Prima geholpen

Apk laten uitvoeren waar ik op kon wachten, snelle service en begonnen er gelijk aan conform afspraak.

Goede sevice voor goede prijs #APK

super goede service

zeer te vrede

Netjes en service gericht personeel.

Correct en vriendelijk

Reparatie auto

Vooraf duidelijk uitleg reparatie, zelf uitleg werkplaats

tevreden

Werk aan de auto top

Alleen jammer dat de afspraak was dat er als vervangend vervoer een elektrische fiets klaar zou staan en dat bleek een niet al te goede normale fiets te zijn...

Netjes en snel

Deskundig en in goed overleg het beste resultaat om veilig bij de weg te zijn

Alles netjes en prima afgewerkt.

dikke prima

goede service

Zeer teleurstellend

In december 2019 onze Kuga geleverd gekregen. De auto bleek op kenteken te zijn gezet in juli 2019, dus bij aflevering reeds een half jaar oud. Dat was ons niet eerder bekend. Dat half jaar heeft vele consequenties voor de garantie, onderhoud, Pitsstop overeenkomst, onderhoud en de toekomstige APK. Alles dus een half jaar te kort. De Pitstopbonnen van 2020 zijn niet tot nauwelijks gebruikt (mede wegens corona). De garantie verliep dus reeds in juli 2021. Einde garantie controle leverde op dat onderhoudsbeurt nodig was. Deze heeft op 6 augustus j.l. plaatsgevonden (2 jaar/40.000km). Factuurbedrag � 336,00! Onder andere voor het verversen van de remvloeistof bij km stand 12780! Wij zijn zeer ontevreden over het feit dat Wensink op geen enkele wijze compensatie dan wel korting heeft aangeboden voor de bovenstaande gang van zaken. Voor ons de laatste keer geweest.

lang moeten wachten op deze kwaliteitsauto

het heeft lang geduurd voordat ik deze auto kon ophalen,er waren leveringsproblemen door o.a. Corona. Heb daarnaast enige probleempjes doorgegeven en die hebben ze nog niet kunnen verhelpen (helaas).

Komt afspraken perfect na.

Aflevering van mijn nieuwe lease auto exact volgens afspraak. Goede accurate begeleiding vooraf. Ik ben goed op de hoogte gehouden in de periode naar de aflevering.

goed en vriendelijk geholpen

Bij een storing onderweg meteen gebeld naar Wensink Doetinchem en en telefonische goed en vriendelijk geholpen. Voor de storing kon ik ook direct aankomen en deze is meteen verholpen. Mvg

Prima service, duidelijke afspraken met deskundige en vriendelijke werknemers.Een aanrader.

netjes en correct volgens afspraak.

Plezierig en klantvriendelijk.

Plezierige en klantvriendelijke verkoper, die duidelijk was en goede informatie gaf over de bedijfswagen.

Perfect service zoals altijd bij Mercedes Wensink

Snelle service in vakantietijd

Na melding storing, snel afspraak kunnen maken en gelijk diagnose gesteld. Na aoverleg reparatie in gang gezet in binnen 2 dagen weer de auto op kunnen halen.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk ontvangst bij aflevering en ze maken het moment� (aflevering) speciaal.

Leuk gesprek, nooit meer iets van gehoord.

Proefrit gemaakt en onze wensen besproken. Verkoper kon maar weinig vertellen over de auto en wuifde alle 'puntjes' weg met creatieve oplossingen. Eventueel inruil besproken, waar de verkoper nog op terug zou komen met een mooie offerte. Helaas nooit meer wat van gehoord.

Zie boven

Erg tevreden over de goede service

Erg tevreden over de goede service

Prima geholpen, geinformeerd bij bijzonderheden, maar ik miste als "wachter" de leesmap.

Prima garage

prima garage vriendelijk personeel