Vlotte bediening

Batterij afstandbediening verwisseld, vlotte afwerking en bediening. Wel een hoge prijs (5 euro)

Zie mijn mail van gisteren

Zie mijn mail van gisteren

Goede service tegen een acceptabele prijs!

Goede contacten met verkopers en contactpersonen werkplaats.

Alles is goed geregeld.

Alles is goed geregeld en goede voorlichting. En de Mercedes Benz rijdt weer top.

alles zo geregeld en erg netjes gewerkt!

Auto gebracht voor een 30k beurt. Afspraak maken zeer eenvoudig via de telefoon. Auto brengen, snel geholpen en de leenauto stond klaar, volgens afspraak. Auto van binnen en van buiten gereinigd. Prima geregeld. Top service, top garage!

Alles netjes geregeld conform afspraken

Ik ben netjes ontvangen aan de receptiebalie en auto heeft conform afspraken onderhoud gekregen. Tevens auto gewassen, dit is fijn.

volgens afspraak

snel volgens afspraak

Beurt en reparatie oke

Ontvangst in vergelijking met afgelopen jaren wat zakelijk en stug. Beurt, eerste van deze auto, accuraat en snel, reparatie van defecte hoedenplank doeltreffend en zonder kosten uitgevoerd. Kosten vielen ook mee maar communicatie daarover miste ik wel. Alleen een sms dat de auto klaar was en dat was ook anders dan gewend. Maar onder de streep zijn werkzaamheden gewoon goed uitgevoerd!

Ben na de beurt met een gerust hart richting Spanje gereden.

Onze auto is na een paar update s weer volledig naar onze wens.

Gewoon Goed!

Gewoon Goed! Al twijfel ik wel of ik de volgende onderhoudsbeurt door Wensink laat uitvoeren. Dit komt door de reisafstand van mijn woonhuis naar Wensink Arnhem. Omdat Wensink niets aan kosteloos vervangend vervoer doet moet ik dit zelf regelen. Hiervoor moeten we samen met 2 auto's heen en terug, ruim 110 km. totaal, rijden. Stern Veenendaal zit dichterbij, dit lijkt me een betere optie.

Kom al jaren bij wensink en zo als altijd goede service en vriendelijk personeel

prima geholpen en goed meegedacht.

prima geholpen en goed meegedacht.

erg onaangename verrassing in tweedehands KIA

erg hoge kosten moeten maken n.a.v. een defect aan een later in het voertuig aangebracht alarmsysteem, auto week weg, beperkt vervangend vervoer

Stan. Is en top verkoper

Top garage

Prettige dealer met klantvriendelijke benadering

Vorige week nieuwe auto opgehaald (Mercedes EQA). Prettig ontvangen, keurige aflevering van auto met duidelijke uitleg van belangrijkste functies. Thuis gekomen wat issues ondervonden met installeren Mercedes Me app en een Duitstalige handleiding die bij de auto zat. Mercedes Me app issues waren binnen 2 dagen opgelost en Nederlandse handleiding is onderweg. Al met al tot op heden een zeer positieve ervaring met Wensink MB Groningen.

Keurig

Auto ook nog gewassen Jammer dat de ruitensproeistof niet gevuld was

Superfijn bedrijf

Wij zijn door Maurits vd Wal van vestiging Heerenveen, super fijn geholpen met de aankoop van onze auto. Hij is een zeer vriendelijke man. We zijn samen tot een goede overeenkomst gekomen. Wij zijn heel heel erg blij met onze auto. Onze verwachtingen zijn in alle opzichten overtroffen.

Zoals al vele jaren correct en vlot geholpen en volgens afspraak

Zoals al vele jaren correct en vlot geholpen en volgens afspraak

Deels goed

Werkzaamheden goed uitgevoerd, maar afspraak (ophalen/terugbrengen) vergeten of niet goed genoteerd.

Zie app

Hoi Eduart, we hebben nu 2 dagen de auto.gisteren bijna de hele dag getoerd. Fantastisch!!! Wat een goed idee van Robert om ons over te halen eens binnen te kijken. Ik wil Haico ook een compliment geven hoe hij met ons is om gegaan ( gewoon lekker normaal) zaterdag heb ik nog ijsjes mee genomen en laten ze er van genieten. Bedankt voor die bloemen. P.s durf te vragen: petje en vest komen zeker nog he ?

Klantvriendelijke medewerkers

"ze" doen wat je verwacht bij het onderhoud van de Mercedes C

Klasse

geheel volgens afspraak afgehandeld.

Mijn bestelling van een navigatie update is correct afgewerkt.

Ik ben helemaal nog niet in de werkplaats geweest

het werkplaats bezoek om een besteld onderdeel in te bouwen moet nog plaatsvinden. Om die afspraak te maken heb ik zelf 2 x moeten bellen omdat jullie na de eerste poging van mij zouden terugbellen. U raadt het al: dat gebeurde niet.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle