Probleem is nog niet opgelost en factuur klopt niet

Te veel om op te noemen ...ik zou graag de directie hierover spreken .. de factuur kan niet betaald worden in deze staat

zoals gewoonlijk een positieve ervaring

Deze keer waren er meerdere reparaties nodig, waardoor mijn MB moest blijven om die reparaties uit te voeren. Ik kreeg een leen wagen mee. Mijn vrouw en ik hadden boodschappen gedaan en wilden dat overbrengen naar de leen wagen. Omdat het regende liepen wij door de werkplaats naar de auto. Mijn vrouw struikelde over een put en liep diverse verwondingen op. De snelheid en zorg van naar het leek door iedereen, maar vooral de receptionist, was overweldigend Ik kom al zo'n 10 jaar in uw werkplaats en moet u feliciteren met deze mensen. Hans Schut

Altijd vriendelijke service

Eerlijke service, netjes en vriendelijke dienstverlening

Alles ging goed, geen op of aanmerkingen

Op de reparatie kon ik wachten, en duurde net aan twee koppen koffie

Vlot, vriendelijk naar tevredenheid geholpen.

Goede service pitstop.

Prima ontvangst

Top service

Apk voor een heel klein prijsje. Snel geholpen en ten service

Goede service!

Nvt

geen antwoord op vragen gekregen

U 06.08. 2021 een uitgebreide brief gezonden over twijfels bij de gemaakte reparatie. Vragen aan een monteur en eigen kijk daarop zou toch binnen een paar dagen kunnen. Dit lukte het andere bedrijf wel waar aanvankelijk de bedenkingen lagen. Wat heeft Winsink te verbergen ?

Totaal verrast door nota

Er brandde een lampje in de auto. Bij Wensink Meppel gaven ze aan dat dit zo verholpen kon worden en dat de kosten ongeveer �75 zouden bedragen. Toen ik kwam, duurde het ruim 1,5 uur en zonder vragen of opgave van reden, ontving ik een factuur van meer dan �500,-. Dit was mijn eerste kennismaking met Wensink in Meppel (nieuwe auto) en daar word ik niet erg blij van.

Zoals gewoonlijk bij Wensink Apeldoorn zeer tevreden.

Zie hierboven

Prima en vlot geholpen

Vlot en prima geholpen

Weer goed

Ik heb al vaker mijn waardering uitgesproken voor de werkplaats van Wensink Classics & Luxury in Heerenveen. Ook deze keer ben ik meer dan tevreden met hun dienstverlening. In dit geval had ik niet mijn vaste contactpersoon, maar was de service daarom niet minder. In tegendeel, ook nu was de service hartstikke goed; goed meedenken, snel schakelen, en snel een oplossing tegen prima prijs. Blijft wat mij betreft dus hartstikke goed.

geweldig de allerbeste vent ooit

ralph is de beste

TOP

Prima service en vriendelijk personeel !

kort, krachtig en accuraat

kort, krachtig en accuraat

voortreffelijk

Al vele jaren voortreffelijk bediend.

1 lampje vervangen 17 euro?

Bij de APK keuring van mijn Smart moest 1 lampje van de kentekenplaat verlichting worden vervangen. Kosten: 17 euro. Daar krijg ik niet helemaal het goeie gevoel van. Als ik aan de balie sta te wachten zitten er 2 mensen achter de computer te werken. Ze zeggen niets en laten me een paar minuten wachten. Niet heel erg ofzo, maar geen 5 sterren.

netjes

goed en vriendelijk

rij al een jaar in nieuwe cla 180d en jaar lang werkt de auto niet naar behoren

al een jaar met een nieuwe cal 180D waar de achter klep niet goed automatische werkt bij schop beweging [kan ik mijn leven ] maar het camera systeem adoptieve cruise systeem werkt niet zo als hoort grijpt in en geeft fouten ,meldingen enz garage komt er niet uit en weet niet wat te doen mijn zeggen hier op NOOIT geen MERCEDES meer

Klantgericht

Klantgericht, meedenken en vertrouwen

Goede garage met spontane acties als het gaat om onderhoud.

Prettige contactpersonen en erg behulpzaam.

Fijne auto en prettige geholpen

Heerlijke auto en prettig geholpen door de dealer. Vervangende auto was goed.

Uitstekende afwikkeling

Zeker aan te bevelen