In orde, zoals ik van garage verwacht

Afspraak op korte termijn ingepast. Volgens afspraak verricht.

Keurige aflevering

Keurig geholpen door Tarik Neemt de tijd voor de klant

Onderhoud kon niet worden voltooid

Ik kreeg een uitnodiging voor een terugroepactie. Dit werk kon niet worden voltooid. Dit ligt niet aan de dealer maar wel aan de fabrikant. Zeer slechte beurt van Mercedes! Het werkproces voor deze actie was dus slecht voorbereid.

Goede klantgerichte service

Bij onderhoud geconstateerd dat de banden aan vervanging toe zijn, via lease maatschappij wielen naar 3e partij gebracht.

Goed en snel

Professioneel en betrouwbaar

Alles goed geregeld top bedrijf

Altijd welkom en goede service

Wij zijn altijd welkom met iedere vraag en ieder probleem. Vakkundige medewerkers en vriendelijk.

professioneel bedrijf

snel en vakkundige afhandeling

Correct

correcte ontvangst en afwerking

Aangenaam

Voor de derde keer langs geweest. Prima service en vriendelijke mensen. Ook word je vantevoren keurig op de hoogte gesteld van de kosten. Eigenlijk schrijf ik bijna nooit een beoordeling maar ik maak graag bij deze een uitzondering.

Dylen heb mij hele heel goed geholpen van meppel

Ze zijn heel vriendelijk en heel hulpzaam

vlotte afhandeling van mijn probleem

zeer content

Snel en vakkundig door heel vriendelijke mensen geholpen

zoals hierboven

Perfect geholpen netjes op tijd en op tijd klaar.

Zeer persoonlijk en vriendelijk

Ik was mijn afspraak vergeten. Vervolgens werd ik gebeld en ondanks alles kon de auto toch nog nagekeken worden. De ontvangst is altijd prettig en correct. Kortom, erg fijne garage.

Persoonlijk, betrokken en volgens afspraak

Zie hierboven. Minpunt: ik vind de prijs van een A beurt voor een particulier (sprinter camperbus) erg hoog.

Netjes geholpen, de auto rijdt weer prima.

Was goed

Was goed

Koffie even wachten en weer naar huis super

Goed volgens afspraak en advies.

Betrouwbaar volgens de afspraak die je als klant hebt en de afhandeling ervan.

Profesioneel vriendelijk

Zie boven

Goed en netjes geholpen

Probleem goed opgelost en netjes berekend

Zeer goed, professioneel en sympathiek

Zie hierboven. Wel maak ik me druk dat een bedrijf zoals u niet in staat is een zeer goede kracht (steekt er boven uit), de chef van de werkplaats personenauto's (Jan) te behouden. Vertrek aanstaande vrijdag. Dit had niet mogen gebeuren. Ik stel de aankoop van de elektrische E-klasse daarom even uit om de nieuwe chef van de werkplaats te 'keuren'.

top servise

Jammer,heb auto gekocht met 3 maanden wegrij garantie en storing motormanagement (sensor)viel niet onder,een beetje vervarend,voor de rest geen opmerkingen

Geweldig!

Een warm welkom met een ware onthulling en uitgebreide uitleg! Na 20 jaar leaseauto's met 80.000 km per jaar heb ik redelijk wat ervaring met het afleveren van leaseauto's maar zoals de ervaring bij het afleveren van mijn eerste Benz heb ik nog niet eerder meegemaakt.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle