Naar tevredenheid

Mijn auto zou om 10.30 uur, apk gekeurd worden, met de vraag of ik de auto wat eerder kon brengen. Ze zouden mij een belletje geven als de auto klaar was. Om 16.15 toch maar zelf naar de garage gegaan, bleek hij al geruime tijd klaar te zijn. Een min puntje.

Prima!

Beleefd geholpen, reparatie netjes en snel verricht. Helaas heb ik de afgebeelde dame nog nooit in Arnhem gezien, jammer!

Had beter verwacht.

Wil hier eigenlijk niet teveel woorden ver zeggen.

Regelmatige terug koppeling over verloop reparatie

Niet goed

Mijn lease auto (Mercedes CLA) weggebracht voor een groot onderhoudsbeurt + APK, met vervangend vervoer/huur auto. Het zou zeker een dag duren, dus de uitgesproken verwachting was dat ik een dag later mijn auto kon komen ophalen. Geheel tegen verwachting in werd ik einde dag tegen sluitingstijd gebeld met de mededeling dat mijn auto klaar stond en of ik deze wilde komen ophalen. Kennelijk was niet al het onderhoud uitgevoerd en is er alleen een APK uitgevoerd. Dit ivm met de leasemaatschappij die geen goedkeuring wilde geven. Verlenging leasecontract was nog niet doorgevoerd. Nu is het niet uitvoeren van onderhoud en mij daarvan niet direct op de hoogte stellen tot daar aan toe. Echter, ik werd tegen 18:00 opgebeld met de mededeling of ik mijn auto direct kon komen ophalen, want het vervangend vervoer was al beloofd aan een monteur die tot 20:00 aan het overwerken was! Ik heb zoiets nog 'nooit' meegemaakt bij andere merken (Audi/BMW). Mijn ongenoegen direct uitgesproken, het alternatief was anders morgen voor 8:00, want de auto was ook al ingepland voor een andere klant. Dit is gewoon ronduit slecht. 1) ik ben dus nog een dag kwijt met nog een keer langskomen bij een dealer voor een onderhoudsbeurt, want dit moet gewoon nog gebeuren en 2) Wensink maakt van hun probleem mijn probleem door hele slechte communicatie en niet te kunnen plannen.

Goede service, afspraken nagekomen

Voor een reparatie aan een Ford Fiesta naar de werkplaats geweest. Snel en coulant de reparatie uitgevoerd.

0,95

aflevering op zich was prima alleen er kon geen bosje bloemen of een goede fles wijn af verder rijdt de G.L.B. geweldig maar er zijn zoveel mogelijk heden dat wij er een paar maanden voor nodig hebben om alles uit te zoeken ben benieuwd of ik nog een reactie krijg

Snelle, Vriendelijke en Professionele medewerkers

Ik had pech met mijn ruitenwissel bediening , was door gebrand , bij Wensink Mercedes-Benz kon ik snel geholpen worden, en weer met een veilig en goed gevoel weer op pad, super vriendelijk personeel

Goed en slecht

De ad-bleu problemen en de onderhoudsbeurt zijn vakkundig en naar tevredenheid uitgevoerd. Het verlengen van mijn Citroen Assistance bij Onderhoud EUR- Premium werd in eerste instantie niet gehonoreerd. Na tussenkomst van Citroen Nederland is hij verlengd tot 16-07-2022.

Conform afspraak. Snel en netjes uitgevoerd

Alles wordt gedaan om de klant tevreden te stellen

perfecte service, Als voorbeeld neem ik de aankoop van onze nieuwe banden. super voorlichting. Na de montage van de banden worden deze uitvoerig getest, eerder gaat de auto de deur niet uit. complimenten voor de medewerkers van Wensink in Lelystad waar ik contact mee heb gehad. zij maken het de klant echt naar de zin.

Fijne medewerkers die meedenken.

Uiteindelijk de auto weer bij Wensink in Zwolle besteld aangezien zij in het offerte- en bestelproces verder meedachten (dan o.a. bij de Audi dealer). Levering wel wat moeizamer vanwege Corona (overmacht). Zou nog wel graag de status willen weten wanneer de chip voor Mbux en SOS wordt ingebouwd/geleverd.

Prima service!

Goede service en duidelijke afspraken.

Vriendelijk en duidelijk geholpen

Slechte service onderdelen vervangen zonder vooraf toestemmin te hebben verleend.

Afspraak gemaakt in Elst en gevraagd wat de kosten zijn van de eerste servicebeurt (20.000 km of twee jaar) Mijn auto is twee jaar oud en heeft 9.000 km erop zitten, bijzonder weinig. Tijdens het ophalen wordt ik geconfronteerd met praktijken welke je mag verwachten bij een garage op de hoek en niet van een A kwaliteit dealer garage als Ford Wensink. 2 ruiten wissers (na 9.000 km!!) en remvloeistof vervangen, extra kosten � 168,-. Dit heb ik met het brengen van de auto en tijdens het maken van de afspraak niet overeen gekomen. Wij hebben U geprobeerd te bellen maar kregen u niet te pakken, was het antwoord. Remvloeistof vervangen is standaard bij Ford vertelde de receptionist mij, als dit standaard is waarom dan niet bij de prijs vooraf inbegrepen? De ruitenwissers zouden de komende twee jaar een keer vervangen moeten worden, daarom nu al vervangen, wat is dat voor ****? als ik de komende twee jaar mijn ruitenwissers moet vervangen doe ik dat zelf of ik kom op dat moment wel langs! Dit voelt als de zaak oplichten om nog meer te kunnen verdienen! Ik heb telefonisch melding gemaakt via Wensink en wacht het antwoord af. Ik rij jaren Ford na een uitstap naar Opel, maar gezien de barre kwaliteit van mijn huidige nieuwe Ford (krakende stoel, niet te synchroniserende navigatie) denk ik volgend jaar wel na of ik weer voor een Ford ga. Ford en Ford Wensink wat is er tussen de afgelopen 6 jaar gebeurd met de service en kwalitiet van het eens zo degelijke product!!

Server prima, maar communicatie kan beter!

De communicatie rondom de aankoop van de auto (Ford Mustang mach-e) verliep in de eerste instantie prima. Echter naarmate de vertraging van de aflevering van de auto vordert, werd de communicatie met de klant al maar slechter. Er (dealer c.q. Ford NL) wordt niet proactief met de klant gecommuniceerd over de vertraging van de Mustang. Kortom er valt veel te verbeteren rondom de communicatie.

Deskundige en klantvriendelijke garage

Al vele en vele jaren klant van deze garage. Zeer tevreden.

Nette afhandeling van de service beurt

Keurig op tijd start de APK en service beurt. Terugkoppeling over de stand van zaken is OK.

prima werk

prima werk

Bern goed geholpen, alleen de levertijd van het bestelde was 3 weken.

Ben goed geholpen.

triest

Mijn ford Ka is afgekeurd voor de APK omdat het motortje van de koplampafstelling niet werkt. Dieptriest, een stelschroef is voldoende. ga zo door Ford met het opleggen van overbodige accessoires zogenaamd om de kwaliteit te verhogen !!! Ik ga naar weg hier.

Goede service en informatie

Alles goed uitgevoerd, en bij extra zaken die tijdens de beurt werd gebeld of de werkzaamheden uitvevoerd mochten worden.

Zoals altijd weer goed geholpen.

Auto voor vakantie check gebracht en airco reiniging

Ik vond het wat lang duren.

Nieuwe schijven en remblokken monteren. De auto goed twee dagen in de garage. Vond ik wel wat lang

Uitstekend. Jarenlange problemen met airco zijn opgelost.

Goede service, meedenkend en in staat alternatieve oplossingen te bedenken bij onderhoudsvragen. Aan te bevelen!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle