Snel en probleemloos

Op tijd gearriveerd en anderhalf uur later weer op weg. Ondertussen kunnen werken met laptop onder genot van kop koffie

prima service

Prima ervaring. Reparatie onder fabrieksgarantie goed uitgevoerd en ook meegedacht door de mensen van Wensink

Mooi bedrijf, hele leuke gezellige verkoper(Steven Wilschut) goed ontvangen, goeie uitleg Top.

Kan u vertellen dat ik steeds correct en serieus behandeld wordt.

Kan u vertellen dat ik steeds correct en serieus behandeld wordt.

in 1 keer door de APK

Gewoon in 1 woord TOPservice

Goede service, vriendelijk personeel, duidelijk kostenplaatje

Auto Martens is een betrouwbare garage voor onderhoud en problemen.

Ik woon niet in de buurt van Zevenaar, ondanks dat ga ik altijd voor onderhoud en storingen naar Martens. Je wordt goed en fijn geholpen door het team. Mijn oudere auto wordt heel vakkundig en goed nagekeken, waardoor ik geen problemen heb. Zolang het mogelijk is blijf ik bij Auto Martens.

Dik tevreden

Kon mooi in mijn vakantie geregeld worden. Dus niks geen gedoe met vervangende auto om op mijn werkplek te komen en niet nodig al mijn gereedschap e.d. over te hevelen voor een dag. Top!

PRIMA

NETJES GEHOLPEN

Volgens verwachting

Overleg tijdens servicebeurt over verwachte kosten en aanbevolen reparaties getuigd van professionaliteit en service bewustzijn. Geeft de mogelijkheid om als eigenaar zelf keuzes te maken, vooral wanneer onderdelen vervangen wordt voorgesteld, maar de 'auto' daar nog niet om 'vraagt' (remblokken vervangen!)

Prima en accuraat geholpen.

Afspraak en de opvolging daarna werd allemaal prima geregeld. Was mijn eerste ervaring met de werkplaats. Was een goede ervaring. Ook de herinnering aan onze afspraak via SMS was goed getimed. Zeer tevreden.

zelf controleren of een onderdeel van de onderhoudsbeurt voor mijn auto wel nodig is.

Wanneer ik voor een onderhoudsbeurt kom, moet ik zelf in de gaten houden of een bepaald gedeelte van de beurt wel nodig is, bv koelvloeistof, filter e.d. Wanneer ik de garage daarop attendeer dan wordt dat onderdeel van de rekening geschrapt. Ik verwacht van u een juiste beoordeling van wat er speciaal aan mijn auto moet gebeuren..

Maken afspraak slecht, werkelijke afhandeling ter plaatse prima!

Zaterdagochtend naar de werkplaats in verband met een defect wisserblad. (blad kapot over ca 10 cm, midden in het blikveld, dus meer dan onplezierig ) Blijkt dat de aanwezige monteur niet in het magazijn kan voor een nieuw blad. Ik krijg het advies om maandagmorgen even te bellen. Aldus gedaan. Hoor ik daar dat ik al donderdag! terecht kan voor vervanging. Pas na lang aandringen kan dit worden vervroegd. Naar de woensdag... Nadat ik aangeef dat ik dit veel te lang vind duren, wordt er geschakeld met de vestiging en mag ik direct langskomen. Eenmaal daar is het gefikst, bijna voor ik de koffie op heb. Erg blij met hoe het eenmaal bij de werkplaats is opgelost, maar de aanloop er naar toe vond ik slecht. Service: aanloop ronduit slecht. Eenmaal ter plaatse perfect. Deskundigheid: hetzelfde

Prima geholpen. Alles volgens afspraak

Goede communicatie en snel schakelen

Jammer niet gelukt

Het motorstorings lampje is weer gaan branden ,na de update.

Eerlijk en vakkundig

Super bedrijf

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen bij schade aan de vering

Prima geholpen!!

Doen wat je van een bedrijf mag verwachten!!

Goed geholpen

Werd deskundig geholpen en naar mij geluisterd

Snel geholpen, probleem kostenloos opgelost

Zoals vaker wordt klein werk zoals een lamp vervangen en in dit geval een deurrubber plakken, zonder kosten gedaan. In dit geval extra speciaal omdat de occasion wel in onderhoud is bij Martens maar niet bij Martens is gekocht.

Snel en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk

Heel erg tevreden

Goed, maar ik heb veel betere ervaringen met Auto Martens gekend in het verleden

Zoals in de kopzin aangegeven was ik in het verleden positiever over Martens dan nu, helaas. Niet direct ontevreden, maar bij elk contact is er wel iets wat minder voelt. En wat jammer dat Hugo weg is...

2x terug geweest voor olie lekkage carter afdichtings plug

lekkage na onderhoud Ford Kuga . Afdichtingsring lekte, als het goed is nu opgelost . verder wel aardige mensen , als het maar goed komt .

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle