bij RattStadt kwam niet overeen met de daadwerkelijke levertijd wat voor veel onduidelijkheden zorgde. Met deze reden geef ik een 9, in plaats van een 10.

Heel goed

Alles keurig uitgevoerd

Een klantgerichte en klantvriendelijke organisatie!

Vanaf het maken van de werkplaatsafspraak tot de aflevering van de auto is alles perfect geregeld.

Snelle service

Ik kon al werkend wachten tot mijn auto weer klaar was. Het is geen 100% score aangezien ik nu een foutmelding krijg dat er teveel olie in de auto zit.

prima service aardige mensen

moest voor een terug actie naar Mercedes in Meppel .fijne garage

Goed, vooral het thuis ophalen en brengen wordt als prettig ervaren. Wellicht wel iets doen aan identificatie, vroeg me gisteren wel even af heb ik hem wel aan Wensink meegegeven.

Snel en goed geholpen

Vlak voor mijn vakantie naar Frankrijk brandde op mijn dashboard een lampje. Dit euvel kon gelukkig nog worden verholpen voor mijn vertrek door snel handelen van de garage.

Slechte ervaring met levering en staat van de bus

Slechte ervaring. Bus besteld, hier moest nog een laadklep aan gemonteerd worden. Dat zou een week duren vervolgens 2 maanden gewacht tot dit klaar was. Bij ontvangst van de bus merkte ik na 2 weken dat er geen water in de radiator zat. Ik ben terug geweest maar er werd mij verteld dat dit is veroorzaakt door een steenmarter. Hier ben ik het niet mee eens want nu valt dit niet onder garantie en moet ik zelf voor de kosten opdraaien. Ik ben het hier totaal niet mee eens!!! Ik ga hier nog achteraan want de auto heeft 2 maanden daar stil gestaan dus het is veel aannemelijker dat de schade door een steenmarter daar is aangericht.

Prima, alles naar wens

Alles naar wens.

Goede informatie en correcte afhandeling bevestigen vertrouwen

Wij zijn al ruim 20 jaar klant bij Wensink Arnhem en zijn voorgangers. Al die tijd rijden wij Ford: eerst Ka, toen Fiesta en nu Puma. Onze ervaringen zijn goed: heldere informatie, betrouwbare service en correcte afhandeling van aankoop en onderhoud. Ford is niet per ze een goedkoop automerk, maar levert wel kwalitatieve en betrouwbare automobiliteit en dat vinden wij belangrijk.

Bijzonder correcte en behulpzame opstelling.

Bijzonder correcte en behulpzame opstelling.

Keurige aflevering

Na weken wachten op een trekhaak is de KIA keurig afgeleverd.

Goede service maar leenauto slecht

Goede service maar bij meer onderonhoud laat bericht ivm leaseauto zodat je aan het einde van een dag pas weet van plan van aanpak

Direct geholpen bij lekke band!

prima geholpen, kon na hulp direct verder! Top!

Terleurstellend

Tijdig een afspraak gemaakt voor onderhoud van de GLE_AMG in Zwolle (had ook gekund in Emmen of Assen daar ik Westerbork woonachtig ben) met het verzoek om een een electrische danwel andere AMG als tijdelijk vervoer ivm voorgenomen aankoop andere auto. Schijnt niet realiseerbaar te zijn en kreeg het verzoek daarvoor een andere afspraak te maken. Kreeg als vervangend vervoer een C-klasse met groot in de display SERVICE B9 OVERSCHREDEN SINDS 1200 KM.. Auto s'avonds 17.30 opgehaald, prima service van de dame aan de werkplaats receptie! Daarna nog een rondje in de showroom gelopen; 3-4 verkopers aanwezig maar door geen van hen aangesproken, 17.50 trok de eerste zijn jas aan en vertrok zonder wat te zeggen..

Mijn Benz kan weer 25000 kilometer mee

Prima, alleen even wennen aan nieuwe aervicemanager. Heer Harry Knol wordt node gemist.

Over de werkzaamheden van de werkplaats zeer tevreden! Het gaat over een afspraak maken.

Ik was zeer ontstemt toen ik een afspraak voor de APK-keuring wilde maken. Ik belde met het gebruikelijke nummer ( in ons telefoonboekje) van Ford Deventer. Er nam een medewerker op. Op mijn vraag of ik nu verbonden was met Ford Deventer, werd geantwoord dat ik met de garage in Deventer sprak. Ik moest mijn kenteken doorgeven van de auto waar het om ging. Dat deed ik, waarop, tot mijn verbazing, werd geantwoord dat wij niet bekend waren in het systeem! Ik ontplofte bijna, omdat wij al zo n 40 jaar klant zijn van Ford Deventer! En dan zegt mij nu een medewerker aan de telefoon dat we niet in hun archief bekend zijn???? Ik voelde me zó enorm geschoffeerd! Er werd zómaar tegen mij gelogen toen ik vroeg of ik met iemand van de garage Ford Deventer sprak! Want dat was helemaal niet zo! Ik sprak met een medewerker van een of ander callcenter! Ben nu nóg boos over hoe er met een hele trouwe klant wordt omgegaan! De score komt op een 4 uit vanwege het technische deel van het contact wat we hadden. Dát was wel goed.

Prima begeleiding bij het in ontvangst nemen van de nieuwe auto

Altijd een leuk moment als je een nieuwe auto krijgt. In mijn geval een Mercedes A-klasse die afgedekt onder een doek stond in de showroom. Bij de in ontvangst name werd er onder het genot van een kopje koffie ruim de tijd genomen om alles omtrent de wagen uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Ook kon ik mijn huurauto achterlaten zodat ik daar ook geen omkijken meer naar had. Bedankt namens een tevreden gebruiker.

Ik word altijd uitermate vriendelijk en correct geholpen.

Zowel persoonlijk als telefonisch altijd vriendelijk te woord gestaan. Meestal kom ik een maal per jaar in de garage voor mijn onderhoudsbeurt. Moet ik onverwijld tussendoor advies of uitleg nodig hebben is dat nooit een probleem.

Snel opgelost

Gloeibougie vervangen, binnen paar dagen was er plek, en snel een auto om van huis naar de werkplaats te kunnen rijden. Super

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle