Correct en afspraak is afspraak

Prettige ontvangst en een service gerichte instelling van medewerkers

Prima!

Medewerkers waren zeer flexibel en meewerkend. Had de auto wat eerder nodig en dit was mogelijk.

Problemen etc worden snel opgelost

Zowel bij onderhoud en of storingen worden snel en vakkundig opgelost, tevens wordt eea goed en duidelijk uitgelegd.

Prima service , auto weer helemaal in orde

Servicegericht bedrijf altijd goed er te zijn

Prima bedrijf met servicegericht personeel.

Prima geholpen

Super ervaring, goede uitleg. Mocht meekijken na het probleem erg interessant maar ook erg open om daar zo mee om te gaan. Super bedrijf!!

Vriendelijk

Leuke medewerkers, goed geholpen

Klant vriendelijk gericht.

Zeer prettige 1e ervaring. Volgende x ff onder genot van een bakkie koffie de auto laten wassen en laten overtuigen om algemeen onderhoud te laten plegen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Goede wij behoeft geen krans.

Zie boven!

Open communicatie

Voor de eerte keer mijn auto voor een B3 onderhoudsbeurt gebracht naar Wensink contact hierover is netjes verlopen voor de extra kosten die gevonden werden naar aanleiding van de Apk { remblokken} werd netjes een telefoontje voor toestemming gepleegd.

Boordcomputer

De Boordcomputer geeft Problemen. Temperatur greift min 3 en min 4. Niet tevreden hierover echt niet.

Goede, klantvriendelijke benadering en goede monteurs

Stekkerdoos bij trekhaak moest worden vervangen

Op tijd gebracht en keurig een berichtje ontvangen dat hij klaar was om opgehaald te worden voor 17.00. Het probleem met iPhone te ververbinden om handsfree te bellen bij vertrek snel opgelost.

goede service en de koffie was klaar!

heel goed

Buitengewoon!

Het totaal plaatje klopt! De service, het meedenken in oplossingen, kwaliteit van het onderhoud, vriendelijkheid van iedereen. Keep up the good work!

Uitstekende adviezen

Prima verkoopteam in jullie vestiging Groningen.

Zeer tevreden.

Vlotte afspraak, vriendelijk personeel, en auto weer netjes afgeleverd!!

volledig tevreden

keurig afgewerkt allemaal zelfs auto van binnen was schoongemaakt uitstekend

Reparatie goed uitgevoerd

Fantastisch bedrijf

Gewoon helemaal top

Vriendelijk en meedenkend

Recent een occasion gekocht bij deze vestiging, na aankoop bleek dat er een set winterbanden onder zat, deze wilden we graag laten vervangen voor een andere set. Medewerker van deze vestiging heeft zoekwerk verricht, er bleek een vrijwel nieuwe set zomerbanden inclusief velgen behorende bij de auto in het depot van een andere vestiging te liggen. Na aankomst in het filiaal in Assen de dag er na gemonteerd. Super service! Rondom deze en een eerdere aankoop (beide occasion) vriendelijk geholpen, nette inruilprijs.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle